Bende panik atak var onu da bir gece acile gittiğimde öğrenmiştim ölüyorum can veriyorum diye koşa koşa acile gittim tansiyonuma baktılar yüksek ki normalde de tansiyonum çıkar benim genetik yani, doktor bana hayati bir durum yok panikten dedi ben ikna olmuyorum yok ben ölüyorum beni kurtarın diyorum bayılma hissi falan yani adam beni sor ikna etti eve dönerken hiçbirşeyim yoktu yani demek istediğim belki çoğunlukla benim gibi hastalarla da uğraşıyorlar bir de kaza geçiren, bıçaklanan, yüksekten düşen, sara nöbeti geçirenler, kanamalı gebeler vs. Bir de onlara bakıyorlar, şimdi ben mi öncelikliyim hayati durumu olanlar mı ? Bir de bunları düşünmek lazım acillere başvurduğumuzda. Ben panik hissettiğimde ne kadar da kötü olsam artık acile gitmiyorum farkında olmadan birinin hakkını gaspetmiş olurum diye. Acil yani adı üstünde herkes poliklinik yerine acile koşarsa doktorlar hiç uzmanlık yapmasınlar hepsi acil uzmanı olsun ya da pratisyen kalsın o zaman değil mi ? Hem aciller adli vakalarla da dolup taşıyor oradaki personelin de canı can yani biraz anlayışlı olmak lazım