sık sık görüşmekmi iyidir yoksa az görüşmekmi?

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
sevgilimle aylardır çıkıyoruz aylardır sık sık görüşüyoruz yalnızca haftada 2-3 gün görüşmediğimiz oluyor onun dışında hergün 1 saat görüşüyoruz mutlaka.başlarda görüşemediğimiz 2-3 günlerde beni özleyip mesaj atardı,güzel sözler yazardı ama artık böyle yapmıyor.ona söyledim artık bana ilgi göstermiyorsun diye ama o hiç umursamadı aynen devam ediyor hala 2 gündür görüşmüyoruz daha 1 mesaj atmadı.bende karar verdim artık buluştuğumuzda söyliycem duygularımı açıkça.birde artık hergün görüşmeyelim bu sana yaramıyor 2 gün görüşsek yeter diycem.sizce iyi olurmu ben onunla her an beraber olmak istiyorum buna zor dayanacağımı biliyorum ama o benim gibi düşünmüyor çok üzgünüm ama bana başka çare bırakmadı

2 gündür msj atmaması kötü tabi.ama bende sık sık görüşmek taraftarı degilim bence haftada 2 kere makbüldür

biz kadınlar bu durumda hep görüşelim hiç bıkmayız ama erkekler bir süre sonra sıkılırlar yavasca uzaklaşırlar bugün görüşmesek yarın görüşsek gibi kelimelere basvururlar benden sana tavsiye 5 yıllık ilişkiden sonra evlendim üstüne gitme rahat bırakmaya çalış 2 gündür görüşmemişsiniz sık dişini 3.gün o dönüp sana buluşalım dicem emin ol sıkma canını

Çok görüşmek bazen iyi olmuyor bence bizde sevgilimle aynı okulda olunca sık sık görüşürdük ve her günde kavga ederdik biraz özlemek iyi geliyor.

ben de az görüşmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. biz çalışıyoruz sadece pazarları görüşüyoruz daha sağlıklı oluyor bizim için. hem stressiz hem de rahat oluyoruz. çok sık görüşünce çok tartışma çıkıyor. erkekler de sıkılıyor. açıkcaı ben sevgilime sevgili davranıyorum kız arkadaşım gibi herşeyin dedikosunu onunla yapmıyor onunla alışverişe gitmiyorum. sevgiliyle yapılanları yapıyorum böyle daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 6 senedir arkadaş, son 2 senedir sevgili, 1 senedir nişanlıyız, askerde şuan gelince de evleneceğiz inş.

Bencede çok sık görüşmekte iyi değil insan birbirini özlemeli ki arada kıymet i daha çok bilinsin.Benim sevgilimde üniversite için başka bi yere gitti burdaykende haftada 1 2 kere görüşüyoduk birbirimizi yine özlüyoduk ama gideli bi ay olcak görüşmesekte birbirmizi çok özlediğimiz için daha bi bağlandık özlem çekmekte iyidir ilişki için bence zor olsada bunu anladım

Son düzenleme:
Nişanlım benimle her gün görüşmek ister ama hergün onunla görüşsem aileme zaman kalmıyor bn genelde 2 günde bir görüşürüz en kötü ihtimal

Haftada 3 bnce fazla değil ama seninle görüşmediği zaman seni merak etmemesi arayıp sormaması tuhaf geldi bana .. Çok mu yogun bir işi var acaba ? ..

Anlaşılan siz fazla yakınlığın verdiği uzaklıktasınız.. Çok kötü..

Konu başlığında verdiğin soruya yanıtım tabiki az görüşmek daha iyidir bana göre..
Az görüşeceksin, özlediğini hissedeceksin.. Görmek için çabalayacak ki kıymete binesin..

az görüşmek daha iyidir...
sık sık görüşmelerde insanların birbirini çok çabuk tükettiğini düşünüyorum..

her gün her gün buluşup sıkıntıdan küslüklerin kavgaları arttırmak yerine ,
en iyisi iki üç gün de bir buluşmak araya biraz zaman koymak...

hem özlem biriksin hemde anlatılacaklar

Peki hep onun mu mesaj atmaisni beklemek gerek ? yoksa nasil yapmamiz lazim ? ne bilimmm..........

Ya bir erkegin ne arkadasi, ne sevgilisiysen, nasil davranacaksin ki ona ? anlamadim gitti

Ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım...
Ne kadar çok görüşürsek o kadar iyi bence.
Her halini görmek isterim ben sevdiğim adamın. Kızgınken,mutluyken,sıcak havada,soğuk havada vs.
Hem özlemek beni sinirlendirir hem de muck muck ilişkileri seviyorum ben galiba.
Bana kalırsa aynı şehirde olanlar her gün saatlerce telefon konuşması yapmak yerine en azından 1 saat oturup yemek ya da kahve eşliğinde geyik yapsalar daha çok yakınlaşma olur.

msj atmıyor olsa da telefonla konuşuyor musunuz görüşmediğiniz günlerde? bende her gün iletişim kurmak gerektiğini düşünüyorum

Az görüşmek daha iyi bence ama arayı da çok açmamak lazım yani telefonla falan en az iki günde bir görüşmek en iyisi.

Az görüşmek en iyisi kesinlikle.Çok laf söz tez ayrılık getirir derler eskiler. Konusacak konu bile olmuyor ard arda görüşünce. Herşeyden önemlisi bir özlem olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…