- 13 Nisan 2017
- 18
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Funda rabia
-
Kan testi için acil girişinden giricem :)Özele mi gideceksiniz? Sigortasız 100 lira falandır herhalde en fazla. Sadece kan tahlili mi vereksiniz yoksa doktora da muayene için gidecek misiniz yarın?
Kan testi için acil girişinden giricem :)
Sigortam yok o yüzden normalde hep izle giderim ama bu tür testleri falan hiç yaptirmadim ya yabancı kalıyorum böyle seylereKan testi için acil girişinden giricem :)
Sigortam yok o yüzden normalde hep izle giderim ama bu tür testleri falan hiç yaptirmadim ya yabancı kalıyorum böyleseylereDevlet hastanesi mi yani, şimdi mi gideceksiniz?
Yeni işe girdi bir hafta oldu ve 2 haftadır issizdi yok suanlikEşinin sigortası yok mu ?
Sigortam yok o yüzden normalde hep izle giderim ama bu tür testleri falan hiç yaptirmadim ya yabancı kalıyorum böyleseylere
2 hafta da olsa bu haksızlık ise girildiği ilk günden itibaren yapılması gerekiyor sigortanın. Neyse sen sağlık ocağına git . Eşini ozellrde zorlama adam yeni ise girmişYeni işe girdi bir hafta oldu ve 2 haftadır issizdi yok suanlik
Şimdi gitsem devlet Hastanesi'ne sonuçlar kaç saate çıkar peki ? :)Mesai saatlerinde giderseniz acilde yapacaklarını sanmıyorum. Polikliniğe yönlendirirler. Ya sabah sağlık ocağına gidip yaptırın, bazı yerlerde öğlen çıkar sonuç. Ya da özele gidip yaptırın bence.
Haklısınız ama ikimizde çok merak ediyoruz :)2 hafta da olsa bu haksızlık ise girildiği ilk günden itibaren yapılması gerekiyor sigortanın. Neyse sen sağlık ocağına git . Eşini ozellrde zorlama adam yeni ise girmiş
Benim bulunduğum yerde özel hastanede sigortasiz muayene ücreti 150 kan testi 30 . Muayene olmadan da malesef kan testi olmuyor özelde olsa. Merak ettiğiniz için mı 3 ay bekledin canımHaklısınız ama ikimizde çok merak ediyoruz :)
Acilde yarım saat içinde çıkar sanırım. Devlet hastanesinin aciline gitmedim hiç. Özel hastane acilinde 10 dk içinde sonuç aldığım oldu.Şimdi gitsem devlet Hastanesi'ne sonuçlar kaç saate çıkar peki ? :)
Haklısınız ama ikimizde çok merak ediyoruz :)
Emin olmadan gitmek umitlenmek istemedim. Gebelik testini 1 hafta önce yaptım anca bu kadar dayanabildim :)Benim bulunduğum yerde özel hastanede sigortasiz muayene ücreti 150 kan testi 30 . Muayene olmadan da malesef kan testi olmuyor özelde olsa. Merak ettiğiniz için mı 3 ay bekledin canımneyse sen sağlık ocağına git
Her gün ağrılar falan oluyor ve ben herkese yaymak istiyorum artık merak ediyorum varsa kaç günlük diye3 aydır beklemişsin, bence randevu tarihine kadar bekle.
Durdun durdun da şimdi mi merakın başladı
Gebelik testleri bile kesin sonuç vermez bazen . O yüzden en iyisi kan vermek ... İlla özelde yaptırıcam diyorsan koy cebine 200tl git yarın . Ha yok ben yapamam diyorsan o zaman sağlık ocağına yarın sabahtan amaEmin olmadan gitmek umitlenmek istemedim. Gebelik testini 1 hafta önce yaptım anca bu kadar dayanabildim :)
Kız ne günlüğü aylık aylık
Her gün ağrılar falan oluyor ve ben herkese yaymak istiyorum artık merak ediyorum varsa kaç günlük diye
sağlik ocaklari ücretsiz yapiyolar canimBen herhangi bir sağlık ocağına gitsem olur mu acaba ? Teşekür ederim yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?