• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayet mi etsem?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Çok sinirlendim gece gece.
Ben bi apartmanda oturuyorum. İyi bir muhitte, düzgün insanlar var genelde emekli ve mahallenin yerlileri var.
En üst katı 1 sene önce öğrencilere kiraladılar. ben de bir altta oturuyorum.
2 kız öğrenci kalıyordu.
1 tanesinin erkek arkadaşı var ve sürekli kavgalılar!

az önce gürültüye uyanıp ayağa dikildik.
benim de annem var yatalak, o da uyandı.
ben işe giden bi insanım ve uykum kaçtı gitti işte.

çocuk deli gibi bağırıyor, atıcam kendimi burdan, allah belanı versin vs.
sonra kapılar çarpılıyor.
daha önce de defalarca oldu ses etmedim, ama bu defa kavga sesiyle uyanınca polisi arayıp ses yüzünden şikayet edesim geldi.
sonra "kızlı erkekli" oturuyolar muhabbetine kızın ailesine söylerler diye hadi dedim yapma.

daha önce sürekli bizim zile basıyordu misafirleri. gece yarısı gelen gelene eve.
uyardık onu kestiler.
defalarca böyle kavga oldu.
o olmasa bu defa da kızkıza eğlenceleri de oluyo 2 lere kadar sürüyo.

resmen benim kadar sakin birini çileden çıkardılar.
ev sahiplerine mi söylesem?
kızların kendisine mi söylesem?
bi daha böyle olduğu anda polise mi söylesem?

Bence iyi niyetli davranmışsınız bunu da gösterin kızlara alın karşınıza konuşun onların tutumuna göre davranırsınız

Bence iyi niyetli davranmışsınız bunu da gösterin kızlara alın karşınıza konuşun onların tutumuna göre davranırsınız

onların dairesinin karşısındaki komşum da mutlaka duyuyordur, ona da söyleyeyim beraber konuşalım bari.
psikopat sevgilisinden çekindim açıkçası. asarım keserim diye bağıran bi tip.

Çık yukarı sizi mi dinleyeceğiz hastam var de.
Ama en kolayı ev sahibini aramak çünkü uyardığınız halde hala bi'saygısızlık var.
Öğrenci bilmem ne diye olayı dramatikleştirmeye gerek yok kocaman insanlar yani.
Ev sahibini ara bıktık artık polisle uğraştırmayın bizi de:44:

Kendisine söyleseniz tepki gösterir mi acaba...
Mesela "gürültüden rahatsız oluyoruz ama senin için de endişeleniyoruz" şeklinde söyleseniz belki daha olumlu olur.

ev sahibini tanıyorsanız onu arayın önce söyleyin çok rahatsızım diye sonra polisi arayın söleyin bir deil 5 deil diye uyarırlar yani olay başlarını ağrıtıp bıktırıp susturmak

onların dairesinin karşısındaki komşum da mutlaka duyuyordur, ona da söyleyeyim beraber konuşalım bari.
psikopat sevgilisinden çekindim açıkçası. asarım keserim diye bağıran bi tip.

Kızlar bence durumu toparlar daha önce yapmayın demişsiniz zil işini yapmamışlar belli ki uyumsuz tipler değiller hatta sevgilisi için kız da korkuyosa biz arayalım polisi ya da git şikayetçi ol falan diye uyarın isterseniz

Çık yukarı sizi mi dinleyeceğiz hastam var de.
Ama en kolayı ev sahibini aramak çünkü uyardığınız halde hala bi'saygısızlık var.
Öğrenci bilmem ne diye olayı dramatikleştirmeye gerek yok kocaman insanlar yani.
Ev sahibini ara bıktık artık polisle uğraştırmayın bizi de:44:

ev sahibine ulaşabilirim bana da sanki bu insanlarla yüzgöz olmak yerine öylesi daha mantıklı geldi.
geçen pazar günü akşam 9 da bir matkap sesi başladı.
1 saatten fazla sürdü.
apartman yöneticisi ile karşılaştık 1 gün sonra. adam beni uyardı, sesi ben yapıyorum sanmışlar.
üsttekilerin olduğunu söyledim.
ben uyarırım dedi yönetici.
gidip ona söylesem belki onun uyarması daha etkili olur.

bence ev sahiplerine söyleyin
çocuk pek akıllı birine benzemiyo yani kendimi burdan atacam falan demeler
ben de apartta kalırken bizim karşı kom şuda böyle bi olay yaşadım
kız sevgilisini eve alıyordu bi gece kız cama çıktı atacaktı kendini çocuk zorla camdan indirip gece yarısı tutup götürdü artık nereye götürdüyse
ertesi gün hemen ev sahibini çağırdım anlattım durumu evden hemen çıkardılar

Kızlar bence durumu toparlar daha önce yapmayın demişsiniz zil işini yapmamışlar belli ki uyumsuz tipler değiller hatta sevgilisi için kız da korkuyosa biz arayalım polisi ya da git şikayetçi ol falan diye uyarın isterseniz

kavgaların içeriği hep kıskançlık, ona baktın bunla konuştun diye çıkıyo hep kavgalar ve sürekli çocuk bağırıp sandalye vs. fırlatıyo yerlere.
kız bence ayrılsın yani
böylesiyle ömür geçmez :52:

kavgaların içeriği hep kıskançlık, ona baktın bunla konuştun diye çıkıyo hep kavgalar ve sürekli çocuk bağırıp sandalye vs. fırlatıyo yerlere.
kız bence ayrılsın yani
böylesiyle ömür geçmez :52:

