Şikayet edin lütfen!!

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar sizden çok önemli bi facebook sayfasını şikayet etmenizi isticem hayat memat meselesi facebooku olanlar bana mesaj atabilirmi link göndericem acil!!!

Topikte link veremezsiniz zaten ama insanları şikayet edin diye yönlendirdiğinizde konuyu biraz açarsanız neden böyle bir yönlendirme olduğunu anlayabilirler.

Çok şikayetlede kalkıyor ben duyulmamasını istiyorum o yüzden arayamam sizin de yardımınıza ihtiyacım var

Sebebi nedir ? Ne gibi bir zorbalıkta bulunuyor ? Ayrıca hesabı kapansa bile yeni hesap alıp yine size ulaşır bence polise siber suçlara şikayet edin..

Bak güzel arkadaşım. Siber suçlara şikayet ediyorsun şimdi o sayfayı. Sonra arıyorsun derdini güzelce anlatıyorsun tamam mı ??? Sen sindikce o daha çok üstüne gelir

Bişeyler yaşayıp bunu ailesine anlatmakta tehdit ediliyor gibi bişey var galiba aklıma bu geldi benimde eğer böyle ise şikayet edip kapattırmakla uğraşma tekrar hesap açmak zor değil bir ikincisi böyle bişey varsa eğer; tehdit hakaret küfür vs. daha fazla beklemeden gidip savcılığa şikayette bulun msjlarıyla beraber kesin çözüm. :KK66: başka bu tür olayların önüne geçemezsin

Back
X