Şikayet ettim

Ben şuan tam olarak nasıl bir yeri kastetiğinizi anladım.
Hem yemek hem tatlı yiyip uzunca oturulabilen, çok şubeli cafelerden bahsediyorsunuz ve özellikle Cuma ctesi akşamları canlı müzik yapıyorlar.
Ama işte, haftasonı cirosunu arttırmak için izin vermişler, yaptığınız tartışmaya açık bir konu değil tabi ki haklısınız.
Yakın zamanda arkadaşlarımız alkollü bir restorana yer ayırttı, orayı bildiğim için götürmedim.
Güya içeride sigara içilmeyen alan, üç dört basamakla diğer oturma alanından aşağıda olan yer.
Bir de eşim benle kavga etti niye bırakıyoruz bize göre ayarlama yaptılar diye.
Şaka gibi!
Adamlar mama sandalyesi hazırlamış masaya, oyun alanı var.
Arkadaş cayır cayır içiyorsunuz, oyun alanı yapıp aileleri kandırmayın bari.
Ben bildiğim için götürmedim ama arayıp durumu soran herkes sigara içilmeyen alanı mevcut zannedip, ha parkı da var deyip çocuğuyla geliyor.
Tabi ki şikayet edeceksiniz.
Günde 2 pakete yakın sigara içerim ama elimi ağzımı yıkamadan oğullarıma dokunamam ki ben.
Kaldı ki soluyacak...
Evet canım aynı bahsettiğin gibi biyer ama alkol yoktu canlı müzik olduğu günde alkol yoktu ve çocuklar için oyun alanı falanda Yok ama ailece gidilicek nezih bi ortam(dı)siz biliyormussunuz durumu önlem almışsınız ben bilemedim normalde içilmiyodu çünkü düşünemedim canlı müzik işin içine girince ortam değişebileceğini onun için gittiğime pişman oldum ama çocukta orda olmak istedi oğlumun üzüldüğünü görmekle birlikte kalkmak zorunda kalınca o sinirle şikayet ettim sonrada vicdan yaptım biraz işte

Evet canım aynı bahsettiğin gibi biyer ama alkol yoktu canlı müzik olduğu günde alkol yoktu ve çocuklar için oyun alanı falanda Yok ama ailece gidilicek nezih bi ortam(dı)siz biliyormussunuz durumu önlem almışsınız ben bilemedim normalde içilmiyodu çünkü düşünemedim canlı müzik işin içine girince ortam değişebileceğini onun için gittiğime pişman oldum ama çocukta orda olmak istedi oğlumun üzüldüğünü görmekle birlikte kalkmak zorunda kalınca o sinirle şikayet ettim sonrada vicdan yaptım biraz işte
Kanunen yasak olan bir şeyi şikayet ettiğiniz için vicdan yapmayın.
Yasalara uymak hepimizin görevi, ayrıca toplum bilinci olarak da yerleşmelidir.
Herkes kendi çıkarı doğrultusunda bunları çiğnerse, zaten güç bela geç kazanılan hak ve adaleti toptan kaybederiz.

Kusura bakmayın ama ufacık çocuğu canlı müzik yapılan yere götüren ilk sizi gördüm. Öyle bir ortam onlar için uygun değil ki. Tamam kural ihlali yapıyorsa şikayet edin tabiki, sonuçta sadece çocukları değil, sigara içmeyen insanları da rahatsız ediyor bu durum. Ama yine de sigaralı alkollü yerlere çocuk götürmek pek mantıklı gelmiyor bana.

Sigara şikayeti konusunda kesinlikle haklısınız da o yaştaki çocuğu o tarz ortama neden sokuyorsunuz?

Ve o mekan sizi o çocukla içeri nasıl kabul edebiliyor anlamış değilim .

Vicdanınız rahatsız olmasın. Kurallar uyulmak için var. Böyle şeylere göz yumulduğu için ülkemiz de kuralların uygulanırlığı olmuyor malesef

çocuk müzikli canlı ortamlardan hoşlanıyor olabilir de çocuğu alıp canlı müziğe gitmek aşırı saçma bir şey.
ilk okuduğumda 10 12 yaşlarda falan sandım. küçücük çocuğu canlı müziğe götürmek neyin kafası ya :deli:

çocuk müzikli canlı ortamlardan hoşlanıyor olabilir de çocuğu alıp canlı müziğe gitmek aşırı saçma bir şey.
ilk okuduğumda 10 12 yaşlarda falan sandım. küçücük çocuğu canlı müziğe götürmek neyin kafası ya :deli:

Alin benden de o kadar. Evde muzik acsa cocuk yine eglenecek. 2 bucuk 3 yasindaki cocuk benden cok biliyor ortamlari mekanlari masallah sevdigine gore :KK70:

Alin benden de o kadar. Evde muzik acsa cocuk yine eglenecek. 2 bucuk 3 yasindaki cocuk benden cok biliyor ortamlari mekanlari masallah sevdigine gore :KK70:
istek yapmışlardır belkide
kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor :D

Ben şuan tam olarak nasıl bir yeri kastetiğinizi anladım.
Hem yemek hem tatlı yiyip uzunca oturulabilen, çok şubeli cafelerden bahsediyorsunuz ve özellikle Cuma ctesi akşamları canlı müzik yapıyorlar.
Ama işte, haftasonı cirosunu arttırmak için izin vermişler, yaptığınız tartışmaya açık bir konu değil tabi ki haklısınız.
Yakın zamanda arkadaşlarımız alkollü bir restorana yer ayırttı, orayı bildiğim için götürmedim.
Güya içeride sigara içilmeyen alan, üç dört basamakla diğer oturma alanından aşağıda olan yer.
Bir de eşim benle kavga etti niye bırakıyoruz bize göre ayarlama yaptılar diye.
Şaka gibi!
Adamlar mama sandalyesi hazırlamış masaya, oyun alanı var.
Arkadaş cayır cayır içiyorsunuz, oyun alanı yapıp aileleri kandırmayın bari.
Ben bildiğim için götürmedim ama arayıp durumu soran herkes sigara içilmeyen alanı mevcut zannedip, ha parkı da var deyip çocuğuyla geliyor.
Tabi ki şikayet edeceksiniz.
Günde 2 pakete yakın sigara içerim ama elimi ağzımı yıkamadan oğullarıma dokunamam ki ben.
Kaldı ki soluyacak...
kuzum naptın ne 2 paketi nolur bırakmaya azaltmaya çalış gençliğine yazık çiğerlerine yazık

kuzum naptın ne 2 paketi nolur bırakmaya azaltmaya çalış gençliğine yazık çiğerlerine yazık
2 paket ama slimlerden:KK70:
Keşke ceyceycim, en çok hamilelikte zorlandım zaten.
Ama şuan 17 18 saat su bile içmeden yaşayabiliyorum da sigarasız asla.
Ona yüklediğim anlam başka, kaçma ve nefes alma alanım.
Ev malum lunapark gibi cavur cuvur ve kendimi 4 dklık böyle molalarla ancak motive ediyorum.

Back
X