• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Sıkılan oğlum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

YUKSEK07

***EŞİM ve OĞLUM***
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
19
15
8
Slm arkadaslar 30 aylik bir oglum var evde beraberiz ama artik sikildigini farkli biseyler istedigini anliyorum elimden geldigi kadar onunla vakit geciriyorum ama bi yerde bitiyor yine benim sorum antalyada oyun evi yada gunluk 2 saatlik falan alabilen kres varmidir simdiden tskler bayanlar ...

Slm arkadaslar 30 aylik bir oglum var evde beraberiz ama artik sikildigini farkli biseyler istedigini anliyorum elimden geldigi kadar onunla vakit geciriyorum ama bi yerde bitiyor yine benim sorum antalyada oyun evi yada gunluk 2 saatlik falan alabilen kres varmidir simdiden tskler bayanlar ...
aynen benim oğlumda çok sıkılıyor ama biyere kadar ..ne oynasam sıkılıyor bir süre sonra ..çizgifilmle idare ediyoruz biz..keşke bende 2-3 saatlik bir aktiivite geçireceği bir yer bulsam bende rahat etsem

Back