Sıhhıyedeki falcı

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Arkadaşlar sıhhıye pazarının orda bankta oturuyordum. Bir kadın geldi falcı el falı bakıomuş ne atarsan bilemezsem verme felan dedi. Ben de 5-10 tl atarım severim böyle fal baktırmayı eğlencesine baktırdım. Zaten 5 dk bile sürmedi. Ben sevdiğini bile ayağına getiririm insanın dedi. Sonra sende nazar var biraz sıkıntıların var dedi. 1 ay içinde mutlu haber alcaksın dağdağa kavuşmaz insan insana kavuşur gel bdni bul o zaman bi yağlı yemek yedirirsin dedi. Sonra bu da sıkıntıların için deyip ip verdi 3 ihlas bir fatiha oku bunu da çiçek saksısına meyve veren ağaca göm dedi.
Kuzenime anlattım beni korkuttu ya kısmetini felan bağladıysa diye. Ben şimdi napiyim bata korktum he

Kelin kendi ilacı olsa başına sürer.Kendi kısmetini açar zengin olurdu.Cidden inanan kaldı mı bunlara yav.

Kelin kendi ilacı olsa başına sürer.Kendi kısmetini açar zengin olurdu.Cidden inanan kaldı mı bunlara yav.
Aman kısmetimi açmasını geçtim de eğlencesine baktırdım ben. Ben kısmetimi bağladıysa diye biraz tırstım kuzenim soktu aklıma

ya hacı hoca büyü fal bunlara inananlara da ööööeeeehhh diyorum da.

hadi diyelim kadının işi gücü yok sokaktan insan çecirip bir ip ile kısmet bağlayabilecek güçte biri; biz şimdi ne diyebiliriz ki sana.

burdan biri çıkıp gel üç beş atarsan ben de senin kısmetini açarım dese ona da tuzla koşacaksınız yani.

niye bağlasın ki? eline ne geçecek.

birde herkesin söyleyeceği şeyler bunlar. bişeyler bildi mi daha doğrusu tahmin etti mi? 5-10 lirayı haketti mi bari

ya hacı hoca büyü fal bunlara inananlara da ööööeeeehhh diyorum da.

hadi diyelim kadının işi gücü yok sokaktan insan çecirip bir ip ile kısmet bağlayabilecek güçte biri; biz şimdi ne diyebiliriz ki sana.

burdan biri çıkıp gel üç beş atarsan ben de senin kısmetini açarım dese ona da tuzla koşacaksınız yani.
Haha ay bana öeeeahh yani. Kısmetimi açsın kapamasın istemedim de işte eğlence olsun demiştim

Hem eglencisine baktiririm diyorsunuz hem de kismetimi bağlar diye korkuyorsunuz. Cidden çok komik..

Eğlencesine okey de öyle iptir, bezdir, her türlü yakma ve gömme eylemlerinden korkarım ben..
Yapmazdım..:KK14:

Back
X