sıkı diyete başladım.

bu hafta da 1 kilo verdim ve tam 73.6 oldum her ne kadar hedefime ulaşamasam da 1 kilo da fena değil. 3 haftada 77..5 den 73. 6 ya düştüm hedef 65 inşaallah.

bu hafta da 1 kilo verdim ve tam 73.6 oldum her ne kadar hedefime ulaşamasam da 1 kilo da fena değil. 3 haftada 77..5 den 73. 6 ya düştüm hedef 65 inşaallah.

merhaba!

sakın ümitsizlik türünde bir şeylere kapılma az veriyorum diye.

az veren yağdan, çok veren kastan!

bide canım diyette sınırlama olmazsa çok açılabiliyoruz ben istediğini yeme taraftarı değilim açıkçası :(

pirinç tatlı beyaz ekmek haricinde çok az tüketiyorum ama her şeyden yiyorum günde 2 litre su. dün 4 biber dolması yedim sabah uyandığımda 72.8 i gördüm. inan bana bol su biraz da aktivite bunu hallediyor .tabi dolmaları ayrı ayrı zamannlarda yedim.

merhaba!

sakın ümitsizlik türünde bir şeylere kapılma az veriyorum diye.

az veren yağdan, çok veren kastan!

bide canım diyette sınırlama olmazsa çok açılabiliyoruz ben istediğini yeme taraftarı değilim açıkçası :(

yazdıklarınıza cevabımı yukarıya yazdım.

Son düzenleme:
bu gün tam 1 ay oldu ve ben 77.5 den 72.5 e düştüm çok çok hafifledim. bu hafta biraz motivasyonum azaldı ama akşam güzel bir fıstıklı çikolata ile kahve içince tekar kendime geldim. şu an tam 5 kilo verdim. haftaya çarşambaya hedefim 71.00 hadi bakalım kolay gelsin canlarım.

arkadaşlar bu hafta hiç kilo veermedim. çakıldım kaldım. bana yardım edin.

ah ah bende bundan muzdaribim arkadaşım 12 mayısta diyete başladım 95.500 le ve son 4 güne kadar verdim 87 ye düştüm fakat 4 gündür aynı gün içinde bi şeyler yiyip içim yatmadan tartılınca 87.700 sabah aç karnına tartılınca 87 kafayı yiyorum hedef eski günlerdeki kiloma dönmek ne güzeldi 55 ten yukarıyı görmezdim ama evlilik 2 doğum derken sonuç bu işte ben yarın lahana çorbası diyetine başlıcam az önce uzun uzun okudum forumdan aklıma yattı bugün bi de metabolizma hızlandırıcı çay okudum netten o da şöyle 1 adet elma 1 adet limon kabuklu şekilde 4 e bölüp 1 litre suyun içine atıp kaynatıyoruz sonra kabuk tarçın bi çay kaşığı karabiber beş altı adet karanfil ekleyip bi 10 dk daha kaynatıyoruz ılık ya da soğuk yemeklerden önce bir bardak içiyoruz bunu yapıcam bakalım hayırlısı sonuç ne olucak :34:

Back
X