• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞİKAYET

Sen benim hekimliğimi tartışacak en son kisisin. Katıldığın her konuda kavga çıkarıyorsun.üslubunun bozuk, saygın yok, cümlelerin yanlış, daha mı , mısın, musun, eklerini ayrı yazmaktan acizsin. Tartıştığın kisinin daha gorevini bilmiyorsun. Kavga çıkarıp çıkarıp yazı yazıyorsun. Hemsire gerekeni yapmış hakkında cok ciddi tutanaklar tutulup, beyaz kod verilmiş. Sen burda kavgayla dalaşla uğrasip laf yetistirirken hakkında dava açılmış olacak. Bosuna debelenme...bu devlete bu devletin çalışanlarına saygı göstermek zorundasın. Göstermezsen sonuclarına katlanırsın. Kapı orda begenmeyen gider. Bir yerde saygı görmek istiyorsan saygı göstermeyi bileceksin. Migrenin var tedavi olmak istiyorsan ve bunun icin devletin kurumuna başvurduysanız, nasil davranacağın basta hakkı ve çalışan hakları adi altında belirlenmiş durumda. Bankaya gittiğinde bank mrmuresine nasil celallenemiyorsAn burda da sıranı bekleyeceksin. Hemsire kimin aciliyeti oldugunu belirleyecek triaji zaten yaptıgı icin sen bekliyorsun. İçerde hangi acil vaka oldugunu sen bilemezsin. Senin migrenin icin seferber olmalarını bekleme.sen önce saygı ile derdini anlat. Bir bayana yakışacak gibi davran. Benim kocamla olan münasebetime gönderme yapmisin. Ağzın nerelere kadar gidiyor bir bak kendine. Ha derdin buysa taraksa kürekse birini bulup gönderelim sana . Migrenine de iyi gelir. Hem hastanede hemşireleri rahat bırakırsın.
Hanfendi hastanelerde devlette tabi( ozelde agizlarini acamiyorlar..)bazi hemsire ve drler cidden cok saygisiz ve umursamaz..bunu kabul edin..herkes degil tabi ama boyle insanlar var...saglik calisanlari hastaya daha saygili olmali...niye savunmaya geciyorsunuz hemen..sizin şahsiniza soylenmis gibi..

Hanfendi hastanelerde devlette tabi( ozelde agizlarini acamiyorlar..)bazi hemsire ve drler cidden cok saygisiz ve umursamaz..bunu kabul edin..herkes degil tabi ama boyle insanlar var...saglik calisanlari hastaya daha saygili olmali...niye savunmaya geciyorsunuz hemen..sizin şahsiniza soylenmis gibi..
algılayamıyorkı ...

bnm hakkımda cok cıddı tutanaklar tutulmus demekkk vay be nereden varıyosun bu kanıya ...
tarak kurek derdınde sensın bence hemen bulup bı erkek gonderırım sana merak etme kendını kk ya vurmussun yanlızlıktan anlasıldı
Haydi sen doguna git , orda kıymetini bilen cok olur.

bnm hakkımda cok cıddı tutanaklar tutulmus demekkk vay be nereden varıyosun bu kanıya ...
tarak kurek derdınde sensın bence hemen bulup bı erkek gonderırım sana merak etme kendını kk ya vurmussun yanlızlıktan anlasıldı
Lorin seni asicaklar benide mahkmeye vericeklerdi ama beklemedeyim daha...bu arada bizi bu ülkeden surseler ne güzel olurdu söyle pariss taraflarinaa

Lorin seni asicaklar benide mahkmeye vericeklerdi ama beklemedeyim daha...bu arada bizi bu ülkeden surseler ne güzel olurdu söyle pariss taraflarinaa
kadın bnm dogulu olmama takmıs
mantıga bak
bn dogma buyume ıstanbulluyum ama aslımı ınkar etmem tabıkı yobazlıga bakarmısın

Hanfendi hastanelerde devlette tabi( ozelde agizlarini acamiyorlar..)bazi hemsire ve drler cidden cok saygisiz ve umursamaz..bunu kabul edin..herkes degil tabi ama boyle insanlar var...saglik calisanlari hastaya daha saygili

olmali...niye savunmaya geciyorsunuz hemen..sizin şahsiniza
soylenmis gibi..
Zerrin Hanim söylemlerinizde tabiki haklısınız. ben de bir hekim olarak kendi kendimi muayene ediyor değilim. Benimde gittiğim farklı hastaneler farklı
farklı muameleler var. Elbette ki herkes muazzam
davranmıyor. Normalde ne hekimliğimi dile getirirdim
ne de lorin 62 ile bu dalaşa girerdim. Şahısın problemi herkesle. Daha önce doğuya giymiş bir asker esine demediğini bırakmadı. Bana karsı da saygisiz. Onunla suni fikirde olmayan herkese üslubu bu. Baksanıza mune

Zerrin Hanim söylemlerinizde tabiki haklısınız. ben de bir hekim olarak kendi kendimi muayene ediyor değilim. Benimde gittiğim farklı hastaneler farklı
ne de lorin 62 ile bu dalaşa girerdim. Şahısın problemi herkesle. Daha önce doğuya giymiş bir asker esine demediğini bırakmadı. Bana karsı da saygisiz. Onunla suni fikirde olmayan herkese üslubu bu. Baksanıza mune
o konuyla bunun alakası ne pardon ?
kadın doguya gıtmıs bnm memnleketımle ılgılı ınsanlar hakkında demedık sey bırakmamıs , onunla tartısmamdan sanane senı ndn gerıyor benm yazdklarım
sana saygı gostermek zorundada degılım ayrıca gosterdgın kdr saygı gorursun aklı basında bı ınsan olsan okur adam gbı yorum yapardın dalasmak ıcın msj yazmazdın

Olay hastaneden niye dogu bati olayina geldi..irkcilik suctur..ben onun yerinde olsam su yazdigindan dolayi sana dava acarim.sen kimseye doguya git kendi irkinla yasa falan diyemezsin...bu ne hadsizlik...doktorsan hic yakismadi cidden..

konu kapatılsın en ıyısı ...
soyledıgım seyın anlasıldgını dusunsem bı 50 sayfa daha anlatırım ama yok yanı

Olay hastaneden niye dogu bati olayina geldi..irkcilik suctur..ben onun yerinde olsam su yazdigindan dolayi sana dava acarim.sen kimseye doguya git kendi irkinla yasa falan diyemezsin...bu ne hadsizlik...doktorsan hic yakismadi cidden..
ne dr u ya doktor boylemı konusur
ısı gucu yokmu doktorsa ne ısı var burda cene yapıyo bızle
yada oda ısını yapmayıp devletın parasını yıyen asalaklardandır belkı

ne dr u ya doktor boylemı konusur
ısı gucu yokmu doktorsa ne ısı var burda cene yapıyo bızle
yada oda ısını yapmayıp devletın parasını yıyen asalaklardandır belkı

Hakaret etmeyi marifet mi zannediyorsunuz konusahibiyle ikiniz de..
Bu şekilde davranmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız sorun yok tabi..
Çirkinleşmek bir kadına hiç yakışmıyor.
Tutturmuşsunuz bir dırdırcı çene yapmak falan.
Bir dolu amiyane tabir.
Üslup öğretmediler mi size hiç?

Back
X