Ahaha bence işe yarayabilir abla tavsiyesi dışardan bir göz :) hem kız çocuktan kurtulur hem siz gürültüden :)

bence ev sahiplerine söyleyin
çocuk pek akıllı birine benzemiyo yani kendimi burdan atacam falan demeler
ben de apartta kalırken bizim karşı kom şuda böyle bi olay yaşadım
kız sevgilisini eve alıyordu bi gece kız cama çıktı atacaktı kendini çocuk zorla camdan indirip gece yarısı tutup götürdü artık nereye götürdüyse
ertesi gün hemen ev sahibini çağırdım anlattım durumu evden hemen çıkardılar

bizimkiler de sürekli atıcam, öldürcem hep böyle bağırıyolar.
gerçekten bi gün yapabilir sizin olaydaki gibi :53:
okul kapandı gitsinler diye bekliyorum niyetleri yok gitmeye.
yarın apartman yöneticisine iletmek niyetindeyim. ev sahibine de o bildirsin apartmandan şikayet geliyo desin.
çünkü adam evi kiraya vermeye kaç ay uğraştı şimdi kiracısından olmak istemeyebilir. :44:

ev sahibine ulaşabilirim bana da sanki bu insanlarla yüzgöz olmak yerine öylesi daha mantıklı geldi.
geçen pazar günü akşam 9 da bir matkap sesi başladı.
1 saatten fazla sürdü.
apartman yöneticisi ile karşılaştık 1 gün sonra. adam beni uyardı, sesi ben yapıyorum sanmışlar.
üsttekilerin olduğunu söyledim.
ben uyarırım dedi yönetici.
gidip ona söylesem belki onun uyarması daha etkili olur.

Yönetici değil de ev sahibi kesin çözüm.
Öğrencilerse şimdi tam final dönemi evden çıkarılma korkusu olur hiç olmazsa:37:

bizimkiler de sürekli atıcam, öldürcem hep böyle bağırıyolar.
gerçekten bi gün yapabilir sizin olaydaki gibi :53:
okul kapandı gitsinler diye bekliyorum niyetleri yok gitmeye.
yarın apartman yöneticisine iletmek niyetindeyim. ev sahibine de o bildirsin apartmandan şikayet geliyo desin.
çünkü adam evi kiraya vermeye kaç ay uğraştı şimdi kiracısından olmak istemeyebilir. :44:

eğer ev sahibi akıllıysa zaten evinde tutmaz yarın öbür gün gerçekten çocuk kıza bişi yapınca o zaman ev sahibinin de başı derde girer
böyle bi sorumluluğu alacağını pek sanmıyorum
bide ben o zaman yeni taşınmışım evime kız apartı diye tuttum kaldığım bi kaç gece sonra böyle bi olayla karşılaştım korkumdan uyuyamadım bana bile bişi yapacak diye artık o kadar gözü dönmüştü çocuğun :30::30: bi de sen o kızı düşün kesin o çocuktan korktuğu için ayrılamıyor

Yönetici değil de ev sahibi kesin çözüm.
Öğrencilerse şimdi tam final dönemi evden çıkarılma korkusu olur hiç olmazsa:37:

bitti finalleri geçen hafta, hala gidemediler büt.e falan kaldılar herhalde. :44:
ev sahibine ulaşayım ben o zaman ya, uyarsın kiracısını.
bak şu saatte uykusuz kaldım sayelerinde.
onlar kesti sesi barıştılar herhalde

zaten ya savaşıyolar ya sevişiyolar tövbe tövbe yaa :26::52:

eğer ev sahibi akıllıysa zaten evinde tutmaz yarın öbür gün gerçekten çocuk kıza bişi yapınca o zaman ev sahibinin de başı derde girer
böyle bi sorumluluğu alacağını pek sanmıyorum
bide ben o zaman yeni taşınmışım evime kız apartı diye tuttum kaldığım bi kaç gece sonra böyle bi olayla karşılaştım korkumdan uyuyamadım bana bile bişi yapacak diye artık o kadar gözü dönmüştü çocuğun :30::30: bi de sen o kızı düşün kesin o çocuktan korktuğu için ayrılamıyor

babam görmüş çocuğu, bi resmi dairede memurmuş.
ben görmedim ama özel hayatlarını dinleye dinleye öğrendim tam bir psikopat :26:
yazık kıza üzüldüm sarmış bunu başına.

babam görmüş çocuğu, bi resmi dairede memurmuş.
ben görmedim ama özel hayatlarını dinleye dinleye öğrendim tam bir psikopat :26:
yazık kıza üzüldüm sarmış bunu başına.

belli zaten söylediklerinden çocuğun psikopat olduğu :ssz::ssz:
çocuğunda ne güzel işi var ama işte önemli olan kişilik diye boşuna dememişler
inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşursunuz
bide hastanızda varmış o çok kötü bilirim nasıl zor olduğunu :50::50:
hele hele bide geç saatlere kadaar gürültü oluyorsa insan kendi için değil ama hastası için uykusu kaçıyo

Rahatsiz olmanizi anliyorum ancak yeni evli bir cift olsaydi yine dusunceniz boyle mi olurdu ev sahibine sikayet veya polis, yoksa direkt kizla konusmayi mi tercih ederdiniz?

zilinize basmalari vs hakiketen duyarsizliklarinin umursamazliklarinin gostergesi ancak konustugunuz vakit ceki duzen verebilen insanlarmis...

yerinizde olsam hem gurultu patirti gelince sizin icin endiseleniyoruz hem de hastam var rahatsiz oluyoruz diye konusup kibarca uyarsaniz?
baktiniz bu dilden anlamiyorlar o vakit ev sahibi ile konusursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X