Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıklar olsun kucagında bebekle sana yaptıklarına bakAynısı benim de başıma geldi üstelik doktordu bağıra bağıra güvenligi çağırdı doktora saldırı var diye kendini yırtıyordu benim kucagimda da bebeğim var tabi hemen hocasılari geldi hepinizi şikayet edecem dedim beni zor durumda bıraktiniz ki şikayet ettimde her bir yere ama sonuç ne oldu bilemiyorum ne arayan ne soran bir yıl geçti aradan neyse sizde başhekimkilige gidin şikayet edin bu doktorlarin yanında çalışanlari zaten hiç sevmiyorum çok ukala oluyorlar
bnde ondan ısın pesını bırakmak ıstemıyorum bn bu ısın pesınden gıdebılırım bellı olanaklarım vs var ama bılmeyen ınsan ne yapsın ceksın mı yanıbirisi yaşlıların hastane personeli tarafından azarlandığından bahsetti evet çünkü bizim insanımız okumuş insana saygı duyar , böyle gördüklerinden hasta haklarından bilmediğinden çoğunun okuma yazması yok . burda iş bu hakları bilip insanlara yardım etmeli.
bende anlamadım ndn sonradan sıkayetcı oldgunubenim anlamdığım o anda sizden şikayetçi olmamış o, sonra andaki kimse olmayınca kendisi mi haklı göstermek gibi bir kurnazlık mı peşindeki
evet onlar ınsan ustu varlık cunkı asla boyle bırsey yapmazlar kesın benden kaynaklanıyordur hersey ınsallah sızlerın basınada gelır ne dıyeyım bakalım napacaksınz bu drumda
Ben onlara insan üstü varlıklar ve asla kötü bir şey yapmazlar şeklinde bir şey mi yazdım?
benım halımı tavrımı nereden bılebılırsınız kı ?Çok normal bir şekilde, sizin de fevri davranabileceğinizi söyledim.
Bakın davrandığınızı değil, davranabileceğinizi.
Bunu da elbette halinizden, tavrınızdan yola çıkarak söylüyorum.
Başkasının yorum yapmasını istemiyorsanız ya da millete saydıracaksınız neden konu açtınız ki?
Yorum yapıyorum, gelen cevap "inşallah sizin de başınıza gelir"
İçiniz rahatlayacaksa, bir hemşire kızı olarak size yol göstereyim. Şikayetin sonucunu beklemenize gerek yok. Bimer'e şikayetinizi yapın. Ardından Sabim'i arayın. Sağlık bakanlığı şikayet ve istek hattıdır, numarası da 183. Daha sonra hastaneye gidip, şu gün şu saatte böyle bir olay oldu diye başhekimliğe yazılı şikayette bulunun. Yazılı şikayet göz ardı edilmez ve yok sayılamaz. Onlar da akabinde hemşireyi çağırıp işlem başlatıyor yahut yasal olarak devam eden sürece sizin yazdığınız şikayet dilekçesi de ekleniyor.
Kolay gelsin, iyi günler.
Lorin burada yorum yapanlara bile kızıp sinirleniyorsun..
İnsanlar düşüncelerini yazıyor..
savunsunlar bosver bende umarım sızınde basınıza en hasta en kotu duurmunzda boyle bısey gelır dıyorum en dogrusu bu yanı o zmn anlarlarLorin aşırı sinirli canım şuan en ufak kıvılcımda parlar dr savunma vari yazılması kışkırtıyor şuan öyle yazılmasa bile yanlış algılayabilecek durumda cimleleri dopru seçmeliyiz bizde
Ben onlara insan üstü varlıklar ve asla kötü bir şey yapmazlar şeklinde bir şey mi yazdım?
Çok normal bir şekilde, sizin de fevri davranabileceğinizi söyledim.
Bakın davrandığınızı değil, davranabileceğinizi.
Bunu da elbette halinizden, tavrınızdan yola çıkarak söylüyorum.
Başkasının yorum yapmasını istemiyorsanız ya da millete saydıracaksınız neden konu açtınız ki?
