Ben o kadar çıkamıyorum maalesefHımm anladım inş gebeliktir ben normalde gunde 10 15 kez idrara cıktıgım ıcın belırtıler arasına koymuyorum
Merhaba.Reglime 11 gün kaldı çok sık idrara çıkma var ve eğer dışardaysam o an tuvalete gidemediysem sancı çekiyorum bu normal mi? Belirtimidir?
Ah ağzın bal yesinnn ne güzel konuştunnMerhaba.Hamile olduğumu öğrenmeden 12 gün önce bu şikayetlerle doktora gitmiştim, rahim filmi sonrası olduğu için idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendik çok düşük bir değer enfeksiyon çıkmıştı ama ben hamileliğimi bu belirtilerle öğrendim
Rahim filmi sonrası hemen denize girmiştim enfeksiyon kapmamış olmam mucize olurdu doktorumun hatası beni uyarmamıştı hiçbir şekilde... Aynı şikayetler bi akrabamda da vardı adetinden 1 hafta önce aynı şikayetleri vardı ve onada test yapmasını söyledim o da hamileydi bizim minnoşlar büyüdü bile darısı 2.lere inşallah. 21 ağustosta regl olmam gerekiyor ama yine benzer belirtiler yaşıyorum umarım yine gebeliktir.Ah ağzın bal yesinnn ne güzel konuştunninşallah vardır şuan karnım çok garip ağrıyor sol tarafımda baskı var rahmime sancı yapıyor ama enfeksiyonum yok çünkü bekarken çok uğraştım biliyorum küçük bir belirtide bundan eminim
Ayy umarım vardır rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun gerçekten çok stresli 1 senedir bekliyoruzRahim filmi sonrası hemen denize girmiştim enfeksiyon kapmamış olmam mucize olurdu doktorumun hatası beni uyarmamıştı hiçbir şekilde... Aynı şikayetler bi akrabamda da vardı adetinden 1 hafta önce aynı şikayetleri vardı ve onada test yapmasını söyledim o da hamileydi bizim minnoşlar büyüdü bile darısı 2.lere inşallah. 21 ağustosta regl olmam gerekiyor ama yine benzer belirtiler yaşıyorum umarım yine gebeliktir.
Amin inşallah. İnşallah hamile olduğunu öğrenirsin ve kuzucuğunu sağ Salim alırsın kucağınaAyy umarım vardır rabbim isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun gerçekten çok stresli 1 senedir bekliyoruz
Aminn sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahAmin inşallah. İnşallah hamile olduğunu öğrenirsin ve kuzucuğunu sağ Salim alırsın kucağınaBen 14. ayda hamile kalabilmiştim tüplerim tıkalıymış hsg ile açıldı, eğer bu ayda olmazsa inşallah pozitif görürsün ama olmazsa bir rahim filmi çektir derim
Yaa benimde regl 13 gün sonra ama 2 gündür öyle bi kasık ağrım oluyor ki idrarı beklettiğimde. 1 saat önce ağrıdan ağladım eşim hastaneye götürmek için zorladı ama istemedim içimde garip bi his var. Enfeksiyon değil kesinlikle ondan eminim. Ama hamilelik mi değil mi bilemiyorum 13 gün var çünkü yumurtlama takibi falan da yapmadım bu ay. 3 yıldır bekliyoruz tedaviler ilaçlar çok yordu vücudumu dinlenmek istedim ara verdim bu 2. Ay eğer bu tedaviye ara verdiğim dönemde hamile olduğumu öğrenirsem şok olurum o kadar tedaviler iğneler ilaçlar çektiğim acılar hayal kırıklıkları ağlama krizleri..Reglime 11 gün kaldı çok sık idrara çıkma var ve eğer dışardaysam o an tuvalete gidemediysem sancı çekiyorum bu normal mi? Belirtimidir?
Bazen psikolojik olarak hamile olduğumuzu düşünüyoruz ama gerçekten olduğunda hissediyorsunuz, diğer aylardan çok daha farklı oluyor.Yaa benimde regl 13 gün sonra ama 2 gündür öyle bi kasık ağrım oluyor ki idrarı beklettiğimde. 1 saat önce ağrıdan ağladım eşim hastaneye götürmek için zorladı ama istemedim içimde garip bi his var. Enfeksiyon değil kesinlikle ondan eminim. Ama hamilelik mi değil mi bilemiyorum 13 gün var çünkü yumurtlama takibi falan da yapmadım bu ay. 3 yıldır bekliyoruz tedaviler ilaçlar çok yordu vücudumu dinlenmek istedim ara verdim bu 2. Ay eğer bu tedaviye ara verdiğim dönemde hamile olduğumu öğrenirsem şok olurum o kadar tedaviler iğneler ilaçlar çektiğim acılar hayal kırıklıkları ağlama krizleri..
