Siğil hpv

geceninkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
41
11
3
25
Arkadaşlar selam ben vajina iç dudaklarımda bir sürü pütürler fark ettiğimi söylemiştim bunun üzerine doktora gittim tekrardan daha detaylı olması adına kliniğe gittim,yani lezyonlarım iç dudaklarda kalıyor vajina girişine yakın da var belki ben yanlış tarif ettim bilmiyorum bir sürü var vajina girişimde iç dudakta dedim Speklum taktı (bu şekilde nereler detaylı görünür bilmiyorum) fakat benim lezyonlarım yani bahsettiğimiz hastane koltuğunda da görünmüyor olabilir yani parmaklarımla açtığımda görüyorum,baya baktı sağına soluna Speklum takılıyken vs ama bir şey göremediğini söyledi vulva duvarları ve kızlık zarı kalıntısı dedi çok saçma ama görememiş yanlış anlamış olabilir mi ben zorla hpv testi ve smear aldırdım fakat lezyonları görmeme ihtimali geliyor aklıma yani iç dudakta kaldığı için sizce görmüş müdür siğil sert olur siğil yok dedi bana ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…