Yorum yapıyorum, gelen cevap "inşallah sizin de başınıza gelir"
İçiniz rahatlayacaksa, bir hemşire kızı olarak size yol göstereyim. Şikayetin sonucunu beklemenize gerek yok. Bimer'e şikayetinizi yapın. Ardından Sabim'i arayın. Sağlık bakanlığı şikayet ve istek hattıdır, numarası da 183. Daha sonra hastaneye gidip, şu gün şu saatte böyle bir olay oldu diye başhekimliğe yazılı şikayette bulunun. Yazılı şikayet göz ardı edilmez ve yok sayılamaz. Onlar da akabinde hemşireyi çağırıp işlem başlatıyor yahut yasal olarak devam eden sürece sizin yazdığınız şikayet dilekçesi de ekleniyor.
Kolay gelsin, iyi günler.
Ne kadar sinirlisiniz . Sakin olun önce . Size bunu yapan kişinin konumu ne ? Hastaneye de şikayette bulunabilirdiniz. Kayıttan çıkardı. Ama arkadaş haklı tansiyon için beklemeniz gerekiyor.bir Anlaşmazlık oldu sanırım. Geçmiş olsun.ya konuyu anlamadın yada bnı sınır etmek ıcın yazıyorsun boyle
bırıncısı acıller tıklım tıklım her gelen hasta 10 dk bekletılmıyor tansıyonu olculuyor sıkayetı ne soruluyor kagıda yazıp kayıt bolumune gonderılıyor sorun su kadın benımle ılgılenecegıne bır adamla gelısı guzel cene yaptı ben bnmle ne zmn ılgıleneceksınız deyınce suclu oldum umarım anlatabıldım ?
savunsunlar bosver bende umarım sızınde basınıza en hasta en kotu duurmunzda boyle bısey gelır dıyorum en dogrusu bu yanı o zmn anlarlar
ben orda haksızlıga ugradım yınede dedımkı lanet olsun bosver kımsenın ekmegıyle oynamak ıyı bısey degıl bıyerden bulur dıye dsundum ama demekkı bu kdr ıyı nıyetlı olmayacakmıssın hanı bısey yapsam dıyecehımkı evet ben bunu yaptım hakettım ama oyle bıseyde yok yanı ne hakla boyle bıseyın ıcıne duseyımkı polısler ndn kapıma gelsınler cok gereksız sacma sapan ısler bunlar
Hangi ülkede yaşıyorsunuz yazılı istek göz ardı edilemezmiş arkasını döndüğü an yok ederler bunu da hemşire arkadaşım söylüyor yani annenize bi danışın hastane içi şikayetleri
sagolun anladıgınız ıcın bende bunu anlatmaya calısıyorumSağlık çalışanları çok umursuz. Sanki duyguları alınmış.
Sizi insan olarak değil, görev olarak görüyorlar.
Onlara göre herşey normal, normal olmayan sizsiniz.
Sizde şikayetçi olamakta çok haklısınız.
Görsün bakalım el mi yaman, bey mi yaman.
evet canım aksam gıdıcem oldgu gbı anlatırım herseyı ne eksık ne fazla ..Sen bi sakin ol önce boş ver kimsenin başuna gelmesin tatlım ifade vermeye gideceksin sanırım orada da soğuk kanlı ol lütfen
Konuyu okuyorum Nihali,yorumlarda yanlış cümleler görmedim..Lorin aşırı sinirli canım şuan en ufak kıvılcımda parlar dr savunma vari yazılması kışkırtıyor şuan öyle yazılmasa bile yanlış algılayabilecek durumda cimleleri dopru seçmeliyiz bizde
Ya allah aşkına dilekçe verdikten sonra bekleyin evrak kayıt edilsin, kayıt numarası alın diye de belirteyim mi?
Hiç mi resmi kuruma dilekçe vermediniz.
Komik olmayın.
Dilekçeyi verip çıkıyorsanız ben ne diyim zaten. :)
benım halımı tavrımı nereden bılebılırsınız kı ?
madem o bayan gercekten haklı ben gercekten kotu davrandım haksızlık yaptım ndn 2 ay bekledıde sımdı sıkayetcı oldu amac ne yanı sızın ne demek ıstedgınızı ben cok ıyı anladım ama sız benım yazıdklarımı okumadan yorum yapmıssınız kımseye saydırma gbı bı derdım yok bn konunun basından berı dıyorumkı bu ısı yapamayacak olan calısmasın bana kalkıp dıyorlarkı ama gunde 150 kısıye bakıyor napalım o kdr kısıye bakıyorsa kendı secımı degılmı
ayrıca zaten ıcım cok rahat oradakı mahlukların yaptgı harekeler kamera kayıtlarında bellı ıyı yapmıs sıkayet etmekle bakalım ne ısler acılacak basına