- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
Devlet hastanesıne gıttım Oksurugum var gecmedı, cok rahatsız edıyordu oksururken kusmaya basladım Detaylar ıcın kusura bakmayın lutfen korktum kostum acıle.. İstanbulda bu hastane.. Sıramı bekledım Hatta yaslı amcalara acıl hastalara oncelık verdım gayet saygılı bıcımde.. sıra bana geldı.. Doktor bogazıma bakmak ıstedı A deyın dedı bende bogazıma bısey degecegını dusunecegım zaman mıdem bulanıyor dılım dısarı cıkmıs.. Cıksa ne olur sankı ayrıca hastanedeyız.. BAana gerı donusu ''Ne kadar terbıyesızsın Insan dılını dısarı cıkarır mı bu yasta utanmıyormusun koca kadınsın.. Dılını nasıl cıkarırsın'' Saskınlıktan bısey dıyemedım benı rontgene gonderdı Gıttım rontgene sınırlı bı hısımla Orada actım agzımı sınırle Sakınlestırdı benı gorevlı orada yasanan sıkıntıları falan anlattı tedavı olacaksın onemseme dedı sonra ıstersen sıkayet edersın dıye sonra rontgende ısım bıttı tam sıra bana geldı yuzume baktı sonra dondu ben gıdıyorum dedı Yemege gıdıyormus beyfendı yerıne gencecık bı kız gectı rontgen sonucuma baktı sızın bıseyınız yok hanfendı dedı... Suratıma bıle bı daha bakmayıp dedım o zaman neden oksuruyorum kusana kadar dedım oksuruk surubu yazayım sıze o zaman dedı ıkı ılac yazdı oldu bıttı guler mısın aglar mısın..