Şikayet ettim

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
merhabalar dün canlı müzikli biyere gittim oğlum çok seviyo bu tarz ortamları ve onuda götürdüm baktım heryerde sigara içiliyo yasak olmasına rağmen daha 31 aylık oğlum yanında sigara içilmesine tahammülüm Yok neyse sorumluyu uyardım sigara yasak içilmesin dedim tmm falan dediler aradan yarım saat geçti baktım ön masaya nargile geldi ben şok aldım çocuğu aldım çıktım kusura bakma falan dediler ama sinirim bozuldu oğlum çok eğleniyordu çıkmak istemedi bende o sinirle sigara ihbar hattını aradım şikayet ettim bu seferde vicdanım rahatsız oldu sizce kötümü ettim yaa :KK43:

Vicdanınız hiç rahatsız olmasın .
Artık yemek bölümlerının açık alanlarında bile sigara içmek yasak .
Çok yer şikayet ettim .
Hatta etmeden önce uyardım . Eğer uyarımı dikkate almazlarsa direk ediyorum .
Çokta umrumda değil açıkcası . Sağlığım hiçbirşeyden önemlı değil.

Vicdanınız hiç rahatsız olmasın .
Artık yemek bölümlerının açık alanlarında bile sigara içmek yasak .
Çok yer şikayet ettim .
Hatta etmeden önce uyardım . Eğer uyarımı dikkate almazlarsa direk ediyorum .
Çokta umrumda değil açıkcası . Sağlığım hiçbirşeyden önemlı değil.
Yani kaç kere uyardım ya çocuk var üstelik bide bana diyorki ben yasak kılarsam müşteri gider Ee ben kimim dedim bilmiyorum ya çok doğru bişi yaptığın farkındayım ama işte ne biliyim

• Beğen
Reactions: H E
rahatsız olmanıza gerek yok, mekan sahibi hem sigara içmeyenleri hem de sigara içenleri rahat ettirecek bir ortam ayarlamalıydı
Ya bide iki taraflı camekanlı balkon vardı adama diyorum burda içsinler Yok müşteri müzik dinlerken içmeyi seviyo diyo ya ben neyim peki bu kadar sorumsuz olunmaz aslında hakettilerde ne biliyim ya vicdan yaptım biraz

Yani kaç kere uyardım ya çocuk var üstelik bide bana diyorki ben yasak kılarsam müşteri gider Ee ben kimim dedim bilmiyorum ya çok doğru bişi yaptığın farkındayım ama işte ne biliyim
Vala o müşteriler benı ilgilendırmıyor açıkcası .
Aynı konu benımde başıma geldı . Açık alandaydık bi masa sigara içiyordu görevliyi çağırdım dedim rahatsız oluyorum biliyorsunuz yarı açık alanda bile artık sigara içmek yasak eğer masayı uyarmazsanız şikayet etmek zorunda kalıcam dedim .
Adam işte hanımefendı uyarıyoruz ama müşteriler bu sefer gelmek istemıyor zaten pencere kenarındalar idare etsenız yerınızı değiştirsek falan dedi . Ne münasebet benım hakkım burda oturmak onun sigarasını söndurmesi gerek dedim .
Sonuç masayı uyarmadı şikayet ettim . Tanıdıklarımız oldugu için giden görevliler ceza makbuzunu bana atmışlardı . Çokta elit bi yer ama bazıları cezayı tercıh edıyor

Vala o müşteriler benı ilgilendırmıyor açıkcası .
Aynı konu benımde başıma geldı . Açık alandaydık bi masa sigara içiyordu görevliyi çağırdım dedim rahatsız oluyorum biliyorsunuz yarı açık alanda bile artık sigara içmek yasak eğer masayı uyarmazsanız şikayet etmek zorunda kalıcam dedim .
Adam işte hanımefendı uyarıyoruz ama müşteriler bu sefer gelmek istemıyor zaten pencere kenarındalar idare etsenız yerınızı değiştirsek falan dedi . Ne münasebet benım hakkım burda oturmak onun sigarasını söndurmesi gerek dedim .
Sonuç masayı uyarmadı şikayet ettim . Tanıdıklarımız oldugu için giden görevliler ceza makbuzunu bana atmışlardı . Çokta elit bi yer ama bazıları cezayı tercıh edıyor
Bencede yani peki şikayet edildimi hemenmi gidiyorlar aceba çünkü o mekan cuma günleri canlı müzik diğer günler normal kafeymiş ve sadece canlı müzikli günlerde müsade ediyormuş öyle söyledide aslında çokta merak ediyorum ceza aldımı diye :)

Acik havadaki kurallara cok hakim degilim ama eger acik havada da sigara icmek yasaksa sigara icene de icmeyene de ayri masalar ayirmak zorundalar diye dusunuyorum. Sigara icmiyorum,icenden acik havada rahatsiz olmuyorum,cocukla zaten gitmiyorum oyle yerlere,gidene de saygi duyulmali

Ya bide iki taraflı camekanlı balkon vardı adama diyorum burda içsinler Yok müşteri müzik dinlerken içmeyi seviyo diyo ya ben neyim peki bu kadar sorumsuz olunmaz aslında hakettilerde ne biliyim ya vicdan yaptım biraz
Yani müşterileri de o konuda haklı buluyorum kendim de sigara kullanan biri olarak :) haftasonu canlı müzik varsa içerde sıcacık sigara içebilmek yerine dışarıda totom donarken içip müziği de azıcık duyarken hayata sövmüyor değilim :D

