sıkılasmak

ericli

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
56
5
13
Kizlar ben balik etliyim 20 yasindayim ust yani karnimdan yukari olan bolge zayif bi kizim fakat kalca ve basen var basen bacak bolgem cok bingil bingil derler ya oyle yuruyus yaptim uzun sure ise yaramadi pilates yapmami onerdiler sıkılasmak icin ama netteki videolardan hangisini yapacagimi bilemiyorum bacaklari sıkılasmasi icin hangi pilates hareketi veya videosuyla zayiflayan sıkılasan varsa lutfen yazsin cok dertliyim nasil eriyecek bunlar o_Oo_O

Hangi videolar vardir bilgim yok.
Ama tavsiye olarak egerki cok cok asiri gozune batiyorsa ozel gunlerde felan korse giymeyi dene.
Dizden karin bolgesine olanlardn.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-butt-lift-jillian-killer-buns-thigs.540215/

Bu sayfaya bi bak derim. Bende balık etliyim ve bunu seviyorum,yakıştırıyorum kendime. Ben sıkıydım zaten ama yumuşamamak için bu sayfadaki arkadaşın önerdiği egzersiz videoları yaptım,gerçekten işe yaradı.Eskisinden de sıkıyım. Balık etliyseniz sıkı olmak zorundasınız.Bende 162 cm boya ve 55 kiloya sahibim,fazla gibi geliyor kulağa gelince ama 45 kilo olandan daha seksi ve daha kadınsı duruyorum,bu sporlar ve balık et sayesinde.Tavsiye ederim bu sayfadaki arkadaşın paylaştığı videoları. Kolay gelsin. :)))

sıkılaşmak üzerine bir sürü video var ama bu konuda fayda gören var mı acaba:?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-butt-lift-jillian-killer-buns-thigs.540215/

Bu sayfaya bi bak derim. Bende balık etliyim ve bunu seviyorum,yakıştırıyorum kendime. Ben sıkıydım zaten ama yumuşamamak için bu sayfadaki arkadaşın önerdiği egzersiz videoları yaptım,gerçekten işe yaradı.Eskisinden de sıkıyım. Balık etliyseniz sıkı olmak zorundasınız.Bende 162 cm boya ve 55 kiloya sahibim,fazla gibi geliyor kulağa gelince ama 45 kilo olandan daha seksi ve daha kadınsı duruyorum,bu sporlar ve balık et sayesinde.Tavsiye ederim bu sayfadaki arkadaşın paylaştığı videoları. Kolay gelsin. :)))
tesekkur ederimm :)bakicam bunlara

Back
X