- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
tüm sayfaları okuyamadım ama bu tür olaylar yaşanıyo maalesef.en son k.valdem ameliyat olucağı sırada ameliyat parası istediler.olay şöyle olduki 2 gündür k.valdem hastenede aç tam ameiliyat günü geldi cuma günüydü saat 16:00 dan sonra ameliyat edilmiyormuş başhekimle görüşmemiz gerekmiş ameliyat için.neyseki indik başhekime adam resmen eliyle para işareti yaptı eşimde sesini çıkaramıyor.aldım dosyaları çıktım doktorun odasına siz dedim kimisinizki para isteyebiliyorsunuz zaten dedim ameliyat ücretini size veriyorlar ben niye cebimden ayırreten para vericem dedim sizi dedim şikayet edicem hemen dedim taburcu kağıdı yazın doktorlar yok hanifendi yanlış anladınız falan ben dedim yanlış anlıcak yaşımı geçtim gözümlede gördm o para işretini dedim hemen çıkarın hastamı dedeim.ameliyat edicek profösörle görüştürdüler bizi oda yok öyle şey olmaz durun geliyorum dedi saat 16:00 de gelicek doktor 14:30 da geldi.işin aslı şuki asla ve asla kendimi ezdirmem.benim çok şükür ameliyata vericek param vardı ya peki olmasaydı.neden mahkemeye vericm dediğimde gıkları çıkamadı.sağlık sektöründe bu tip insanlar çok fazlaca var maalesf.ister konu para oolsun ister olmasın hep ezmeye çalııyorlar.sonuca gelicek olursam 5 kuruş vermeden öylede güzel yaptılarki ameliyatını bide peşimizde pır döndler.insan olana bende insanım kim olursa olsun.sizde savunun hakkınızı derim