- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
borçlarım bitince düşünüyorum tabiki şuan inşaat piyasası çok kötü iş yok şuandada çıkarılma tedirginliği yaşıyorum. Borçlar bitince para biriktireceğim ama annemle para biriktirmek çok zor. Devamlı marketteyım devamlı arda turkmenın yemeklerını yapıyor devamlı etle beslenıyoruz . çok param var zannedıyor sağolsunSığıntı hissiyatını yasamak zorunlulugun neden?
Hayalini kurdugun hikayene neden hedef olarak yonelemiyorsun?
Anne dahi olsa seni asagi cekmesine izin vermemelisin.Sen de annesin ve oncelikli olarak cocugun icin mutlu bir anne olman gerekiyor.Karamsarlik olmasin hic hedefler olsun gözünü kapa ve actiginda mutlu hissettigin yerde ol insallah
Kızınızla size 1+1 ev bile yeter bence.borçlarım bitince düşünüyorum tabiki şuan inşaat piyasası çok kötü iş yok şuandada çıkarılma tedirginliği yaşıyorum. Borçlar bitince para biriktireceğim ama annemle para biriktirmek çok zor. Devamlı marketteyım devamlı arda turkmenın yemeklerını yapıyor devamlı etle beslenıyoruz . çok param var zannedıyor sağolsun
Eşim den ayrıldım 2 yıldır annemle yaşıyorum çocuğumda yanımda. Evin tüm idaresi bende ben gelince annem para harcamamaya başladı :) asla parasını harcamıyor. Psikolojik olarak iyi olmadığımı yeni öğrendim ilaç kullanmaya başlayacağım.Çok şükür işim var . İnsanın annesi bile olsa kendini sığıntı gibi hissetmesi berbat. Kötü olan ne biliyormusunuz? burda yaşamak zorundayım ,pskilojim bozuk olasa çalışmalıyım ,çocugumla ilgilenmeliyim, evi temizlemeliyim, para kazanmalı çalışmalı işimde iyi olmalıyım. Eşim hiçbir zaman evi idare edebilecek sorumlulukda olmadı. 19 yaşımdan beri herşey bende. Psikolojim ciddi bozuk ama annem beni hayırsız evlat gibi görüyor rahatsızlıgı anlattım oda neymiş dedi geçti gitti.
Gözümü kapatıyorum çocuğumla bizi kimsenin tanımadığı biryerde hiçbir zorunluluk olmadan yaşadığımı düşünüp mutlu oluyorum.
borçlarım bitince düşünüyorum tabiki şuan inşaat piyasası çok kötü iş yok şuandada çıkarılma tedirginliği yaşıyorum. Borçlar bitince para biriktireceğim ama annemle para biriktirmek çok zor. Devamlı marketteyım devamlı arda turkmenın yemeklerını yapıyor devamlı etle beslenıyoruz . çok param var zannedıyor sağolsun
Şimdiki evliliğinizde çok mutlu olun inşallahCanım ilk eşimden ayrıldım annemin evine geldim.
Sonra bir kez ameliyat oldum çok ağır.
Kızımda küçük 1.5 yaşında falan.
Ameliyattan sonra 1-2 ay oldu yatıyorum evde.evde iş bulmuş aradı hemen gel çabuk dedi.pijamalarla,kahvaltı yapmadan anneme kostüm bişey oldu diye.
Meğer beni ise sokmuş.ve o gün o halimle işe başladım.
Çocuğa annem baktı ama yemek,temizlik,market,pazar herşey bende.aldigim 3 kuruş zaten bana faydası yok.zaten hastayım.annemle de hep kavga hep kavga
Baktım olmuyor taşındım.kizimi da aldım yanıma.esyali 1+1 ev buldum.o kadar zorlandim ki.borcumda var.ama daha iyi bir iş ayarladım,kızımı kreşe verdim,izin günlerimi kızıma göre ayarladım tek başımıza 1 yıldan fazla yaşadık.
Daha da yaşardım ama sonra ben evlendim.
Bence kendine bu fırsatı ver.yapabilirsin bence.tabii zorlanacaksin ama kafan çok rahat eder.asla ev ev üstüne olmuyor.
niye siginti olacaksınız, o nasıl laf...Eşim den ayrıldım 2 yıldır annemle yaşıyorum çocuğumda yanımda. Evin tüm idaresi bende ben gelince annem para harcamamaya başladı :) asla parasını harcamıyor. Psikolojik olarak iyi olmadığımı yeni öğrendim ilaç kullanmaya başlayacağım.Çok şükür işim var . İnsanın annesi bile olsa kendini sığıntı gibi hissetmesi berbat. Kötü olan ne biliyormusunuz? burda yaşamak zorundayım ,pskilojim bozuk olasa çalışmalıyım ,çocugumla ilgilenmeliyim, evi temizlemeliyim, para kazanmalı çalışmalı işimde iyi olmalıyım. Eşim hiçbir zaman evi idare edebilecek sorumlulukda olmadı. 19 yaşımdan beri herşey bende. Psikolojim ciddi bozuk ama annem beni hayırsız evlat gibi görüyor rahatsızlıgı anlattım oda neymiş dedi geçti gitti.
