• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şikeyet

nazayaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kocaeli
kızlar kocamın dagnıllıgı beni deli ediyoooooooooo:22:içimden bunu yapmak geliyo kocama şitdette hayır:57:

:))))))))))))))))

Allah kolaylik versinn... :66: :66: :66::66:

bi yerde bi yazi okumustum insanlarida ayni hayvanlar gibi egitebilirsiniz onlarin guzel yaptigi seyleri odullendirin ve tebrik edin zamanla bu yaptiklari hareket aliskanlik haline gelecektir diye..
mesela alip kirli corabini ortaliga degilde kirli camasir sepetine atmasini saglayip sonra onu sasirtici bi sekilde tebrik ve takdir edin diye :)))) :4: :28:

:))))))))))))))))

Allah kolaylik versinn... :66: :66: :66::66:

bi yerde bi yazi okumustum insanlarida ayni hayvanlar gibi egitebilirsiniz onlarin guzel yaptigi seyleri odullendirin ve tebrik edin zamanla bu yaptiklari hareket aliskanlik haline gelecektir diye..
mesela alip kirli corabini ortaliga degilde kirli camasir sepetine atmasini saglayip sonra onu sasirtici bi sekilde tebrik ve takdir edin diye :)))) :4: :28:

köpek kurabiyesiyle mesela.. yada gazete kağıdıyla poposuna vurun yanlış bişey yaptığında :60: çok alemsin..

köpek kurabiyesiyle mesela.. yada gazete kağıdıyla poposuna vurun yanlış bişey yaptığında :60: çok alemsin..

hahahah :))))))))))))))
valla bilmiyorum artikin ben bu yaziyi fransiz dergisinde okumustum doktorda sira beklerken dikkatimi cekmisti :D :66: :64: :63:

Back
X