Yani sayılır. Öyle emin olduğum bir konu değil. Saçma dimi biraz:/Sadece dediği bir cümleden yola çıkarak mı şikayet edeceksiniz?
Sacmaligin daniskasi. Emin olmadan nasil boyle bir sey yapabilirsiniz ki. Insanin hayatiyla oynamak bu kadar kolay mi?Yani sayılır. Öyle emin olduğum bir konu değil. Saçma dimi biraz:/
Ama cimer diyor.Suçun ne olduğuna bağlı bence biraz.
Bahsi geçen cinayet vs gibi büyük bir şeyse şüpheniz varsa gidin polise anlatın, araştırmak onların görevi. Kanıt bulmak sizin işiniz değil.
Ne yazacaksınız, emin değilim ama şu konuda şikayetçiyim mi?Yani sayılır. Öyle emin olduğum bir konu değil. Saçma dimi biraz:/
Ben de başta böyle düşündüm, uyuşurucu vs şüphesi yeter de cimere yazılacak konu ne kadar hayati olabilir.Suçun ne olduğuna bağlı bence biraz.
Bahsi geçen cinayet vs gibi büyük bir şeyse şüpheniz varsa gidin polise anlatın, araştırmak onların görevi. Kanıt bulmak sizin işiniz değil.
Yok yok hayır. Öyle büyük bir konu değil. Belediyeyi ilgilendiren bir mesele aslında ama ben belediyeye gidip şikayet edersem orda kişinin tanıdıgi çıkabilir diye düşündüm.Suçun ne olduğuna bağlı bence biraz.
Haklısınız. Millet herşeyi yazıyor cimere. Bende yazsam mi diye düşündüm. Ama emin olmadığım icin buraya danışmak istedim. Kimseye iftira atmak istemem tabiki.Ne yazacaksınız, emin değilim ama şu konuda şikayetçiyim mi?
Ola ki dikkate alındı ve yokmuş öyle bir şey, attığınız iftira ne olacak?
Mesele yahu. Sucun içeriğine örnek verdim. Neyi düşündü bilmiyorum iftiraya girecek vs demiş..Ama cimer diyor.cinayet cimere sikayet ediliyor mu ki?
Suç mu? Etiğe aykırı mı?Yok yok hayır. Öyle büyük bir konu değil. Belediyeyi ilgilendiren bir mesele aslında ama ben belediyeye gidip şikayet edersem orda kişinin tanıdıgi çıkabilir diye düşündüm.
Benim şikayet edeceğim konu belediyenin ilgilenecegi bir konu aslında. Belediye mi kişiyi arastirir bu durumda nasil olur?Cimer ztn kuruma duser denetleme degil sorgu makamidir kimse gidip soz konusu sikayeti arastirmaz
Sorun nerdeyse oraya duser savunma ister
Kotu niyetle soylemedim ki ok bir sey demedimMesele yahu. Sucun içeriğine örnek verdim. Neyi düşündü bilmiyorum iftiraya girecek vs demiş..
Normalde belediyenin ilgilenecegi bir konu. Büyük bir olayda değil aslinda. İnternette bazı kişiler şikayet ettikleri kişilerin kendilerini bulduğunu aradıklarını falan söylemisler. Eğer cimerde tanıdıkları varsa şikayet edeni buluyorlarmis. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.Suç mu? Etiğe aykırı mı?
suçsa bildirin, araştırırlar. İsimsiz ihbar konusunu bilmiyorum hiç
Benim şikayet edeceğim konu belediyenin ilgilenecegi bir konu aslında. Belediye mi kişiyi arastirir bu durumda nasil olur?
Tanıdığa gerek yok.Normalde belediyenin ilgilenecegi bir konu. Büyük bir olayda değil aslinda. İnternette bazı kişiler şikayet ettikleri kişilerin kendilerini bulduğunu aradıklarını falan söylemisler. Eğer cimerde tanıdıkları varsa şikayet edeni buluyorlarmis. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Bence çok saçma. Bir de bu kişi yakınınız mı? Uzaktan biri mı? Öylesine konuşmuş da olabilir. Sizinle dalga geçmiş de olabilir. Hiç araştırılacağını bile sanmamYani sayılır. Öyle emin olduğum bir konu değil. Saçma dimi biraz:/
Diyelim ki işletmesinin ruhsatsız olduğunu dusunuyorum. Ama kanitim yok.Konuyu bilmem lazim ama cimer sikayeti ile birsey olmaz daha dogrusu konu ve sikayet sayisi ile alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?