- 11 Haziran 2021
- 165
- 297
- 23
- Konu Sahibi manuelaescobar
Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilir
şükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gerici
Baştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke

Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gerici