artık kafayı yemek üzereyim.bıktım artık vajinal enfeksiyon olmaktan yada mantar olmaktan.gitmedğim doktor kullanmadığım ilaç,fitil yaptırmadığım smear,hpv,bakteriyogram testi kalmadı sonuçlarında da birşey çıkmıyor doktorlar bünyen yapıyodur diyor ama ben artık bıktım ya.bu ay ilk defa bebek için çalışmalara başladık soğan suyu falan kullanıyodum herşey iyiydi taki bugüne kadar yeniden vajinamda kaşıntı ve yanma hissetmeye başladım.ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum etrafınızda böyle sık vajinal enfeksiyon olup hamile kalan sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı?
bir kere olup geçse neyse ama böyle sürekli olan var mı aranızda bir tek benmiyim wc ye gittiğimde yada çamaşırımda o beyaz akıntıyı götürdüğümde delirme aşamsına geliyorum.
napmam lazım soğan suyuna önümüzdeki ayda devam edicem başka bildiğiniz ot vs. varsa yardım edin.
doktora sordum bebeğe engelmi diye belli olmaz engel olur derim ilk korunmasız ilişkinde hamile kalırsın olmaz derim çocuk için uğraşırsın dedi.rahim filmi çektirmek istiyorum ama 1 yıl çocuk denemeden olmuyomuş.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim:2::2::2:
onuda denedim canım ama ben pek bi faydasını göremedim.bir mantar bi vajinal enfeksiyon her ay bişey çıkıyo mantarda kaşınıyorum.enfeksiyondada akıntı geliyor .inşallah bendede bi sorun olmaz
MRB ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE İLK HAMİLELİĞİMDE BAYA ÇEKTİM ENFEKSİYONDAN ÜÇ DÖRT DR GİTTİM DEDİĞİN GİBİ BİR SONUÇ ALAMADIM.BELKİ ŞAŞIRACAKSIN AMA ÖYLE BİTKİ SEL İLAÇ YAPAN BİR KADINA GİTTİM KARNIMA DOKUNARAK MUAYENE ETTİ ENFEKSİYONUMUN VEDE RAHİM EĞRİLİĞİMİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ.VE YAPTIĞI BİTKİSEL İLÇI VAJİNADAN YAPTI.SONRAKİ AY HAMİLE KADIMÇ ŞİMDİ KIZIM DÖRT YAŞINDA.ŞUAN 2.istiyoruz yine olmuyor bana ilaç yapan kadında vefat eti.
canım bu nasıl bir bitkisel ilaçtı neler kullandı hatırlıyormusun?
artık kafayı yemek üzereyim.bıktım artık vajinal enfeksiyon olmaktan yada mantar olmaktan.gitmedğim doktor kullanmadığım ilaç,fitil yaptırmadığım smear,hpv,bakteriyogram testi kalmadı sonuçlarında da birşey çıkmıyor doktorlar bünyen yapıyodur diyor ama ben artık bıktım ya.bu ay ilk defa bebek için çalışmalara başladık soğan suyu falan kullanıyodum herşey iyiydi taki bugüne kadar yeniden vajinamda kaşıntı ve yanma hissetmeye başladım.ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum etrafınızda böyle sık vajinal enfeksiyon olup hamile kalan sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı?
bir kere olup geçse neyse ama böyle sürekli olan var mı aranızda bir tek benmiyim wc ye gittiğimde yada çamaşırımda o beyaz akıntıyı götürdüğümde delirme aşamsına geliyorum.
napmam lazım soğan suyuna önümüzdeki ayda devam edicem başka bildiğiniz ot vs. varsa yardım edin.
