Sık arayan görümce

Seni tanımaya çalışıyor ve kimse kusura bakmasın bana iyi niyetli gelmiyor . 45 dakika safi dedikodu malzemesi için konuşmak istiyor .

Evlenmemişsiniz dahi ne bu laubalilik yani.
Siz mesafeli olmaya devam edin.
Hani yeğeni olur bir anda görüntülü arar(onda bile sorulur da) daha nişan bile olmamış.
Ya tekrar düşünün yada olacaklara karşı çok dikkatli adım atın.

Görümcemle gayet iyiyimdir. Erkek arkadaşı olsa dahi anlatır ama 45 dakika telefonda görüşmeyiz.

Ablam arıyor acayip geriliyorum

Çocuk ağlıyor onu zaptetmeye çalışıyorum diyorum mesajla
E olsun iki dakika onu bı göreyim
Kız kamerayı mi tutayım bağırış çağırırlar esliginde kendi gerginliğimiz bize yetiyor seni mi duymaya çalışayım.

Ertesi gün yine aynı
En son ay açamam çocuk kamerayi ne bilsin dedim keyfine bak dedi

Hayır bide ben kendisine aşırı mesafe koydum nerden buluyor bu haddi onu da bilmem
Bebeğin doğdu demek. O sebeple muhteşem dedim he kaoslu ortam hoşuma gittiği için değil. :KK70: sağlıkla büyüsün, ablani da engellesen mi ne yapsan bilemedim.

5 kez ariyosa 2 sine cevap ver mesela.. acinca bahane bul kapat.. bi sure oyle olunca esek degilse anlar herhalde🙄 buarafa kiskanma olayi filan gecmemistir, eger oyle birsey varsa.. sana oyle geliyodur

Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilir🥲 şükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?

Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gerici🤦🏻‍♀️ Baştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke
açmayın , 2 aramasının 1 ine cvp verin . tam dışardayken beni aramışısın önemli bişeymi vardı deyip . 2 dk kapat. böyle böyle alışır. sakın konuşma , onu sana evirirp çevirirp nişanlılna kaynana beni aramam dedi der. yavaş yavaş bıraktır.

Değişik bir abla demek ki. Lohusalığa sığınarak biraz içindekileri dökebilirsin, ona söyleyemediklerini söyleyebilirsin gibi geliyor.🤪
🤣🤣🤣🤣🤣 Hep açarım agzimi yumarim gözümü
Anlamıyor
Bir teyzenin videosu vardı ya 'anlamaz ki öküz ' diye
O misal 🤣

Valla aile bireylerinden biri de olsa insan tiksinebiliyor
Hiç savunamiycim😑

bende de bunun watsap tan sürekli destan yazan versiyonu var. daha eşimle sevgiliyken, görümcemle yüz yüze tanışmamışken sosyal medyadan muhabbete başlamıştı. kırmayayım diye ben de konuşuyordum ama tanımadığım ve hiçbir ortak noktamın olmadığı biriyle sevgilimin ablası da olsa konuşmak tuhaf geliyordu. evlendik, watsapp tan sürekli yazmaya başladı. çalıştığım için arayamıyor sürekli. ben de çoğu mesajına görüldü atıyorum eskisi gibi cevap vermiyorum. bu şekilde azalttı. sürekli arıyor olsa hiç dayanamazdım. 10 kere arıyorlarsa 9unda açma. elbet keseceklerdir.

Arada müsait değilim, önemli veya acil bir mesele ise döneyim yazın. Telefonda da dinleyen taraf olun. Muhabbeti ilerletmeyin. Yavaş yavaş azaltır. Konuşmaktan hoşlanmadığınızı anlar ya da sizin muhabbetiniz onu sarmaz da sizden uzaklaşır. Görüntülü arayınca da reddedin. Kimse de buna alınmasın. Ne münasebetle görüntülü arıyor? Evi mi gösterecek veya arkadaş mısınız da sizi uzun zamandır görmemiş de özlemiş?

Sizi tanımak istiyordur denmiş. Görümce adayı sizi tanıyıp da napacak? Hadi yeni tanışsanız aileyle neyse. Nişan sonrasına bırakmayın derim bu yakınlaşma çabalarını. O zaman bırakırsanız "Geline bak, gerçek yüzünü gösterdi" vs diye ortalığı karıştırmaya başlar. Erkek arkadaşınız uyarabilir nazikçe bence.

Ben ne yapardım? Eskiden olsa kıramazdım ama artık başkaları o kadar vaktimi yiyor ki yalan da olsa pek müsait değilim diyorum veya 10 dk sonra bilmem ne yapmam lazım diyorum. Telefonları reddediyorum da. Mesajla darladıklarında da müsait değilim, işim var veya canım kimseyle konuşmak istemiyor diyorum. Samimiysek yine ne oldu deyip veya üfleyip püfleyip açıyorum telefonu :KK48: Kısa kesiyorlar :KK53:

Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilir🥲 şükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?

Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gerici🤦🏻‍♀️ Baştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke
Hem görüntülü hem 45 dakika ooo işiniz zor. Her aradığında açmayın. Konuşmayı kısa kesin. Görüntülü zaten çok gereksiz.