Iyi etmissin ama oyle ortamlarda neler yapildigi belli. Sigara alkol(!) cocukla gitmek zaten mantiksiz bu yuzden
Canım Yok buraya daha önce gittim kahve içtim önce izledim aile ortamıydı zaten alkol yoktu fakat cuma günleri canlı müzikli günlerde sigara nargileye izin veriyolarmış bilseydim gitmezdim oğlumda oynamayı müzikli ortamları çok sever hani onada bi değişiklik olur dedim ama düşündüğüm gibi olmadı işte

Yani müşterileri de o konuda haklı buluyorum kendim de sigara kullanan biri olarak :) haftasonu canlı müzik varsa içerde sıcacık sigara içebilmek yerine dışarıda totom donarken içip müziği de azıcık duyarken hayata sövmüyor değilim :KK70:
Canım bende sigara içiyorum ama kapalı ortamlarda herkes içdimi basık kötü havasız bi ortam oluyo hani çocuk olmasa bile sıkıcı oluyo bide bi ortamda hemen yan tarafımda camekanla bölmüşler hani müziğide duyup görebilceğin biyer ama inatla sıkıntı çıkardılar

Acik havadaki kurallara cok hakim degilim ama eger acik havada da sigara icmek yasaksa sigara icene de icmeyene de ayri masalar ayirmak zorundalar diye dusunuyorum. Sigara icmiyorum,icenden acik havada rahatsiz olmuyorum,cocukla zaten gitmiyorum oyle yerlere,gidene de saygi duyulmali
Yani teorik olarak evet o tarz ortamlara çocukla gidilmez ama benim oğlum çok seviyo bu tarz ortamları zaten günlerdir hastaydı hava soğuk diye dışarı çıkartmadım daha 31 aylık olmasına rağmen parklardan falan hoşlanmayan bi çocuk gitmek istemez parka hani dedim çocuk sıkıldı deşarz olur üstelik camla böldükleri biyer vardı hemen yan tarafta hem izleyebilecekleri hemde duyabilecekleri biyer ama inatla içerde nargile sigara içilince hani çocukta olmasa sigara içen biri olarak beni bile bunalttı

Sigara kullanmama rağmen kapalı alanda dumandan ben bile rahatsız olurum kaldı ki icmeyen icin daha zor....
Bazi yerlerde dısarda ufo var direkt kisiyi ısıtıyor bence güzel bir cozum sigara icenler icin

Bazı mekanlar paşa paşa cezasını ödeyip sigara içilmesine müsade ediyor çünkü millet alkol içmeye geliyor alkolün yanında da zaten sigara olmazsa olmaz. Clubünden tutunda müzikevlerine kadar böyle. Bazı mekanlar gece 00.00 dan önce sigara yasak oraları değerlendirin ee zaten sizin bebişinde uykusu gelir coktan gitmiş olursunuz.

Canım Yok buraya daha önce gittim kahve içtim önce izledim aile ortamıydı zaten alkol yoktu fakat cuma günleri canlı müzikli günlerde sigara nargileye izin veriyolarmış bilseydim gitmezdim oğlumda oynamayı müzikli ortamları çok sever hani onada bi değişiklik olur dedim ama düşündüğüm gibi olmadı işte
Hmm bence iyi etmissin sikayet ettiysen. Zaten yasaklari millet surekli deliyo sikayet eden gene halk oluyo. Boyle bi yasa varsa sikayet hakkinda var ki kotu bir yasa degil yararimiza bi yasa. Ha sikayet edilen kisilerde rusvet almiyosa ise yarar sikayetin. Herkes bi uysa su yasalara yasaklara kurallara, inan ulkemiz daha yasanir bir yer olur

O degil de acik alanda dahi olsa yuzume ufurulen sigara dumanindan cok rahatsiz oluyorum hamile biri olarak. Icenler azcik dikkatli davransa oyle iyi olacak ki. Guya ağzıma surmuyorum sigara ama pasif içicilige maruz kaliyoruz bol bol. Su meret toptan yasaklansa ne iyi olur :D

Bazı mekanlar paşa paşa cezasını ödeyip sigara içilmesine müsade ediyor çünkü millet alkol içmeye geliyor alkolün yanında da zaten sigara olmazsa olmaz. Clubünden tutunda müzikevlerine kadar böyle. Bazı mekanlar gece 00.00 dan önce sigara yasak oraları değerlendirin ee zaten sizin bebişinde uykusu gelir coktan gitmiş olursunuz.
Canım burası clup yada bar tarzı biyer değildi bildiğin standart kafe sadece cuöa günleri canlı müzik getirmişler hala alkol yok ama sigara nargile tarzı şeylere müsade ediyorlarmış sadece canlı müzik olduğu gün çünkü daha önce oraya gittim gözlemledim gayet nezih ve sigaranın yasak olduğu biyerdi malesef ogüne özel bi durummuş arada bende kaynadım yani müziğin tadı damağımızda kaldı oğlumla :)

Back
X