doktora sordum bebeğe engelmi diye belli olmaz engel olur derim ilk korunmasız ilişkinde hamile kalırsın olmaz derim çocuk için uğraşırsın dedi.rahim filmi çektirmek istiyorum ama 1 yıl çocuk denemeden olmuyomuş.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim:2::2::2:
canım çok geçmiş olsun benim sıkıntılarımın hepsini anlatmışsın artık hayattan bıktım doktorlardan çare bulamıyorum değiştiriyorum diğer gittiğim doktor inanmıyor bu kadar çok iltihap enfeksiyon olduğuma bazen oturup sinirimden ağlıyorum bide senin bu anlattıklarının dışında bende sistit oluyorum ayrıcada cinsel ilişki sırasındada ağrı duyuyorum bunlarda oluyormu sende??bende yaklaşık 2 aydan beri çocuk istiyorum inşallah yarabbim bize sağlıklı çocuklar nasip eder isteyen herkese
mrb casper87 çok geçmiş olsun.ben sana yaşadıklarımı anlatayım bende sık sık enfeksiyon kapıyorum seni anlayabiliyorum çok zor.2 senedir bebek istiyorum olmadı birkaç dr gezdim en son gittiğim dr enfeksiyon var dedi bana ilaç ve iğne verdi 1 hafta kullandım tekrar gittim dr bu sefer rahim filmi istedi ve bir iki hafta önce çekti tüplerim tıkalı çıktı ama çok şükür açıldı.ben nedenini sordum dr a doğuştanmı dedim yok enfeksiyondan olur dedi.çok dikkat etmek lazım.temiz tuvalet kullanmak gerek birde çamaşırın nemli falan kalmaması gerekiyor. mantar vs.nemli ortamlarda çabuk çoğalıyor.tabi ki birde pamuklu çamaşır tercih etmek lazım.allah yardımcın olsun...
aynen bende her enfeksiyon olduğumda ağlıyorum ara sıra bende de ilişki sıra ağrı oluyor.inşallah kötü bişeyler olmazda dediğin gibi sağlıklı bebekler nasip eder hepimize.birde bi tane doktor eşin üroloji doktoruna gitsin benim eşim sık sık vajinal enfeksiyon oluyor desin muayene olsun demişti..çünkü biz sizi tedavie etsekte eşinizde bağışıklık kazanmış yada belirti vermeyen enfeksiyonlar kadınlarda etki edebiliyor demişti.
canım gitti benim eşim onda hiç birşey çıkmıyor inan anlamıyorum,benim bide şekerim tam sınırda çıkıyo doktorlr ondan bişey olmaz diyo ama ben internette okuduklarımda enfeksiyon ve iltihabın geçmemisin en büyük nedenlerinden biri şeker yüksekliğiymiş sende öle bişey varmı hiç ölçtürdünmü şekerini?
inş yaşamazsın canım.bende akan sıvı bazen sarı oluyodu ve kokuyordu bazende beyaz oluyodu.daha önce gittiğimde dr lar bişey demedi ben genelde acile gidiyodum.sık tekrar ediyordu.ama bu sefer doğum dr u dedi enfeksiyonu.fitil ilaç ve iğne verdi onlar ii geldi.allah herkese şifa versin en kısa zamanda bebişler de versinöncelikle inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun canım.
bende aynılarını yaşayabilirim ya tüplerim tıkandıysa diye korktuğum için rahim filmi istemiştim ama 1 sene daha beklemek gerekiyomuş.sende ki enfeksiyon belirtilerinde sarı sıvı mı geliyordu yoksa beyaz süt kesiği gibi olandan mı geliyordu sen ilaç,fitil falan kulanmışmıydın bebek denemeden önce.ben ne kullandıysam fayda etmedi.kullanırken geçiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor.
dediğin çamaşırı kuru tutma, temizlik işlemlerinin hepsine uyuyorum ama yok düzelmedi. şimdi karbonatı duydum onunla yıkayınca iyi geliyomuş onu denicem ama bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun
Nasil gecti mi mantarin canim gectikten sonra mi hamile kaldin lutfen banada yardim etöncelikle inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun canım.
bende aynılarını yaşayabilirim ya tüplerim tıkandıysa diye korktuğum için rahim filmi istemiştim ama 1 sene daha beklemek gerekiyomuş.sende ki enfeksiyon belirtilerinde sarı sıvı mı geliyordu yoksa beyaz süt kesiği gibi olandan mı geliyordu sen ilaç,fitil falan kulanmışmıydın bebek denemeden önce.ben ne kullandıysam fayda etmedi.kullanırken geçiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor.
dediğin çamaşırı kuru tutma, temizlik işlemlerinin hepsine uyuyorum ama yok düzelmedi. şimdi karbonatı duydum onunla yıkayınca iyi geliyomuş onu denicem ama bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?