- 13 Ocak 2025
- 21
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi atesinannesi
-
Aklımıza geldi aslında ama dişlerinde de gördüğüm kadarıyla birşey yok. Bilemedik inanınDiş ağrısı da olabilir. Diş de bebekleri uykudan çok uyandırır. Zamanı da. Belki ondan yapıyordur minnoş
Ortamı hep 22-24 derece arası nemi de 40-60 arası tutuyoruz. Terlemesi veya üşümesi de olmadıTerliyor mu, üşüyor mu? Ortam havası da uykuyu böler
Aslında evet ama ek gıdaya başlaması daha doğrusu tadımlara başlaması sebebiyle sindirim sisteminin belki alışmaya çalışması sebebiyle gazı olabileceğini düşünüyorum aslında7 aylık bebek açlık sebebiyle uyanmaz. ortam sartları, diş olabilir. 7 aylık bebekte gaz sorunu da görülmesi normal değil. yani gazını rahatca çıkarabilir. uykusundan uyandırmaması gerekir onu gazın.
Geriye diş kalıyor bir de ayrılık kaygısı sendromu, sanırım 8.ay gibi yaşadık biz o durumu.Ortamı hep 22-24 derece arası nemi de 40-60 arası tutuyoruz. Terlemesi veya üşümesi de olmadı
Teşekkür ederim danışacağımGeriye diş kalıyor bir de ayrılık kaygısı sendromu, sanırım 8.ay gibi yaşadık biz o durumu.
Bebek anneden ayrılma kaygısı yaşıyormuş doktorunuza danışın bir
ek gıdasına bir iki damla zeytinyağı damlatmayı deneyin. belki de dediğiniz gibidir. ama 6.ayda bebeğin sindirim sisteminin artık tamamen geliimiş olması bekleniyor. ama evet belki ek gıdayı sindirmede sorun yasıyordur.Aslında evet ama ek gıdaya başlaması daha doğrusu tadımlara başlaması sebebiyle sindirim sisteminin belki alışmaya çalışması sebebiyle gazı olabileceğini düşünüyorum aslında
Bakalım bu yapışık ve bol uyanmalı süreç ne zaman geçecekBizimki de yedi aylik olmak uzere. Bu ara uyanmalarda show yapiyo. Aglayarak bagirarak uyanip emmek istiyo. Dis olabilicegini dusunuyorum ben de.
Yapisikliktan muazzam zevk aliyorum ama bol uyanma ustumden geciyo zira calisiyorum. Beynim bazen eline mendili alip ha ha heyheyhey diye halay cekiyo. Umarim hepimizin beybileri dis surecini bal borek gibi atlatir.Bakalım bu yapışık ve bol uyanmalı süreç ne zaman geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?