manita kalmamışşş

Haklısın aynısını biz de kendi aramızda konuşuyoruz hep. Gayet de efendi temiz kızlarız ama nedense eve atmaya falan çalışıyorlar. Reddediyoruz ve görüşme sonlanıyor. Sevgili bulamıyoruz ki daha evlenme aşamasına gecelim.

Okul ve istekiler de azitmis artik inan
Hele bir okul bitsin mesleğinizi elinize alın sonrası olur gider
İnanın aşk ilişki vs gelip geçici
İnsan kendini anlayan yanında duran hayatını beraber yürüteceği birini bulduğu zaman başka bir şey istemiyor
Ama önce bir meslek sahibi olmak lazım
Erkekler malesef ansızın ortada bırakıp gidebiliyor bu gibi durumlarda kadının tutunacak bir dalı bir güvencesi olmalı
20 li yaşlarda erkekler ciddi ilişki değil sadece seks isterler çünkü ciddi ilişki yürütecek idare edecek bir güç ve iradeye sahip değillerdir
Eşimin oğlu 23 e girecek 2 senedir biriyle görüşüyormus daha yeni söyledi şuan evlilik söz nişan vs istemiyor erken diyor kızda düşünmüyorum demiş okul bitene kadar

ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.
40 yılda bir düzgün çıkıyor onunla da evleniliyor zaten.olay bu.

Suan hiçbir ilişki cinsellik olmadan gitmiyor öncelikle bunu bil, bişey yaşayacaksan karşındaki insanın hayatından çıkma ihtimalini düşünerek hareket etmen gerek, cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı değil, 28 yaşındayım, bende birileriyle birşeyler yaşıyorum ama anlam yüklemeyi bıraktım çünkü 20 yaşımda erkek arkadasımla yaşamıştım ilk cinselliğimi ve ilk olduğu için onu unutmakta cok acı cektim ama geçti, şimdi çok şükür pişmanlık duymuyorum.
Burda dikkat etmen gereken şey, karşındaki insanın senin hazır olmanı beklemesi ve seninde kendi arkandan durabiliceksen bişeyler yaşaman.
Benden sana tavsiye. Ama dümdüz seven hiçbir beklentisi olmayan bir adam kalmadı bence gerçekci olalım. İlk bulusmadan kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin hatta bence tersle bile öyle yapanları, bizimde başımıza geliyor bi yerden sonra next yapıyosun. O kadar üstünde durmuyorsun, erkeklere cok anlam yüklememek gerek ya, hep bu görüşte ol. Yoksa bu nesil bizim gibilere acımıyor tatlım:)
Vajinismuslu karısını 10 yıl bekleyen erkekler var.bir yangın, deprem felaketinde karısının üzerine kapanıp onu kurtarmak için ölen erkekler var.şimdi kendimizi kandırmayalım.burada bile neler okuyoruz.şansınıza, kaderinize her neyse ona küsün ama çok var yani.

Vajinismuslu karısını 10 yıl bekleyen erkekler var.bir yangın, deprem felaketinde karısının üzerine kapanıp onu kurtarmak için ölen erkekler var.şimdi kendimizi kandırmayalım.burada bile neler okuyoruz.şansınıza, kaderinize her neyse ona küsün ama çok var yani.

Siz niye herşeye alakasız yorumlar yapmak için ayrı bir çaba sarfediyorsunuz, sizin erkeklere yaklaşımınızı bu siteye üye olup biraz takip eden herkes bilir, bide kalkmış gelmiş sanki kendiniz çok başarılı olabilmiş gibi benim kaderime laf ediyorsunuz haha :) işine bak abla ya

Haklısın aynısını biz de kendi aramızda konuşuyoruz hep. Gayet de efendi temiz kızlarız ama nedense eve atmaya falan çalışıyorlar. Reddediyoruz ve görüşme sonlanıyor. Sevgili bulamıyoruz ki daha evlenme aşamasına gecelim.
evet ya çok garip bişey

ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.
Nereden buluyorsun o sapıkları sen canım?

Tanımadığın insanlarla mı buluşuyorsun?
Hani normalde bizim zamanımızda tanışıyor olurduk hali hazırda zaten evini barkını biliyor olurduk genelde okul ortamında. Ya da ortak arkadaşlar vs olurdu. Tanımadığın insanın da evine gitme böbrekler gitmesih
tanımadığım insanın evine gittiğimi bi cümle kurduğumu hatırlamıyorum

İlk buluşmadan adama masrafı yaptırırsanız lüks bir yemek arkasına mekan falan derken karşılık beklenir tabiki
Yemek parasına yatan çok kız var ki
Gerçekten sevdiğinden seçildiğinden emin olana kadar çay kahve içilir yemek yenecekse sen de ödersin falan
Ki gururun olduğunu bilsin

Back
X