Gözümü kapatıyorum çocuğumla bizi kimsenin tanımadığı biryerde hiçbir zorunluluk olmadan yaşadığımı düşünüp mutlu oluyorum.
Eşim den ayrıldım 2 yıldır annemle yaşıyorum çocuğumda yanımda. Evin tüm idaresi bende ben gelince annem para harcamamaya başladı :) asla parasını harcamıyor. Psikolojik olarak iyi olmadığımı yeni öğrendim ilaç kullanmaya başlayacağım.Çok şükür işim var . İnsanın annesi bile olsa kendini sığıntı gibi hissetmesi berbat. Kötü olan ne biliyormusunuz? burda yaşamak zorundayım ,pskilojim bozuk olasa çalışmalıyım ,çocugumla ilgilenmeliyim, evi temizlemeliyim, para kazanmalı çalışmalı işimde iyi olmalıyım. Eşim hiçbir zaman evi idare edebilecek sorumlulukda olmadı. 19 yaşımdan beri herşey bende. Psikolojim ciddi bozuk ama annem beni hayırsız evlat gibi görüyor rahatsızlıgı anlattım oda neymiş dedi geçti gitti.
Amin çok teşekkürler rabbim herkese ferahlık versin huzur mutluluk versinŞimdiki evliliğinizde çok mutlu olun inşallah
Allah hepimize zor zamanlarımızda kendimize bakabilme gücü versin
Benim halamın kızının eşi ve çocuğu vefat etti baba evine döndü. Kızına esinden kalan maaştan faydalanıyor halam resmen. Nasıl el surebiliyorlar anlam veremiyorum. Bu kız evlenmeden öncede bir tabak fazla koyuluyordu evlendi kaldırdın o tabağı şimdi yine dönmüş kadın kendi olan tabağını koyamıyor sofraya çok acı. Allah yardımcınız olsunEşim den ayrıldım 2 yıldır annemle yaşıyorum çocuğumda yanımda. Evin tüm idaresi bende ben gelince annem para harcamamaya başladı :) asla parasını harcamıyor. Psikolojik olarak iyi olmadığımı yeni öğrendim ilaç kullanmaya başlayacağım.Çok şükür işim var . İnsanın annesi bile olsa kendini sığıntı gibi hissetmesi berbat. Kötü olan ne biliyormusunuz? burda yaşamak zorundayım ,pskilojim bozuk olasa çalışmalıyım ,çocugumla ilgilenmeliyim, evi temizlemeliyim, para kazanmalı çalışmalı işimde iyi olmalıyım. Eşim hiçbir zaman evi idare edebilecek sorumlulukda olmadı. 19 yaşımdan beri herşey bende. Psikolojim ciddi bozuk ama annem beni hayırsız evlat gibi görüyor rahatsızlıgı anlattım oda neymiş dedi geçti gitti.
Ayrı eve cikamazmisiniz? Calisiyorsunuz ve zaten suan tüm masraflar sizde.Eşim den ayrıldım 2 yıldır annemle yaşıyorum çocuğumda yanımda. Evin tüm idaresi bende ben gelince annem para harcamamaya başladı :) asla parasını harcamıyor. Psikolojik olarak iyi olmadığımı yeni öğrendim ilaç kullanmaya başlayacağım.Çok şükür işim var . İnsanın annesi bile olsa kendini sığıntı gibi hissetmesi berbat. Kötü olan ne biliyormusunuz? burda yaşamak zorundayım ,pskilojim bozuk olasa çalışmalıyım ,çocugumla ilgilenmeliyim, evi temizlemeliyim, para kazanmalı çalışmalı işimde iyi olmalıyım. Eşim hiçbir zaman evi idare edebilecek sorumlulukda olmadı. 19 yaşımdan beri herşey bende. Psikolojim ciddi bozuk ama annem beni hayırsız evlat gibi görüyor rahatsızlıgı anlattım oda neymiş dedi geçti gitti.
2 ayrı kredim var boşanırken borç batağındaydık anca toparlanıyorum.Ayrı eve cikamazmisiniz? Calisiyorsunuz ve zaten suan tüm masraflar sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?