Doğuma Hazırlık Sigorta yaptırmak mantıklı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zumzum22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
52
28
3
Kızlar merhaba gebelik planlıyorduk ve dün çok güzel bir haber aldık, nasip olursa bebeğimiz geliyor daha çok yeni ama eşim çok tezcanlı ve hevesli. Ben dr konusunda biraz pimpirikliyim o yüzden iyi bir hastaneye gitmek istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Demirhayatın iki can poliçesi gebe kaldıktan sonra yapılıyor diye biliyorum. Sizce böyle bir poliçe almak avantajlı mı ve ne zaman almalıyım, yazanlara teşekkürler

Poliçe fiyatı nedir neleri kapsıyor

Her gittiğinizde ne kadar fark vereceksiniz

Detaylı ultrason var mı yoksa dışarıda kaç tl

Yatış kaç gün 1 mi 2

Bence sigortadansa doğum.paketleri daha avantajlı olabilir onu da bi arastirin

Daha önce özel hastanede çalıştım detaylı ultrasonu nerdeyse hiçbir hastane karşılamıyor diye biliyorum. Açıkçası çok araştırmadım henüz genel poliçe veya doğum poliçesi arasında hangisi daha avantajlı.

Tarlım öncelikle hayırlı olsun sağlıkşa gelsin
Bizde bebek düşünüyoruz
Ama ben tabi öncesinde yaptırdım. 6 ay oldu
Doğum poliçem var...
Anadolu sigortadan...
Ama ben martta düşük yaptım ve hastane randevularımdan tut kürtaja kadar. 2 gün hstanede yapmama rağmen. Tek kuruş dahi ödemeden çuktım.
Poliçe 1 yıllık. Bitmesine 6 ay kaldı. Ama eğer bu sürede hamile kalmasam dahi. Ben toplamda 5.000 tl ödedim...
Onu zaten o kürtaj zamanı kat kat çıkarttım.
Ki altunizade acıbademde kaldım...
O yüzden mutlak sigorta yaptırın.
Eğer güzel bie doktor istiyorsan sağlık sigortası şart

Sağol canım böyle birşey olduğunu bilmiyordum bunu araştırayım ben

Dogum sigortaniz neleri kapsiyor %100 dogumu kapsiyor mu?

Ben teklif aldim acibadem icin 15 bine yakin teklif verdiler yasim 29 herhangi bir rahatsizlikta yok.

tecrubenizi paylasirsaniz cok sevinirim

Biz yaptırdık simdi özel sigorta 30.haftadayim. Biz daha çok doğum sonrasina yatırım yaptik diyeyim doğumun üniversite hastanesinde olacak ama kismetse bebegin takibini ozelde devam edecez. Bebek ve anne 1100tl idi esim kendinide dahil etti 2000odedi. Özel hastane ve kliniklerde geçerli senede kişi başı belli bir muayene ve acil girişi ucretsiz veya 15-20 tl gibi bi rakam. Henuz detaylarini incelemedim ama bi tanıdığım yaptırmıştı aynisindan çok memnundu tahlil ücreti vs odemiyolar hic

Dogum sigortaniz neleri kapsiyor %100 dogumu kapsiyor mu?

Ben teklif aldim acibadem icin 15 bine yakin teklif verdiler yasim 29 herhangi bir rahatsizlikta yok.

tecrubenizi paylasirsaniz cok sevinirim
doğum poliçeleri (doğum)yatış kısmını %100 karşılar hamileyken yapılan doğum poliçelerinde rutin kontroller-tetkikler de dahil olan paketler var bir de sadece doğum kısmı için yapılan poliçe var yapan firmalar : Acıbadem sigorta-demir hayat sigorta ve sompo sigorta acıbadem sigortanın hamileyken yapılan doğum poliçesi sadece acıbadem hastanelerinde geçiyor demir hayatın ise hastane ağı açısından çeşitli paketleri var acıbadem hastaneleri düşünüyorsanız acıbadem sigorta öneririm çünkü bebek doğduktan sonra sigortalandığı takdirde doğuştan gelen hastalıklar kapsam içi doğar doğmaz sigorta yapılıyor rota-memenjit aşıları da kapsam içinde oluyor birçok ayrıcalık önemli nokta var ancak acıbadem dusunmuyorsanız demir -hayat daha mantıklı olacaktır.Acıbadem için teminat açısından birkaç paket var ayakta 3.000 tl limitli +doğum ayakta 8.000 tl limitli +doğum veya sadece normal veya sezaryen doğum ayakta tedavi eklendiği zaman tetkik muayene için ücret ödenmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…