sihirly.com'daki falcilar

destinyx94

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
800
315
358
Merhaba Kizlar :KK16:,

sihirly'de hic fal baktiran oldu mu aranizda? Sanirim bazi basirly uygulamasinda bulunan falcilar burda bakiyor.

Yorumlarinizi bekliyorum :KK45:

Ben hemen hemen hepsine baktırdım Sihirly'de.
Tecrübelerimi aktarıyorum.
Öncelikle uygulamaya üye oldum hediye kredileri kazanıp bedava fal baktırabilmek için önce görevleri tamamladım. 100 kredi biriktirdim 2 dk da. sonra demo falcısına fal gönderdim. o fal çok kısaydı uygulamayı tanıtmak için verdikleri kısa bir falmış... neyse ben ondan tatmin olmadım ama canlı bakıyor olmaları bende merak uyandırdı.

Daha önce basirlide gördüğüm bir kaç falcı burda da vardı. Onların dışında yaklaşık 30-40 falcı var. hepsine baktırma şansım olmadı ama içlerinden beğendiğim Medyum Maya var anı iyi biliyor. harf ve tarih te verdi. Duyguyu da beğendim o basirlide vardı orda da beğeniyordum zaten. ucuz fiyata iyi fal bakan gülşen var elif eren diye biri var o da iyiydi.

Benden tavsiye demo falcısına fal baktırmayın. kazandığınız 100 krediyi de onunla harcamak anlamsız. 100 krediyi bedavaya getirip üstüne 50 kredi alın 6 liraya 150 kredilik olan falcıları deneyin hem uzun hem de tatmin edici. 150 kredilik olanlardan tavsiyem Gülşen, Elif, Melis Us.

Ben de diğer önerilere açığım baktıran varsa 🤗

Öncelikle uygulamaya üye oldum hediye kredileri kazanıp bedava fal baktırabilmek için önce görevleri tamamladım. 100 kredi biriktirdim 2 dk da. sonra demo falcısına fal gönderdim. o fal çok kısaydı uygulamayı tanıtmak için verdikleri kısa bir falmış... neyse ben ondan tatmin olmadım ama canlı bakıyor olmaları bende merak uyandırdı.

Daha önce basirlide gördüğüm bir kaç falcı burda da vardı. Onların dışında yaklaşık 30-40 falcı var. hepsine baktırma şansım olmadı ama içlerinden beğendiğim Medyum Maya var anı iyi biliyor. harf ve tarih te verdi. Duyguyu da beğendim o basirlide vardı orda da beğeniyordum zaten. ucuz fiyata iyi fal bakan gülşen var elif eren diye biri var o da iyiydi.

Benden tavsiye demo falcısına fal baktırmayın. kazandığınız 100 krediyi de onunla harcamak anlamsız. 100 krediyi bedavaya getirip üstüne 50 kredi alın 6 liraya 150 kredilik olan falcıları deneyin hem uzun hem de tatmin edici. 150 kredilik olanlardan tavsiyem Gülşen, Elif, Melis Us.

teşekkürler

Tavsiye ettiğim Medyum Maya'nın falı ile ilgili gelecek ile ilgili bilgilerin çıktığı oldu mu?

Tavsiye ettiğim Medyum Maya'nın falı ile ilgili gelecek ile ilgili bilgilerin çıktığı oldu mu?
Bana 5 vade verdi 5 hafta sonra kalabalık bir ortamda daha önce gördüğün ve tanıştığın biriyle tekrar bir araya geleceksin dedi. Bir yere davet edileceksin ve bu davet edildiğin yerde sana ilgi duyacak 4 kişi olacak bu 4 kişiden sadece biri seni etkileyebilecek dedi. Çok ayrıntıya girmiyorum tipini de tarif etti 2 hafta oldu bunu söyleyeli bakalım bekliyorum hala :) Bu arada arkadaşlarım dışarı davet ediyorlar ara ara ama benim pek sosyalleşme isteğim yok şu sıralar... :hamarat:

Rena
Renan vardı eskiden baya iyiydi o şimdi göremiyorum. Ne basirlide ne sihirlide ikisinde de yok. kadın kayıplara karıştı resmen. Nerdesin Renan çık ortaya 😂
renanın bana da işle ilgili söylediği bazı şeyler çıktı.. vadesinden çoook sonra çıktı ama çıktı. İyidir renan

iletişim kurarsanız bilgi verin lütfen
Merhaba:) ben geçen gün adı geçince merak edip googleda arattım, Renanın instasını buldum “enerjirenan” .. ama bana dediği şeyler vadesinden çook sonra bi kısmı çıktı, diğer kısmın çıkmasına da daha var o yüzden şu an baktırmayı düşünmüyorum mesaj vs atmadım kendisine.. pek aktif görünmüyor instahesabı ama iletişim kurmak isteyen varsa diye paylaşmak istedim 🙏🏻🙏🏻

Merhaba:) ben geçen gün adı geçince merak edip googleda arattım, Renanın instasını buldum “enerjirenan” .. ama bana dediği şeyler vadesinden çook sonra bi kısmı çıktı, diğer kısmın çıkmasına da daha var o yüzden şu an baktırmayı düşünmüyorum mesaj vs atmadım kendisine.. pek aktif görünmüyor instahesabı ama iletişim kurmak isteyen varsa diye paylaşmak istedim 🙏🏻🙏🏻

Renan sanırım artık instagramdan bakıyor, bugün aktif oldu orda, ama halen sihirly’de ve basirly uygulamasında yok :/

Merhaba kizlar,
renana ulaştım. Kendisi artık sadece instagram ve whatsapp üzerinden fallara bakıyor, ulaşmak isteyen varsa, instagramdakı ismi „enerjirenan“ :KK52:

Back
X