Sen bu pısırıklıkla gidip evleniceksin o çocukla da en geç 1 sene sonra kafanı vura vura konu açacaksın buraya. Ne işin var bu aileyle ne diye böyle susup duruyorsun bilmiyorum
Bu ne kötü niyetli ve saçma bir yorum! Okuduğunuz 1 paragraftan kendinizce kişilik analizi yapmayı ve her konu açana aynı şeyleri yazmayı bırakmalısınız bence.

Konu nişanlımla uzaktan yakından alakalı değil ayrıca, “o çocukla” diye çirkin bir ithamla onu neden olaya dahil ediyorsunuz anlamadım, ne münasebet? İnsanlar iki derdini yazdı diye istediğini yazabilme hakkını kendinizde görmeniz de gerçek hayatta sizin de görümcelerim gibi biri olduğunuzu mu gösteriyor o zaman, ben de size böyle diyeyim?

Gevezeliklerinden bence. O süre zarfında genelde kendileri nefes almadan konuşur karşısındakini de konuşturmazlar. Müsait mi değil mi ne demek bilmezler. Geveze olduklarını da bilmiyorlar. Haftada bir iki 5 dk 10 dk böyle böyle çare bulabilirsin. İşim var, kapı çaldı vs deyip kapatarak.
Böyle gerçekten. Konuşmayı seviyorlar. Niyetlerini bilmiyorum, yorumlamak da istemiyorum açıkçası iyidir kötüdür diye. İyi niyetli sanarız kötü çıkar, kötü derim iyi çıkar. Sadece ben rahatsız oluyorum bu kadar. Zamanla alıştırmak en güzeli dediğiniz gibi.

Nişandan sonra değil önce yapmanız gereken bir durum bu. yapın bakalım çirkinleşiyorlar mı, sevgilin seni destekliyor mu ezdiriyor mu görün. böylelikle geleceğinize dair fikir olur.
Normal şartlarda evet ama ben zaten çirkin bir yüzleri olduğunu geçmişten biliyorum. Tanışmamız ve sonrası biraz hararetli geçti. Şimdi yeni ve temiz bir sayfa açtık diyeyim. Bu sebeple fikir almak istedim. Eski çirkefliğinden eser yok artık ama yine de ben tatlı tatlı da söylesem o kötü niyet arayıp bulabilir diye temkinliyim. Hem mesafemi koruyayım hem koz vermeyeyim istedim. Bu sebeple bazı arkadaşların da yazdığı gibi zamanla alıştıracağım.

Bu benim görümcem 😂
Nişanlıyken çok sık arardı bende kırmamak için mecbur kalırdım açmaya, başlardı saatlerce konuşmalar. Havadan, sudan, ne aldım, neyi nerden aldım hangi marka artık yorulurdum. Sonra açıp bir süre konuşunca bir şeyler uydurup kapatmaya başladım hala devam edince mecbur kaldım ve eşime söyledim ablasının sürekli aradığını. evli ve farklı bir şehirde oturuyor ablası. Ararsa açmamamı çok meraklı olduğunu ve biraz da laf almaya çalıştığını söyledi sağolsun bende sanıyorum beni yalnız bırakmak istemiyor bu süreçte 😁
Açmayarak, açınca kapatarak derken böyle böyle bıraktı aramayı şimdi ayda yılda bir önemli bir şey olursa davet etmek ya da gelmek isterse arıyor. Şimdiden sınırlarınızı çizmenizde fayda var☺️
Empati dolu çok tatlı bir yorum olmuş teşekkür ederim🥰 nişanlımı konuya hiç dahil etmedim henüz. Ben yavaş yavaş görümceyi az konuşmaya/mesafeye alıştırmaya çalışayım, olmadı nişanlıma paslarım 😅

Haklısınız kırmak da istemiyorsunuz şimdi birde tekrar kötü olma ihtimaliniz var 😅 en iyisi böyle abla çok müsait değilim sana dönücem diyip daha sonra mesaj atmak olabilir ya da dönmemek söylediğinde unuttum diyebilirsiniz
Kesinlikle böyle. Ben her şeyin nezaketle söylenebilecek olduğuna inanan biriyim. Bam telime dokunulur o ayrı. Ama şu an sadece bu konuda anlaşamıyorum kendisiyle. Geçmişi geçmişte bıraktık. Neden yeniden kötü olayım ki, hem de düzgünce çözülebilecek bir konuyken? Kimse küs/gergin bir ortam istemez. Ben de hem sınırımı korumak hem de arayı soğutmamak istiyorum. sağ olun anlayışlı yorumunuz için🥰

Ablam arıyor acayip geriliyorum

Çocuk ağlıyor onu zaptetmeye çalışıyorum diyorum mesajla
E olsun iki dakika onu bı göreyim
Kız kamerayı mi tutayım bağırış çağırırlar esliginde kendi gerginliğimiz bize yetiyor seni mi duymaya çalışayım.

Ertesi gün yine aynı
En son ay açamam çocuk kamerayi ne bilsin dedim keyfine bak dedi

Hayır bide ben kendisine aşırı mesafe koydum nerden buluyor bu haddi onu da bilmem
Bazen gerçekten tek taraflı olmuyor. Sen sınırları bilen birisin ve mesafeni koyuyorsun ama karşıdaki sınırsız biriyse yapacak bir şey yok, anlamıyor. Sizinki de bu misal.

Back
X