• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayet mi etsem?

belli zaten söylediklerinden çocuğun psikopat olduğu :ssz::ssz:
çocuğunda ne güzel işi var ama işte önemli olan kişilik diye boşuna dememişler
inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşursunuz
bide hastanızda varmış o çok kötü bilirim nasıl zor olduğunu :50::50:
hele hele bide geç saatlere kadaar gürültü oluyorsa insan kendi için değil ama hastası için uykusu kaçıyo

evet zaten çok zor uyuyor, rahat edemiyor geceleri, tam uyumuşken bunların gürültüsüne uyandık.
bundan önceki evimde 3 küçük erkek çocuklu bi aile vardı. çocukların gürültüsünden yılmıştık.
hep şansıma böylelerini buluyorum :52:
kendime müstakil bi ev istiyorum inşallah bir gün.

sağolun arkadaşlar gece gece derdime ortak ettim sizi de.. :31:

evet zaten çok zor uyuyor, rahat edemiyor geceleri, tam uyumuşken bunların gürültüsüne uyandık.
bundan önceki evimde 3 küçük erkek çocuklu bi aile vardı. çocukların gürültüsünden yılmıştık.
hep şansıma böylelerini buluyorum :52:
kendime müstakil bi ev istiyorum inşallah bir gün.

sağolun arkadaşlar gece gece derdime ortak ettim sizi de.. :31:

en iyisi dediğin gibi müstakil ev.
hele o küçük çocukların gürültüsü daha beter :20::20:
ev alma komşu al diye boşuna dememişler insanlar artık eskisi gibi duyarlı değil malesef :19::19:

Rahatsiz olmanizi anliyorum ancak yeni evli bir cift olsaydi yine dusunceniz boyle mi olurdu ev sahibine sikayet veya polis, yoksa direkt kizla konusmayi mi tercih ederdiniz?

zilinize basmalari vs hakiketen duyarsizliklarinin umursamazliklarinin gostergesi ancak konustugunuz vakit ceki duzen verebilen insanlarmis...

yerinizde olsam hem gurultu patirti gelince sizin icin endiseleniyoruz hem de hastam var rahatsiz oluyoruz diye konusup kibarca uyarsaniz?
baktiniz bu dilden anlamiyorlar o vakit ev sahibi ile konusursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım normalde dediğin gibi karşılıklı olarak konuşursun söylersin ama burda durum biraz başka
konu sahibi kızın sevgilisinden de biraz korkuyo gibi yani çocuk biraz kaçık gibi ne yapacağı belli olmaz cinsinden
bide kız da zor durumdaysa kimseden yardım alamıyorsa en azından polise bildirilir diye dedik

canım normalde dediğin gibi karşılıklı olarak konuşursun söylersin ama burda durum biraz başka
konu sahibi kızın sevgilisinden de biraz korkuyo gibi yani çocuk biraz kaçık gibi ne yapacağı belli olmaz cinsinden
bide kız da zor durumdaysa kimseden yardım alamıyorsa en azından polise bildirilir diye dedik

Ama bu durumda o kadinin yerine karar vermis oluyoruz...
Yuzgoz olunmak istenmiyorsa yoneticiye soylenir ya da kibarca kapisina gidip uyarilir.
Ogrenciler gencligin verdigi coskuyla biraz deli dolu olabiliyor fakat normal ailelerde olan sesleri onlar yapinca herkes bir had bildirme yarisina giriyor ( yorumlar icin demiyorum reelde olanlardan bahsediyorum )
O yuzden diger gurultu yapan genc ciftleri veya cocuklu aileleri ya da misafiri olan insanlari nasil hos karsiliyor ancak belli bir sınır koyuyorsak, ogrenci de olsalar kiraci olarak apartmanda ayni haklara sahip oldugunu dusunerek davranmak gerek bence.

