Fleur de lys Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 1.929 Emoji Skoru 3.337 Puanlar 133 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #41 Olan yine masum çocuklara oluyor,müslüman ülkeler olarak birlik olmayı,çözümleri savaşmadan katletmeden aramayı bir türlü öğrenemedik,Allah başta açlık çekenlere savaşta olan masumlara ve sonra da bize yardımcı olsun,başka söylenecek söz yok.
Olan yine masum çocuklara oluyor,müslüman ülkeler olarak birlik olmayı,çözümleri savaşmadan katletmeden aramayı bir türlü öğrenemedik,Allah başta açlık çekenlere savaşta olan masumlara ve sonra da bize yardımcı olsun,başka söylenecek söz yok.
pepperony Nirvana Pro Üye Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 12.189 Emoji Skoru 28.199 Puanlar 798 3 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #42 parkon .!.: Et yiyen virüs mü? Bu ne Genişletmek için tıkla... ben bu virüsü duymuştum bir haberde okumuştum kadının birine hastaneden kolundaki yaraya geçmiş kadının kolunu kesmişlerse de kurtaramamışlardı
parkon .!.: Et yiyen virüs mü? Bu ne Genişletmek için tıkla... ben bu virüsü duymuştum bir haberde okumuştum kadının birine hastaneden kolundaki yaraya geçmiş kadının kolunu kesmişlerse de kurtaramamışlardı