sıkıldım artık

huysuz1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
26
1
3
29
merhaba kızlar ben üniversite öğrencisiyim ve memleketimi kazandım iyi güzel instagramda biriyle tanıtım oda güzel konuşuyoruz fakat cok kaprisli ben artık cok sıkıldım sürekli artık tartışmaya başladık bana cok yakınlık gösteriyo fakat adını koymak istemiyor ilişkinin her söylediğime bi tartışma konusu cıkarıyor artık ben bu zamana kadar kimsenin kaprisi cekmedim hep altan alan benim bende kendimi tanıyamıyorum artık cok sıkıldım bu durumdan beni cok sıkıyo cok kafama takıyorum konuşmadan da yapamıyorum cok taviz verdim farkındayım ama sizce napmaya çalışıyo cok triplere giriyo bide eskiden buluşmak isterdi hep şimdi oda yok güzel cümleler kurardı oda yok artık her konuşmamdan bişey cıkartıyo ama tamamende bitirmiyo napıcam ben

Sen istedin diye birlikte atacağınız her adımda yine üzülen sen olursun.
Bunlar karşılıklı olacak şeyler. Boş yere üzülürsünüz gibi.

ya canım anlamıyorum herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor az önce yine kavga ettik konu şu bana mesaj atmadı 3 4 saat aa bende birilerinin aklına yeni geldik dedim demez olaydım 10 tane laf saydı

Simdi birliktemisiniz, degilmisiniz? Tek yazisiyormusunuz, yoksa yüzyüzede görüstünüz mü?bide instagramda chatlese biliniyormu?...

Ne zamandir birliktesiniz? Yaslariniz kac?

Zip zip artik yaş sorma sayısını ikiyemi çıkarttın? Her sayfada soracak mısın? Bir kez sormak kesmiyormu artık seni? Cevap almayınca ne hissediyorsun? Yoksa meraktan uyuyamıyormusun? Küçükken yaşla ilgili bir travma falan mı geçirdin? Beni aydınlatsana yalvarırım..

Son düzenleme:
sadece yazışıyoruz birlikte değiliz görüştük yüz yüze
Sadece yazistiginiz birinin tribini simdiden bukadar cekerseniz, ilersi icin allah kolaylik versin diyorum... Simdiden cikartin tepenize sonra aglanip durursunuz, gerci simdiden aglaniyorsunuz ya, neyse...

Ortada bir ilişki yok. Sanal ilişki var gerçeğe dökülmek istenmiyor. Bu şekilde bir ilişki başlamaz zaten. Mantık hatası var. Hiç tanımadığınız bir insanla bir şeylerin adını koymak istemeniz mantıksız zaten.

Canim sen bitireceksin evet maalesef ki fazlasıyla taviz vermissin dünya onun etrafında dönüyor modu yaratmissin ve ego tavan yapmış kendisinde sn umursama bak ne oluyor dünya da tek kişi o değil unutma ve hiç kimse vazgeçilmez değil derslerine odaklan ve geleceğini kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…