Rahatsiz olmanizi anliyorum ancak yeni evli bir cift olsaydi yine dusunceniz boyle mi olurdu ev sahibine sikayet veya polis, yoksa direkt kizla konusmayi mi tercih ederdiniz?

zilinize basmalari vs hakiketen duyarsizliklarinin umursamazliklarinin gostergesi ancak konustugunuz vakit ceki duzen verebilen insanlarmis...

yerinizde olsam hem gurultu patirti gelince sizin icin endiseleniyoruz hem de hastam var rahatsiz oluyoruz diye konusup kibarca uyarsaniz?
baktiniz bu dilden anlamiyorlar o vakit ev sahibi ile konusursunuz.

ben kesinlikle arkadaşla hemfikirim, direkt polisin akla gelmesinin sebebi öğrenci olmaları. evli bir çift olsaydı öncelikle kendileriyle konuşulurdu, münasip olanı da odur zaten.

Çok sinirlendim gece gece.
Ben bi apartmanda oturuyorum. İyi bir muhitte, düzgün insanlar var genelde emekli ve mahallenin yerlileri var.
En üst katı 1 sene önce öğrencilere kiraladılar. ben de bir altta oturuyorum.
2 kız öğrenci kalıyordu.
1 tanesinin erkek arkadaşı var ve sürekli kavgalılar!

az önce gürültüye uyanıp ayağa dikildik.
benim de annem var yatalak, o da uyandı.
ben işe giden bi insanım ve uykum kaçtı gitti işte.

çocuk deli gibi bağırıyor, atıcam kendimi burdan, allah belanı versin vs.
sonra kapılar çarpılıyor.
daha önce de defalarca oldu ses etmedim, ama bu defa kavga sesiyle uyanınca polisi arayıp ses yüzünden şikayet edesim geldi.
sonra "kızlı erkekli" oturuyolar muhabbetine kızın ailesine söylerler diye hadi dedim yapma.

daha önce sürekli bizim zile basıyordu misafirleri. gece yarısı gelen gelene eve.
uyardık onu kestiler.
defalarca böyle kavga oldu.
o olmasa bu defa da kızkıza eğlenceleri de oluyo 2 lere kadar sürüyo.

resmen benim kadar sakin birini çileden çıkardılar.
ev sahiplerine mi söylesem?
kızların kendisine mi söylesem?
bi daha böyle olduğu anda polise mi söylesem?
Yöneticiye söyleyin.olmadı ev sahibine

Ama bu durumda o kadinin yerine karar vermis oluyoruz...
Yuzgoz olunmak istenmiyorsa yoneticiye soylenir ya da kibarca kapisina gidip uyarilir.
Ogrenciler gencligin verdigi coskuyla biraz deli dolu olabiliyor fakat normal ailelerde olan sesleri onlar yapinca herkes bir had bildirme yarisina giriyor ( yorumlar icin demiyorum reelde olanlardan bahsediyorum )
O yuzden diger gurultu yapan genc ciftleri veya cocuklu aileleri ya da misafiri olan insanlari nasil hos karsiliyor ancak belli bir sınır koyuyorsak, ogrenci de olsalar kiraci olarak apartmanda ayni haklara sahip oldugunu dusunerek davranmak gerek bence.

biz karar vermiyoruz ki canım sadece neler yapılabilir onu söylüyoruz konu sahibi de buna yönelik zaten konuaçmış ne yapabilirim diye
yüzgöz olmamasının sebebi de kızın sevgilisinin durumundan kaynaklı konu sahibi acaba söylersem bana da bişi yapar mı endişesinde
bende öğrenci oldum benimde evime yeri geldi 10 kişi misafir aldım haliyle gürültü oluyo ama burda durum biraz farklı
konu sahibinin komşusu normal bi komuşu değil endişesi de bu yüzden ve kıza bile zarar verebilir kızla da konuşsam mı dedi eğer yorumları okursanız
yani bi tek kendisini değil kızı da düşünüyo

biz karar vermiyoruz ki canım sadece neler yapılabilir onu söylüyoruz konu sahibi de buna yönelik zaten konuaçmış ne yapabilirim diye
yüzgöz olmamasının sebebi de kızın sevgilisinin durumundan kaynaklı konu sahibi acaba söylersem bana da bişi yapar mı endişesinde
bende öğrenci oldum benimde evime yeri geldi 10 kişi misafir aldım haliyle gürültü oluyo ama burda durum biraz farklı
konu sahibinin komşusu normal bi komuşu değil endişesi de bu yüzden ve kıza bile zarar verebilir kızla da konuşsam mı dedi eğer yorumları okursanız
yani bi tek kendisini değil kızı da düşünüyo
Bana yazdiginiz diger yorumda ustte alintiladigim bolumu icin komsunun yerine karar vermek/yargiya varmak demistim.

