Sığı düşünce yapısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hello
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım🤣
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor 🤣
Evlendiğiniz adamla güzel bir cinsel hayatınız yok diye evlenmeden önce birlektelik yaşamış kadınları mı kıskanıyorsunuz?Aa üstüme iyilik sağlık😒

Son düzenleme:
Bu konu niye içinize bu kadar dert oldu?
Bende inancımdan dolayı evlilik öncesi cinselliğe karşıyım kendi adıma, evlilik sonrasi karsi olamakta ne bileyim 😒 ama kimin ne yaşadığıyla sonrasinda pişman olup olmadığıyla ilgilenmiyorum. Milyonlarca insanın fikrini nerden biliyorsunuz, herkesin pişman olduğunu falan sanmıyorum ki bu kısımdan kime ne?

Birileri cinsellikle ilgili düşüncelerimden dolayı sığ görüşlü bulsa ne olur? Bir otorite mi var bu konuda? Hayir. İnsanların düşüncelerini bu kadar önemseme de normal gelmiyor.

Hello
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım ( ironi burasi anlayana tabiki)
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor 🤣
Pişman olmuyor, çünkü helali oluyor!
Do you understand?

Pişmanlıktan başımı taşlara vuruyorum insan evlenince cinsellik yaşar mı hiç.
Sevişince kadınlardan bir şey eksildiğini düşünüyorlar. Defolu mal gibi düşün. Ya da kullanılmış eşya. Bu o kadar içlerine işlemiş ki nikahlı kocasıyla seviştikten sonra neden pişman olmadığını sorguluyor insanlar işte.

Sevismenin ileri gorusle, gelisme seviyesiyle ilgili olup olmadigiji iddia edenler evlenmeden once cinsellik yasayanlar degil, cinselligi obsesyon haline getirenler oluyor. Sizin gibi kinayanlar ya da cinsel iliskilerinin sayisini ovunerek anlatanlar yani.

Insanlar dini veya toplumsal normlardan dolayi nikahtan sonra cinsellik yasayabilir, umursamayanlar nikah aramaz. Hicbir arkadasim simdiye kadar ben evlenmeden once seks yaptim, dunya gorusum cok genis demedi. Sizinkiler diyosa unutmayin ki "insan kendisiyle ortak noktasi bulunanlarla arkadaslik eder". Onlar farkli sekilde cinsellige takik, siz farkli sekilde.

Sevişince kadınlardan bir şey eksildiğini düşünüyorlar. Defolu mal gibi düşün. Ya da kullanılmış eşya. Bu o kadar içlerine işlemiş ki nikahlı kocasıyla seviştikten sonra neden pişman olmadığını sorguluyor insanlar işte.
Ayyy böylesine de yeni şahit oldum 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X