- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Ölerler ablasıAşko nolacak ailene sen boşanınca sanıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölerler ablasıAşko nolacak ailene sen boşanınca sanıyorsun?
Bunlar laf söz dinlemeyip anasını babasını ağlata ağlata evlenince ölmeyen aile boşanınca ölüyor zaten.Ölerler ablası
Sadece kendini kandırıyorsun. Senin kocanın bir çözümü yok. Tek çözüm kurtulmak.Bu önerdiğiniz çözüm, benim ve ailem için en hasarsız şekilde nasıl atlatılır mesela? Veya atlatmış olanların örnekleri.. yaşamış olduklarınız.. gibi bana cesaret verici rahatlatıcı şeyler istiyorum aslında yalan değil. Bana burada sadece boşan bunu mı çekeceksin deniyor başka bir şey yok. Çözümün o olduğunu bende biliyorum. Ama yaşadığım hayattan mesul olacak ve etkilenecek bir annem babam da var. Anlamıyor kimse bunu işine gelmiyor çünkü. Burada beni suçlamak daha basit çünkü
İki kuzenim boşandı. Birinin 2 diğerinin 3 çocuğu var. Biri yurtdışından tüm düzenini bozup geldi. İkisi de çalışmıyordu. Aileleri destek oldu, ise girdiler. Gayet geleneksel bir aile yapısına sahip olmalarına rağmen anne babalarına hiçbir şey olmadı. Birak bu annemi babamı düşünüyorum masallarini. Ben kızı boşanmış diye hemde çocuğu da yokken, hasta olan, perişan olan kimseyi görmedim. Boşanan kadınlar ailesini düşünmüyor senin zihniyetine göre. Bir senin annen baban kıymetli,herkes harcıyor anne babasını kendi huzurlari icin.Bu önerdiğiniz çözüm, benim ve ailem için en hasarsız şekilde nasıl atlatılır mesela? Veya atlatmış olanların örnekleri.. yaşamış olduklarınız.. gibi bana cesaret verici rahatlatıcı şeyler istiyorum aslında yalan değil. Bana burada sadece boşan bunu mı çekeceksin deniyor başka bir şey yok. Çözümün o olduğunu bende biliyorum. Ama yaşadığım hayattan mesul olacak ve etkilenecek bir annem babam da var. Anlamıyor kimse bunu işine gelmiyor çünkü. Burada beni suçlamak daha basit çünkü
Mesela 4 ayda bir kere falan 4 milyar para veriyorsa, 4 ay onun hesabını soruyor bana ağzımdan laf almaya çalışıyor. Senin paran vardır ya falan gibilerinde. Çok bir paraymış gibi.
Evet canım vazgeçtiBu adam kendisinden çok sizi çalıştırıyordu. Dükkanı devrediyordunuz alıcı vaz mı geçti?
Kesinlikle doğru ben ayda 4 bin kendime harcasam söylene söylene bitiremez herhaldeBen çalışmadığım halde ayda 4bin harcıyorumdur 4 ayda 4 bin neyinize yetecek Allah aşkına
Neyini çözeceksin, gönüllü köle işte, beni sigortası çalıştırıyorsun, ya maaşımı vereceksin düzenli ya sigortamı yapacaksın yoksa maliyeye şikayete gidiyorum dese yetecek. Onu bile yapamayacak kadar pasif. Ancak kendine ve bize konuşuyor işteBacım gı seni bi çözemedim![]()