sıkı diyete başladım.

Turuncgil

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
93
99
288
ben bu gün başladım 77.5 kiloyla. hergün buradan rapor vericem kendim için. motivasyon sağlıyor.

günlük 2000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum. bol su içiyorum. sabah akşam bazen de öğle yoğurt tarçın zencefil karışımı yiyorum. her yemekten yiyorum. ama az tabiki. günlük en az 30 dk. eliptik bisiklet kullanıyorum. yediklerimi yazıyorum.

yediklerinizi ögün ögün buraya da yazmanizi tavsiye ederim ki insanlar bi hatali beslenme gördüklerinde size yardimci olabilsinler :) yas ve boyunuzu ögrenebilir miyim? hedef kilonuz kac

inşallah devam ederim. kardeşimin haziran 22 sinde düğünü var düğüne kadar sağlam 70 kiloya inersem. sonra başka hedefler koyacağım yakın hedefim 70.

yarın 2. haftam bakalım kaç kilo olucam. bu gün günüm vardı biraz kaçırdım ama hayırlısı.

2. haftamı 74.5 ile bitirdim. hayırlısı haftaya. bu hafta az kilo vermemin sebebi bisiklete binememem ve bol su içememem.

yediklerini de paylaşır mısın ?
Ben hala bir şey becerip de kilo veremedim
Seni çok tebrik ederim

yediklerini de paylaşır mısın ?
Ben hala bir şey becerip de kilo veremedim
Seni çok tebrik ederim

ilk önce zayıflaman gerektiğine kendini inandıracaksın.. ben her şeyi yiyorum çünkü yasaklar beni geriyor ve zayıflayamıyorum. her türlü gıdayı, tatlı hariç ,yiyorum.canım tatlı isteyince bir bitter çikolata alıyorum onu öğle veya akşam az yiyerek telafi ediyorum. dikkat ettiğim şey sadece yediklerimin kalorisi. mesela bu gün öğle 2 börek yedim onu yakabildiysem akşama yiyorum yakamamışsam yoğurt gibi hafif şeylerle geçiştiriyorum. karar ver- yasaklama -az ye. benim sırrım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…