• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evi

Gerçekten kusura bakmayın
Şuan kafam allak bullak olduğu için
Yorumunuzu çok farklı okudum
"Kayinvalidelere uçan süpürge" diye :KK66:
:)
hahahaha :D

O zaman derneğin tam adını yazayım :) Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği

Manyak teyzeler var orada sevna somuncuoğlu vardı kulakları çınlasın ayrıldı herhalde dernekten :deli: kafaları bana pek uymuyor ama güzel projeler yapıyorlar

6 ay peki tamam da ya sonrası ?
Bu kadınların çocukları var ve çalısıyorlarsa ev kirası ve kreş masrafları nasıl olacak ?
Örnek veriyorum maaşım ev kirası ve kreş masrafına anca yeter hatta yetmez bile İstanbul şartlarında.

devlet gerekli yardımları yapıyor çocuklar için nakdi yardım adı altında anne işsizse iş sağlıyor merkezler güzel temiz rahat son yıllarda özellikle devletimizin kadına şiddete yönelik olarak yapmış olduğu güzel bir çalışma 6 ay kalınıyor ve kaldığınız süre boyunca maddi manevi tüm ihtiyaçlar devlet tarafından karşılanıyor

Aydan Şener'in oynadığı Yüzleşme filmi vardı.1996 yılında çekilmiş Yeşilçam filmi; Kadın sığınma evlerinide konu alıyor.Kadının toplumdan nasıl soyutlandıgını gösterir nitelikte... Keşke hiçbir kadın bu durumdaki sahnelerle karşılaşmasa... Kadın sığınma evleri de cennet bahçesi gibi huzur verir inşallah tüm kadıınllara..

Aydan Şener'in oynadığı Yüzleşme filmi vardı.1996 yılında çekilmiş Yeşilçam filmi; Kadın sığınma evlerinide konu alıyor.Kadının toplumdan nasıl soyutlandıgını gösterir nitelikte... Keşke hiçbir kadın bu durumdaki sahnelerle karşılaşmasa... Kadın sığınma evleri de cennet bahçesi gibi huzur verir inşallah tüm kadıınllara..
İzlemiştim o filmi.. orda kadını almıyolardı kadın sığınma evine evlilik dışı hamile kalmış diye..

Back
X