- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.295
- 498
- Konu Sahibi Bellasimaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak nazarı değecek konu sahibinin. Ne var yani pişmanım üğğğ desenMemnun kaldığım hiçbir şeyden pişman olmam. Kaldıramayacak olan yaşamasın zaten ya, evlenmeyi beklesin. Sonra birileri dert ediyor oturduğu yerden.![]()
Memnun kaldığım hiçbir şeyden pişman olmam. Kaldıramayacak olan yaşamasın zaten ya, evlenmeyi beklesin. Sonra birileri dert ediyor oturduğu yerden.![]()
sevişmenin saatı mı olur ayolDenemeden yuksek alinca kafayi usuttum heralde bu ne ve bu saatte ne alaka onu cozemedim ayrica sigi degil sig.
Siz cok yanlis anlamissiniz. Siz evlilikten once cinsellik yasamamak isteyebilirsiniz bu sizi ileri ya da gerici yapmaz. Ama insanlarin yasadigi evlilik oncesi iliskiyi onaylamayarak kendinizi onay veren kurum yerine koydugunuz icin sig goruslu bir insansiniz, sig goruslu olma sebebinizi anlarsaniz belki yorumlamaniz daha kolay olur diye dusundum.Hello
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım ( ironi burasi anlayana tabiki)
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor![]()
Olmaz da ben konuyu anlamadigimdan sey ettiydim aman banane zaten gidiyim de testimi cozuyumsevişmenin saatı mı olur ayol
Değiyor mu bari bu riyakar yaşama ya?Seneler önce bir arkadaşım vardı. Evlilik öncesinde cinsel ilişki yaşıyordu ama evlendiği kişinin bundan haberi yoktu.
Yarın bir gün şüphe falan ederse diye internette arada böyle postlar atıyordu. Muhtemelen buraya da atmıştır zira ekşi sözlükte bile çift profil kullanıp işini garantiye alıyordu.
Şüphelenirse kocasına hayır ben internette bile böyle paylaşımlar yapıyorum demek için...
Kullandı mı bu yöntemi bilmiyorum.
Aklıma geldi öyle.
Kullanıcı adım yüzünden beni linçleyen arkadaş evetB Burhan Burhanitto bu geçen durup dururken sana çatan arkadaş değil mi? O zaman da pek normal olmadığını anlamıştım ben![]()
Adam bamya çıkmış işteEvlendim hâlâ cinselliğe karşıyım cümlesini biraz açar mısınız?
Hepsi çılgın bakire çünkü. Boşver bacım sen bunları. Hepsi cinsellikle bozmuş kafayıHe benim nerde bir saçmalik simdi onu bulmak icin ugrasin bu soru neden dokundu buradakilere bu kadar ?
Bu kim hiç duymadım. Sakıncalı birimi yoksaPınarsena sensin bence.Mune