Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 16 yaşındayım 67 kilodan 60-59 arası bir kiloya indim. Ama bana ve bazı yakınlarıma göre 7 kilo verdiğim vücudumdan belli olmuyormuş :2: Sizden isteğim karın ve yan bölgelerini sıkılaştırmak için ne yapabilirim? Söylerseniz çok sevinirim Şimdiden teşekürler
bence callanectics yap cnm kisa surece buyuk bir incelme sagliyor heryerden inceliorsunn spor gorsel paylasimdan bakabilirsin fotolarda var son sayfalarda
selam canım. Callanetics i bilemede ben 1 aydır pilates yapıyorum ciddi derecede inceldim sıkılaştım ve kaslarım esnedi kuvvetlendim yani. çok farkediyo gerçekten ve de çok zevkli. bi tane top alıp rahatlıkla yapabilirsin evde kendin
netten indiriosun googleye callanectics türkçe yaz çıkar olmassa ben indirdiğim siteye bakiyim özelden gönderiyim sana cnm normalde 1 saate yakın ama yaklaşık 55dk sürüo anlatımlar hariç insana ilk önce yorucu sıkıcı gelio ama soraki günler çok kolay olduğunu anlıosun ben şimdi bakmadanda yapıorum hareketleri
tatlım özelden yanlış göndermişim açılmadı sayfa sen googleye callanetics teknomobil yaz ilk çıkana tıkla tek link halinde yazıo ben ordan indirdim geçen hafta teknomobil.orgdan