Sık boğaz etsem mi etmesem mi ? Bir el atın kızlar bu çekingene

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.263
48.644
Kızlar , çekingen biri olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Ben bir iş başvurusu yaptım. Görüştüğüm kişi beni başka bir birime gönderdi. O birimden onay bekliyor görüştüğüm kişi. O birimin müdürü onaylarsa başlayacağım işe.
Bana şartlarını anlattı. Uyarsa bana tekrar görüşelim diye mail at görüşelim dedi ve kartını verdi. Bir hafta süre verdi. Bende iki gün sonra mail attım görüşelim diye. Cevap vermedi. Ertesi sabah aradım. Görüşelim dedim kararımı verdim. Bana "Şu an toplantıdayım. Çıkışta en baştaki müdürle (yani beni yönlendiren kişiyle) görüşüp size döneyim. " iki gün oldu. Dönen yok.
Çok iyi teklif kaçırmak istemiyorum. Ama çekiniyorum da zırt pırt aramaya mail atmaya. Dün sabah aradım hala bekliyorum. Bir de yeni birini almak için bir hafta var demişti. Bir hafta dolacak ondan da endişeleniyorum.
Sizce napayım ?!? Arayayım mı? Ararsam ne diyeyim ?
Adam çok otoriter sert görünümlüydü. Korkuyorum bir daha aramaya. Maillere de baktığını sanmıyorum. Beklesem mi?

Bencede arama belki düşünme aşamasında olabilirler arayarak kendinizi o işe muhtaçmiş gibi hissettirmeyin

Kızlar , çekingen biri olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Ben bir iş başvurusu yaptım. Görüştüğüm kişi beni başka bir birime gönderdi. O birimden onay bekliyor görüştüğüm kişi. O birimin müdürü onaylarsa başlayacağım işe.
Bana şartlarını anlattı. Uyarsa bana tekrar görüşelim diye mail at görüşelim dedi ve kartını verdi. Bir hafta süre verdi. Bende iki gün sonra mail attım görüşelim diye. Cevap vermedi. Ertesi sabah aradım. Görüşelim dedim kararımı verdim. Bana "Şu an toplantıdayım. Çıkışta en baştaki müdürle (yani beni yönlendiren kişiyle) görüşüp size döneyim. " iki gün oldu. Dönen yok.
Çok iyi teklif kaçırmak istemiyorum. Ama çekiniyorum da zırt pırt aramaya mail atmaya. Dün sabah aradım hala bekliyorum. Bir de yeni birini almak için bir hafta var demişti. Bir hafta dolacak ondan da endişeleniyorum.
Sizce napayım ?!? Arayayım mı? Ararsam ne diyeyim ?
Adam çok otoriter sert görünümlüydü. Korkuyorum bir daha aramaya. Maillere de baktığını sanmıyorum. Beklesem mi?
bekle onlar sana olumlu olursa sonuc , gerı donerler... ıs basvurusuna gıdıp basvuru yapılan yer aranmaz oyle zırt pırt :KK66:hem sana maıl at demesı kartını vermesı benı ıskıllendırdı bıraz bır ton ıs gorusmeısne gıttım hepsındede mulakat oldu, bazen bırkaç asamalı mulakatlardı, olumlu olanlar tarafıma bıkaç gun ıcınde dondu , olumsuz olanlarda ya hıc aramadı ya da arayıp uzgunuz sızınle çalışamayacagız seklınde bılgı verdı..

Isyerinin yakinindan geciyomsda ugramis gibi yap burdan geciyoken bi sorym istedm dersn orda artk ögrenms olrsn ne olup bttigini

Şu an çalıştığım yer başvuru yaptığımda benimle çalışmayı düşündüklerini ileri sürünce şaşırdım.Düşünmek için vakit istedim.Grup şirket ayrıca burası.Ben bir şirketle ilgilenecek,bir müdüre bağımlı olacaktım.Çalışacağım müdür İş seyehatı ıcın yurt dışına çıkacağını ve olumlu/olumsuz dönüşümü diğer firmanın asistanına not bırakmam gerektiğini söyledi.

Firma hakkında olumlu izlenimler ve işsizliğin verdiği can havliyle firmaya olumlu geri dönüş yaptım.Bu esnada Asistan doğum iznine ayrılmış o hafta! oda ne yerine gelmiş körpe gencecik bir kız :) İşe yeni başlıyor.Şirketi aradım.Bana geri döneceğini söyledi.Dönmeyince bir daha aradım.Bir kez daha arayıp hakkımdan feragat ettim.Arkadaşıma istekli olduklarını geri dönüş yapmadıklarını söyledım.Bana şirkete gitmemi ve yüzyüze görüşmemi söyledi.

Gittim şirkete..Yeni kız Beni diğer şirketin müdürüyle görüştürdü.Benım mudurum ıle irtibat kurdu.Ve işe başladım.

Geri dönüş alamayışımın sebebı bu kızın müdürümün eski numarasını aramasıymış.Uzun uzun anlattım :)

X