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah vardır ya. bu ay sizin gibi oldum ben de bekliyorum regl olucam gibi hissediyorum ama gelen giden yok bide geçen ay 4 gün erken oldum şuan da eli kulağındadır diye bekliyorum bir yanda da olmam inşallah diyorum bizde 1 senedir istiyoruz kendinizi üzmeyin lütfen her şey allahtan dua edin bol bol zihninizi birşeylerle oylayınYaa benimde regl 13 gün sonra ama 2 gündür öyle bi kasık ağrım oluyor ki idrarı beklettiğimde. 1 saat önce ağrıdan ağladım eşim hastaneye götürmek için zorladı ama istemedim içimde garip bi his var. Enfeksiyon değil kesinlikle ondan eminim. Ama hamilelik mi değil mi bilemiyorum 13 gün var çünkü yumurtlama takibi falan da yapmadım bu ay. 3 yıldır bekliyoruz tedaviler ilaçlar çok yordu vücudumu dinlenmek istedim ara verdim bu 2. Ay eğer bu tedaviye ara verdiğim dönemde hamile olduğumu öğrenirsem şok olurum o kadar tedaviler iğneler ilaçlar çektiğim acılar hayal kırıklıkları ağlama krizleri..
Benim doktorum da aynı şeyi söylüyor. "stres en güçlü korunma yöntemi" diyor. İlişkilerinizi görev haline getirmeyin. Canınız istediği zaman zevkiniz için yapın diyor. Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama elimde değil bu ne yazık kiHakkınız da hayırlısı olsun inşallah vardır ya. bu ay sizin gibi oldum ben de bekliyorum regl olucam gibi hissediyorum ama gelen giden yok bide geçen ay 4 gün erken oldum şuan da eli kulağındadır diye bekliyorum bir yanda da olmam inşallah diyorum bizde 1 senedir istiyoruz kendinizi üzmeyin lütfen her şey allahtan dua edin bol bol zihninizi birşeylerle oylayındoktorum çocuk olsun diye ilişkiye girmeyin dedi bu ay da gelişi güzel yaptık gitti
2 kişiden duyduk bu ay hamile kaldım kesin demişler şartlanmışlar ve gerçekten şuan hamilelerBenim doktorum da aynı şeyi söylüyor. "stres en güçlü korunma yöntemi" diyor. İlişkilerinizi görev haline getirmeyin. Canınız istediği zaman zevkiniz için yapın diyor. Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama elimde değil bu ne yazık kio kadar çok istiyorum ki ilişkiye başlarken bile niyet ettim hamile kalmaya diyorum düşün
Ay bizde mi öyle yapsak2 kişiden duyduk bu ay hamile kaldım kesin demişler şartlanmışlar ve gerçekten şuan hamilelerçok garip yani biz hep şartlanıyoruz bu duruma
Yumurtlamamın üstünden 14 gün geçti ovülasyon testi yaptım az önce böyle çıkması normal mi gebelik olma ihtimali var mıAy bizde mi öyle yapsakkendimizi hamile moduna alsak ama olmazsa da baya üzülürüz yaa
Canım inşallah vardır ama ovülasyon testleri hakkında hiç bilgim yok kullanmadım daha önce sadece bu testlerle ilgili bi konuda gezinirken biri daha yazmıştı adeti gecikmiş elinde ovülasyon testi varmış böyle silik çizgi çıkmış kıza bu testler gebeliği göstermez boş yere umutlanma falan yazmışlardı ertesi gün kan testi verip pozitif olduğunu öğrenmişti belkide tesadüftür bilmitorum ama belirtin falan varsa bence kan testi ver yarın emin ol hayal kırıklığı yaşamaYumurtlamamın üstünden 14 gün geçti ovülasyon testi yaptım az önce böyle çıkması normal mi gebelik olma ihtimali var mı
Çok kişi böyle öğrenmiş ama inşallah öyledir ya :'( yoksa çok üzülücem hiçbir şeye inancım kalmaz reglime de 6 gün varCanım inşallah vardır ama ovülasyon testleri hakkında hiç bilgim yok kullanmadım daha önce sadece bu testlerle ilgili bi konuda gezinirken biri daha yazmıştı adeti gecikmiş elinde ovülasyon testi varmış böyle silik çizgi çıkmış kıza bu testler gebeliği göstermez boş yere umutlanma falan yazmışlardı ertesi gün kan testi verip pozitif olduğunu öğrenmişti belkide tesadüftür bilmitorum ama belirtin falan varsa bence kan testi ver yarın emin ol hayal kırıklığı yaşama
