- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi hippotalamus
Peki çocuklu kadınlar da 8 10 kişilik odalarda diğer kadınlarla mı kalıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon ben de saf saf anlatiyorum :) olsun belki birileri gorur de yardim ister ne bileyimAy yok ben şu mesleği olduğu halde şiddet uygulayan eşine dönen kadın için demiştim :)
Çok şükür canım şimdilik yok.. ama İnsanız belli olmaz. Ama bazen çaresiz olduğunu gördüğümüz kadınlar oluyor. Onlara cahil bir şekilde kadın sığınma evine git demek kolay önemli olan gerçekten bilerek öğüt vermek..Konuyu gorunce ödüm koptu, senin başına birşey geldi onun için soruyorsun sandım... Allah herkese mutlu huzurlu yuvalar versin. Başımıza heran herşey gelebilir. Haklarımızı öğrenmekte fayda var...
Elbette canim neden olmasin?Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. Gerçekten bu seçeneği düşünüp Allah bilir ne muamele var diye okduğu hayatı çekmek zorunda hissedenlere ışık olmuş.
Sevgilidarkmore , evdeyim bebekliyim birde okula giden. Kendi işimi bile freelance olarak yürütebiliyorum ama bu şartlar altında elimden bişey gelirse görev verilirse seve seve yaparım. Varmı böyle bi durum?
Ha yani kapıyı çalıp ben geldim demekle olmuyor. . Peki şiddet anında yada sonrasında polisi arasak yardımcı olmaz mı? Tamamen bilmediğim için soruyorum. .Kadın Sığınma Evleri için Gerekli Belgeler
Dilekçe,
Nüfus Cüzdanı, Nüfus Kayıt Örneği,
Kadının bulaşıcı ve sürekli tıbbi bakım isteyen bir hastalığı bulunmadığı, ruh sağlığının yerinde olduğu, alkolik ve uyuşturucu madde bağımlısı olmadığına dair sağlık raporu,
Kadın, çocuklarıyla müracaatta bulunduysa çocukların nüfus cüzdanı,
Kadın evliyse evlenme cüzdanı, boşandıysa boşanma belgeleri,
Kadın herhangi bir şiddete maruz kaldıysa polis tutanağı.
Belirtilen kötü koşullara maruz kalmış kadınlar, varsa çocuklarıyla birlikte, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü`ne şahsen müracat edebilmektedirler.
Gerçekten kusura bakmayınKavaklıderede uçan süpürge var, burayı da tavsiye ederim çalışmalarını taktirle izliyorum.
Senin psikolojin ayrıca hoş zaten :)Gerçekten kusura bakmayın
Şuan kafam allak bullak olduğu için
Yorumunuzu çok farklı okudum
"Kayinvalidelere uçan süpürge" diye
:)
Olmuyor. Şikayet talebi için seni araçları ile anca karakola kadar götürüyor lar. Polislerin mantığı olay olduktan sonra müdahale etmek. O da şikayet dilekçesi üzerine.Ha yani kapıyı çalıp ben geldim demekle olmuyor. . Peki şiddet anında yada sonrasında polisi arasak yardımcı olmaz mı? Tamamen bilmediğim için soruyorum. .
Bak buna sevindim. Nette şartlar yazınca ben de üzülmüştümYorumları tek tek okumadım, ben de çalıştım kadın konukevinde. Kadın, kalacak yerim yok dediği an kabul edilir konukevine.. Darp raporu şart değil, ancak bazı kadınlara mahkemeden bazı kararlar alınır o zaman ancak bazen o da isteyebilirler.. Yeri gizlidir, gelen kadın da çalışanlar da yeri söylemeyeceklerine dair imza atarlar. Kuralları olan bir evdir orası. Belli saatlerde kadının durumuna göre dışarı çıkar gezer.. Meslek edindirme kursları verilir. Ancak ömür boyu kalabileceğiniz bir yer değildir. Normalde sınır 6 aydır ama özel durumlarda uzatılır..