Konu sahibi sorunu coktan cozmustur sanirim.
Ayrica o komsu kadin icin cok endiselenilmis gibi gelmemisti yapilan yorumlar boyle iliski olmaz anlamindaydi sanki. Konu sahibinin kendisine de zarar verirler diye dusundugunu de sanmiyordum daha once uyarabildigi icin.
Her neyse, demek ki benim anlamamda bir sorun var:)

Son düzenleme:
Yorumların çoğunu okumadım ama benim fikrim,bence bütün apartman şikayetçi olun sadece siz one çikmayın hedef olmayın,oturun apartman sakinleri olarak alin karşınıza güzelce anlatın kizlara rahatsızlığınızı,ya çoğunluğa uyarlar ya da giderler ama en azından bir iki kişiyi değil bir sürü insanı rahatsız ettiklerini bilirler.

bence kızları al karşına konuş ciddi ama sert ol bide. eğer bir kere daha olursa evsahibine söyleyeceğini durumdan onunda haberinin olması gerektiğini söyle.. bu onlara yeter sessiz kalırlar ama yok devam edip yada onlarda inat şekilde seninle konuşursa bir dahakinde polisle muhatap olacaklarını söyle. asla geri adım atma dik dur onlarla konuşurken

Ben bi apartmanda oturuyorum. İyi bir muhitte, düzgün insanlar var genelde emekli ve mahallenin yerlileri var.
2 kız öğrenci kalıyordu.

daha önce de defalarca oldu ses etmedim, ama bu defa kavga sesiyle uyanınca polisi arayıp ses yüzünden şikayet edesim geldi.
sonra "kızlı erkekli" oturuyolar muhabbetine kızın ailesine söylerler diye hadi dedim yapma.

daha önce sürekli bizim zile basıyordu misafirleri. gece yarısı gelen gelene eve.
uyardık onu kestiler.

önce ev sahiplerine söyle
netice alamazsan polisi ararsın

2 kız öğrenci kalıyordu.

uyardık onu kestiler.

olay olduğu an polisi arardım ben.gündüzse yöneticiye söylerdim uyarsın derdim.çözüm olmazsa ev sahiplerinin numarasını bulup onları arardım.

Polisi hiç karıştırma dediğin gibi kızlı erkekli muhabbetine yakarsın. Ama kızlar evde müsaitken şöyle bir iyi niyetle oturmaya git. Hatta yiyecek bir şeyler götür. Ve derdini anlat. Anlayacaklarına eminim. Bir de polisi arayacaktım ama ailenize bildirirler diye korktum vazgeçtim diyebilirsin. bir daha öyle yoğun kavga sesleri duyduğunda da kızın sağlığından endişe ettiğin için mutlaka polisi arayacağını da söyle. Biraz korkut. Tatlı sert ol.

Benim üst katımda yeni evli genç bir çift oturuyor. Yeni evli dediysem benden yeni değil. Ama gençliğin verdiği bir hareketlilik. Her haftasonu gürültülü arkadaş grubuyla toplanıyorlar. Sabahlara kadar eğleniyorlar. Ben sitenin güvenliğine şikayet ettim kesildi. Malsef apartman ortamında sen kendin çözmek zorundasın..

2 kız öğrenci kalıyordu.

uyardık onu kestiler.

Kötü komşu çok zor, ev sahibini evinden eder o derece, kolaylıklar dilerim öncelikle.
Yazdiklarinizdan iyi niyetli olduğunuzu hissettim, komsularinizla konusun bir daha olursa başka çözüm yolu bulmak durumunda kalacaginizi belirttin. ev sahibi yada polis gibi, öğrenci oldukları için çekinip tekrar edemeyeceklerini tahmin ediyorum. Annenizede acil şifalar diliyorum.

Back
X