Ya böyle düşünme umudumuzu kaybedersek zaten isteğimize ulaşamayız. Biz sınanıyoruz. Rabbim sınıyo isyan etmeden sabırla beklersek belki de iyi ki bu kadar bekledik diyeceğiz bunu bilemeyiz. Bu ay olmazsa öbür ay olur. Bak ben en son adet olduğumda o kadar emindim ki. Daha önce yaşamadığım belirtilerim oldu. Tamam dedim bu defa oldu. Hatta testimde 2. Çizgi bile çıktı çok silikti. Adet tarihinin geçmesini bekleyip kan testi vericektim eşime bile söylemedim. Sürpriz yapacaktım test sonucuyla. Adetim 2 gün erken geldi. Canım öyle bi yandı ki anlatamam. Ama ben Allahım sen büyüksün isyan ettirme diye diye ağladım saatlerce. Aslında bu bile isyan biliyorum ama kendimize engel olamıyoruz. Sınanmanın en zoru evlatla sınanmak. Ama 6 evladını toprağa verip tek bir damla göz yaşı döktüğü için isyan ettiğini düşünen tövbe eden bi peygamberin ümmetiyiz çok şükür. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Çıkıp kendimizi de parçalasak saçımızı başımızı da yolsak Rabbim ol demedikten sonra olmicağını biliyoruz. Umudunu kaybetme seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Elimizden bişey gelse şunu yap kesin hamile kalırsın diye bi garantimiz olsa illa yaparız. Ama tıbbi olarak bi problem yoksa derdimize tek çözüm dua. Sabredip dua edeceğiz. Biraz uzun oldu kusura bakmaÇok kişi böyle öğrenmiş ama inşallah öyledir ya :'( yoksa çok üzülücem hiçbir şeye inancım kalmaz reglime de 6 gün var
Çoook güzel yazmışsınız uzun uzun yazan parmaklarınızı öpeyim içime su serptiniz Allah razı olsun sizdenYa böyle düşünme umudumuzu kaybedersek zaten isteğimize ulaşamayız. Biz sınanıyoruz. Rabbim sınıyo isyan etmeden sabırla beklersek belki de iyi ki bu kadar bekledik diyeceğiz bunu bilemeyiz. Bu ay olmazsa öbür ay olur. Bak ben en son adet olduğumda o kadar emindim ki. Daha önce yaşamadığım belirtilerim oldu. Tamam dedim bu defa oldu. Hatta testimde 2. Çizgi bile çıktı çok silikti. Adet tarihinin geçmesini bekleyip kan testi vericektim eşime bile söylemedim. Sürpriz yapacaktım test sonucuyla. Adetim 2 gün erken geldi. Canım öyle bi yandı ki anlatamam. Ama ben Allahım sen büyüksün isyan ettirme diye diye ağladım saatlerce. Aslında bu bile isyan biliyorum ama kendimize engel olamıyoruz. Sınanmanın en zoru evlatla sınanmak. Ama 6 evladını toprağa verip tek bir damla göz yaşı döktüğü için isyan ettiğini düşünen tövbe eden bi peygamberin ümmetiyiz çok şükür. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Çıkıp kendimizi de parçalasak saçımızı başımızı da yolsak Rabbim ol demedikten sonra olmicağını biliyoruz. Umudunu kaybetme seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Elimizden bişey gelse şunu yap kesin hamile kalırsın diye bi garantimiz olsa illa yaparız. Ama tıbbi olarak bi problem yoksa derdimize tek çözüm dua. Sabredip dua edeceğiz. Biraz uzun oldu kusura bakma
Ben de senin için çok dua edicemÇoook güzel yazmışsınız uzun uzun yazan parmaklarınızı öpeyim içime su serptiniz Allah razı olsun sizdençok ama çok dua edicem sizin içinrabbim en kısa zamanda kavuştursun meleğinizle sizi
Aminnn Aminn inşallahBen de senin için çok dua edicemRabbim daha fazla bekletmesin inşallah. Mucizemizle sevindirsin hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?