• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sihirli bir değneğiniz olsa neyi değiştirirdiniz?

Iil önce o sihirli değnegimle kendime bi ev yapardım:)
sonrasında eşimin işini kesinlikle değiştirir,çok daha iyi ve birlikte vakıt gecırebılceğimiz bir iş olmasını sağlardım.
Fizigimi eski halıme dönüştürürdüm.
şuan olan arabamı eşimin çok istediği mercedese cevırırdım:)
ve birçok şeyy aklıma gelmıyor suan:))

yaşadığım bu hayatı unutmadan en başa sarardım
böylece aynı hataları yapmadan farklı bir hayat sürerdim:27:

öncelikle ömür boyu sağlıklı,mutlu hayat verirdim.
ve kendime hayırlı ,sağlıklı ,sıhhattli evlatlar verirdim...

sihirli bir değneğim olsa beyni olmayanlara biraz beyin verirdim.. yazık ama onların da hakkı var demi? hem ortalıkta parazit yapmazlar rahatlarız.. hele kuyruk acısı olanlara çok çok üzülüyorum yazıkkk

yelda ya beyin nakli yapardım:64::64:

Bir vatandaşın birlikte olduğu her kadının ona ''sende erkekmisin bee'' demesini sağlardım :1:

ama istisnasız her kadının

dune kadar hicbirseyi derdim sanirim ama suanda son 1 yildir yaptigim butun secimleri degistirirdim.

Hayatımda bütün hatalarımın üzüntülerimin kaynağı olan o insanı değiştirirdim...

önce para kavramını kaldırırdım ortadan, sonra hastalıkları, savaşları ve terörü temizlerdim. sevdiğim herkesi ölümsüz yapardım :66::66::66: gıcık oldugum herşeyi yok ederdim :27::27::27:

o sihirli değneğe fena derecede ihtiyacım varr,elime bi geçsin ilk iş şöööle bi huzurla donatmak istiom kendimi..

kendimi yanına ışınlardım burnumun direği sızlıyor özlemekten :43:

fazlalıklarımı yokederdim :emir_bebek:

Back
X