- 16 Haziran 2007
- 171
- 22
- 643
- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
:uhm::uhm:BELKİDE BAHSETTİĞİN YAĞ BEZESİDİR..OLABİLİRMİ CANIM UMARIM ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİLDİR ARKADAŞININ SORUNU..KENDİNE İYİ BAKK:1hug::1hug:a.s.sinir dedikleri seymi acaba bu
bende yok hayir sukur
ben bunu sey sandim hani beyaz sivilce gibi fakat sivilce degil arkadasimda bu beyaz seylerden var gorunce bende ceviz yagi alicam dedi bende ayni seyden bahsetmiyorlar galiba dedim hakliymisim
bu arada arkadasimin sorununu tam anlatabildimmi bilemiyorum fakat bunun bir tedavisini bilen varmi aranizda.....
sıkılmıyorsa olabilir..ama o beyaz değilde genelde ten renginde olur..en azından benimki öylee..kendine iyi bak canım ayrıca ricea ederim inşallah sana yardımcı olabiliyorumdur...:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.bilemiyorum yag bezesimi ama boyle kucuk sivilce gibi beyaz duruyo hem fakat arkadsim oynuyodu sikmaya calisiyor fakat tabi sikilmiyor
burda gorunce oda heveslendi ceviz yagina ben oynama demistim ama duramiyo ne yazik ki
bu arada ilgine ve cevap yazip bana geri dondugun icin tesekkurler canim sagol...
bilemiyorum yag bezesimi ama boyle kucuk sivilce gibi beyaz duruyo hem fakat arkadsim oynuyodu sikmaya calisiyor fakat tabi sikilmiyor
burda gorunce oda heveslendi ceviz yagina ben oynama demistim ama duramiyo ne yazik ki
bu arada ilgine ve cevap yazip bana geri dondugun icin tesekkurler canim sagol...
gerçektenmi yaa ben çok dua okudum allah bilirya dualar hep şifalı olmuştur sorun bende galiba güzel okuyamadımmm...benim elimde cocuklugumdan beri 12 tane vardi en son 1 tane daha cikti.ne yaptiysam gecmedi,arkadasim yapmis ve bana soyledi.mucize su,gul dikenleri ve 1 elma,siilleriniz ne kadarsa her birine 1 dikeni batirip 7 ihlas suresi 7 fatiha suresi okuyupelmaya saplayin .elma guneste kurudukca siillerinizde yok olacak. benimkiside uc gun icinde yok oldu.arkadasinkini deneyi olmassa benimkini deneyin.
CANIM BUNUDA DENEYECEGİM ŞİMDİ CEVİZ YAĞINI KULLANMAYA BAŞLADIM.SÜRDÜKÇE SİĞİLLERİMİN ÜZERİNE DUADA OKUYORUMM..ALLAH KALBİME GÖRE VERİRDE BU SİĞİLLERDEN TEZ GÜNDE KURTULUTUM.SENİN TAVSİYENİDE DİNLEYECEGİMMM KAL SAĞLICAKLA CANIMM:)))Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın bende mucize denebilecek bir şekilde kurtuldum elimdeki siğillerden. Üstelik benimkiler dişi denilen yani devamlı artan cinstendi, senelerce yolup yolup kurtulmaya çalıştım, hep yara olur, üzeri kabuk bağlar sonra yine eski haline dönerdi. benim mucizemi yaşlı bir teyze tavsiye etmişti, bir ağacın ince küçük bir dalını kırıp tam koparmadan bırakıyor ve 3 ihlas bir fatiha okuyorsun (3 kulfü 1 elham). Dal düştüğünde siğillerde yok oluyor. Başıma gelmese hayatta inanmazdım böyle bir şeye ama oluyor!! Tesadüf olamaz çünkü en az 7-8 senedir elimin üzerinde olan siğiller 1 hafta içinde yok oluverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?