Mutfak Püf Noktaları Şık & Zarif Sunumlarımız ...

fotograflar bana ait değil canım ama hepsini denedim buraya koydugum tarifleri bile deneyip ekliyorum
en alttaki domatesler arasını kesiyorsun mümkünse 4 e böl içini çıkarabilirsen çıkar içine lor doldur öle şekildeki gibi yap
2. fotodaki patates salatası sadece kat kat ekliyorsun pasta kabına şekilli çıkıyor
sanırım diğerlerini tarif etmeme gerek yk
:dance:

ilki tiramisu canım kekini hazırdan yapmıstım ben kremasıda aynı tiramisu kreması işte ama ben kremanın içine bi parcada sütlü çikolata atıyorum eriyo daha guzel oluyor

2. de siteye eklemiştim tarifini üstten sırayla yazıyorum
patates
kırmızı lahana
maydanozlu patates
havuc

saol canım , en kısa zamanda deniycem..maydonozlu patatesi ıspanak diye düşünmüştüm ben :)):roflol:

O patatesli olanı bende yapmıştım geçen sene çok da güzel olmuştu, misafire gerçekten şık bir sunumu var. Ben internette aynı fotoğrafı bulduğum sitede tarifini Şöyle bulmuştum, anlatayım;

*Patates bol miktarda haşlanacak (çünkü diğer salatalarda patatesle karışıyor)
*En alt kat haşlanmış ezilmiş patates, limon, yağ (Kalıba diziliş şekline göre en alt diyorum)
*Onun üzerine kıyılmış mor lahana ve patates püresi karışımı ekleyin
*Onun üzerine haşlanmış patates ve maydonozları karıştırın
*En üste de rendelenmiş havuç ve haşlanmış patatesleri karıştırın. Havuşlar rendelenip çiğ halde patatese karıştırılıyor. Sert olur diye düşünmeyin, sıcak püreyle karışınca onun sıcaklığı yetiyor onu yumuşatmaya.
*Bittiii, atın dolaba, buzluğa vaktinize göre...
*Servis yapacağınız zaman çok sarsmadan, dikkatli bir şekilde kalıbı ters çevirin
*Misafire servis ve sıcak bir gülümseme :)

*Teşekkürler you_know!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…