- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Aman kısmetimi açmasını geçtim de eğlencesine baktırdım ben. Ben kısmetimi bağladıysa diye biraz tırstım kuzenim soktu aklımaKelin kendi ilacı olsa başına sürer.Kendi kısmetini açar zengin olurdu.Cidden inanan kaldı mı bunlara yav.
Nasıl açamıyorsa bağlayamaz da.Hiiiç bozma içini.Eğlendin bitti.Aman kısmetimi açmasını geçtim de eğlencesine baktırdım ben. Ben kısmetimi bağladıysa diye biraz tırstım kuzenim soktu aklıma
Haha ay bana öeeeahh yani. Kısmetimi açsın kapamasın istemedim de işte eğlence olsun demiştimya hacı hoca büyü fal bunlara inananlara da ööööeeeehhh diyorum da.
hadi diyelim kadının işi gücü yok sokaktan insan çecirip bir ip ile kısmet bağlayabilecek güçte biri; biz şimdi ne diyebiliriz ki sana.
burdan biri çıkıp gel üç beş atarsan ben de senin kısmetini açarım dese ona da tuzla koşacaksınız yani.
Ay sevgilimi tahmin etti kaşını gözünü bi o yoksa genel şeyler dediniye bağlasın ki? eline ne geçecek.
birde herkesin söyleyeceği şeyler bunlar. bişeyler bildi mi daha doğrusu tahmin etti mi? 5-10 lirayı haketti mi bari
Teşekkür ederimm ya içim rahatladıNasıl açamıyorsa bağlayamaz da.Hiiiç bozma içini.Eğlendin bitti.
Ya ip bağlayıp verince kuzenim soktu aklımaHem eglencisine baktiririm diyorsunuz hem de kismetimi bağlar diye korkuyorsunuz. Cidden çok komik..
sevgilin uzunca boylu kara kaşlı kara gözlü karayağız bir delikanlı dedi ise genel türk erkeği özelliğidir zaten sallasa tutturur.Ay sevgilimi tahmin etti kaşını gözünü bi o yoksa genel şeyler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?