- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi geceninkizi
-
Dediğiniz pütürcükler cinsellik sırasında kayganlaştırmayı sağlayan pütürcükler olabilir miiVerdim evet ikisi de negatif geldi
Dediğiniz pütürcükler cinsellik sırasında kayganlaştırmayı sağlayan pütürcükler olabilir mii
Bu bahsettiğiniz şey herkeste olan bir şey değil mi? Siğil daha farklı oluyor diye biliyorum. Doktor mutlaka fark ederdi. Spekulum takmış içine kadar bakmış sizi muayene etmiş yani. Bir sorun olsa mutlaka alırdı smear örneği. Daha önce smear testi hiç yaptırdınız mı? Spekulum takmışken yaptırsaydınız keske rica etseydiniz sürüntü örneği alırdı belkiiç dudakta bu pütüler yani vajina girişine pek yakın değil nasıl tarif etsem bilmiyorum ama dudakları parmaklarıma açınca gözüküyor pembe derinin üstünde uzun yapılar
Bu bahsettiğiniz şey herkeste olan bir şey değil mi? Siğil daha farklı oluyor diye biliyorum. Doktor mutlaka fark ederdi. Spekulum takmış içine kadar bakmış sizi muayene etmiş yani. Bir sorun olsa mutlaka alırdı smear örneği. Daha önce smear testi hiç yaptırdınız mı? Spekulum takmışken yaptırsaydınız keske rica etseydiniz sürüntü örneği alırdı belki
Negatif geldiyse sorun yoktur zaten dediğim gibi doktor da fark ederdiZorla smear hpv aldırdım herkeste var mı orasını bilmiyorum nasıl oluyor ki ikisi de negatif gelmiş burda bazı kişiler hpv siğil demişti ben de adaba doktor göremedi mi diye şüphe ettim
Dudak kısmının normalinde de pütürlü bir yapısı var zaten onu söylüyorumZorla smear hpv aldırdım herkeste var mı orasını bilmiyorum nasıl oluyor ki ikisi de negatif gelmiş burda bazı kişiler hpv siğil demişti ben de adaba doktor göremedi mi diye şüphe ettim
Negatif geldiyse sorun yoktur zaten dediğim gibi doktor da fark ederdi
Uzun pembe Yapılar varDudak kısmının normalinde de pütürlü bir yapısı var zaten onu söylüyorum
Gereksiz kafaya takıyorsun konularına baktım sürekli bununla ilgili. Doktorun göremediği şeyi ben nasıl görüp anlayıp sana söyleyeyim? Muayene olmuşsun zaten salsan mı artık biraz. Ayrıca negatif çıkmışBana özelden yazabilir misiniz
Kendimden başkasını görmediğim için siğil de olabildiği için o şekilde endişe duydum yani belki sürüntüye gelmedi diyeGereksiz kafaya takıyorsun konularına baktım sürekli bununla ilgili. Doktorun göremediği şeyi ben nasıl görüp anlayıp sana söyleyeyim? Muayene olmuşsun zaten salsan mı artık biraz. Ayrıca negatif çıkmış
Dudak içlerinin yapısı o siğil başka bişey sert kalın et beni gibi olur o pütücüklü görüntü normal hele esmer tenliysen aşırı normalNormal değil mi takıntılı olmam uzun yapılar diyip nasıl olduğunu söyleyecektim yani bir an da görsel falan da atmam yani sadece burda yorum kalabalığı yapmasın diye . İnsan soramıyor normal tanıdığı birine senin böyle pütürler var mi diye görmemiş olabilir doktor çünkü iç kısım da kalıyor evet belki herkeste vardır ben de onu soruyorum zaten platformun amacı bu.
Dudak içlerinin yapısı o siğil başka bişey sert kalın et beni gibi olur o pütücüklü görüntü normal hele esmer tenliysen aşırı normal
Evet tamda bahsettiğiniz gibi. Vajinanizla tanismissiniz hayırlı olsunAslında beyaz sayılırım derinin üstünde kalıyor yani uzun uzun pembe yapılar var elime de pütür geliyor sert değil ama herkesin böyle mi gerçekten diyorum ya insan soramıyor da böyle mi diye vestübeler popilama diye bir şey var ona benziyor sizin bahsettiğiniz o şekilde mi bir şey yani o kadar büyük değil ama deri üstünde uzun uzun yapılar kabartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?