- 7 Mayıs 2020
- 4.640
- 11.448
- 208
20 çok erken20 kötü bişey demek istemedim bu arada genel konuşmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 çok erken20 kötü bişey demek istemedim bu arada genel konuşmuştum
Okul ve istekiler de azitmis artik inanNereden bulduğunuz çok önemli bu tipleri okul ve iş ortamından mi yoksa herhangi bir yerde görünüp mü ilk görüşmede tanışıp kaynaşma vs mi ?
Hele bir okul bitsin mesleğinizi elinize alın sonrası olur giderOkul ve istekiler de azitmis artik inan
doğru zamanı bekliyorum şuan sadeceSığınma evi konusu noldu kız . Nasılsın şuan
ay aman tövbe deKadin siginmaya gitmeden kocaya kacacakmis vibesi aliyorum senden :))
herhangi bi kafede fln tiktoktan yazanlara dönüş yapmıyorumNerden buluyorsun bunlari mesela?
Tiktok falan mi?
Yani oralardan duzgun adam cikacagina olan inancin peki
Kutuphanede tanismissin gibi "duzgun manit kalmamis" diyorsun![]()
40 yılda bir düzgün çıkıyor onunla da evleniliyor zaten.olay bu.ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.
Vajinismuslu karısını 10 yıl bekleyen erkekler var.bir yangın, deprem felaketinde karısının üzerine kapanıp onu kurtarmak için ölen erkekler var.şimdi kendimizi kandırmayalım.burada bile neler okuyoruz.şansınıza, kaderinize her neyse ona küsün ama çok var yani.Suan hiçbir ilişki cinsellik olmadan gitmiyor öncelikle bunu bil, bişey yaşayacaksan karşındaki insanın hayatından çıkma ihtimalini düşünerek hareket etmen gerek, cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı değil, 28 yaşındayım, bende birileriyle birşeyler yaşıyorum ama anlam yüklemeyi bıraktım çünkü 20 yaşımda erkek arkadasımla yaşamıştım ilk cinselliğimi ve ilk olduğu için onu unutmakta cok acı cektim ama geçti, şimdi çok şükür pişmanlık duymuyorum.
Burda dikkat etmen gereken şey, karşındaki insanın senin hazır olmanı beklemesi ve seninde kendi arkandan durabiliceksen bişeyler yaşaman.
Benden sana tavsiye. Ama dümdüz seven hiçbir beklentisi olmayan bir adam kalmadı bence gerçekci olalım. İlk bulusmadan kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin hatta bence tersle bile öyle yapanları, bizimde başımıza geliyor bi yerden sonra next yapıyosun. O kadar üstünde durmuyorsun, erkeklere cok anlam yüklememek gerek ya, hep bu görüşte ol. Yoksa bu nesil bizim gibilere acımıyor tatlım:)
Eee bu kadar insan nasıl evli veya evleniyor o zaman?Okul ve istekiler de azitmis artik inan
Vajinismuslu karısını 10 yıl bekleyen erkekler var.bir yangın, deprem felaketinde karısının üzerine kapanıp onu kurtarmak için ölen erkekler var.şimdi kendimizi kandırmayalım.burada bile neler okuyoruz.şansınıza, kaderinize her neyse ona küsün ama çok var yani.
evet ya çok garip bişeyHaklısın aynısını biz de kendi aramızda konuşuyoruz hep. Gayet de efendi temiz kızlarız ama nedense eve atmaya falan çalışıyorlar. Reddediyoruz ve görüşme sonlanıyor. Sevgili bulamıyoruz ki daha evlenme aşamasına gecelim.
Nereden buluyorsun o sapıkları sen canım?ailemle çok fazla problem yaşadığım için ve zor bi süreçten geçtiğim için sadece kafam dağılsın diye yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem makara amaçlı yani.
şaka maka piyasada adam kalmamış herkes sapık vallahi. nezaman biriyle konuşmaya başlasam ee ne zaman bize geçiyoruz diye soruyo hayır bide önceden bi utanma fln vardı artık o da kalmamış .
kızlar acaba bizdemi bi sorun var ben anlamadım. sizede denk geliyomu böyleleri yoksa bitek benimi buluyo merak ettim şimdi.
tanımadığım insanın evine gittiğimi bi cümle kurduğumu hatırlamıyorumTanımadığın insanlarla mı buluşuyorsun?
Hani normalde bizim zamanımızda tanışıyor olurduk hali hazırda zaten evini barkını biliyor olurduk genelde okul ortamında. Ya da ortak arkadaşlar vs olurdu. Tanımadığın insanın da evine gitme böbrekler gitmesih
tanımadığım insanın evine gittiğimi bi cümle kurduğumu hatırlamıyorum