- 3 Aralık 2014
- 26
- 1
- 3
- 29
- Konu Sahibi huysuz1234
-
İnternetten tanıdığın biri için mi üzülüyorsun? O bitirmiyorsa sen bitir o zaman..
Ortada bir ilişki yok. Sanal ilişki var gerçeğe dökülmek istenmiyor. Bu şekilde bir ilişki başlamaz zaten. Mantık hatası var. Hiç tanımadığınız bir insanla bir şeylerin adını koymak istemeniz mantıksız zaten.
Ortada bir ilişki yok. Sanal ilişki var gerçeğe dökülmek istenmiyor. Bu şekilde bir ilişki başlamaz zaten. Mantık hatası var. Hiç tanımadığınız bir insanla bir şeylerin adını koymak istemeniz mantıksız zaten.
O derece yakınlık göstermesine izin vermeseydiniz gösteremezdi, siz de adnı koymak istemezdiniz. İş sizde bitiyor.mantıksız gelebilir fakat o derecede yakınlık göstermeseydi bende adını koymak istemezdim heralde
O derece yakınlık göstermesine izin vermeseydiniz gösteremezdi, siz de adnı koymak istemezdiniz. İş sizde bitiyor.
Bu arkadas kaç yaşında?
hayır her gün görüşüp buluşurdukher dakika konuşurduk şimdi paylaştığım ikinci konuya bakilişkiniz sadece sanaldamıydı ? anlayamadım
ya zaten oda itiaf etti eski sevgilisini unutamamış karaktersizinternette tanıştığın biri.... amaaan takma, takacak başka derdin mi yok allaasen
aynen öyleCekilecek dert degil bence, baban mi kocan mi, s.ktiret derim.
Katılıyorum. Sen çabaladıkça daha büyük bir hayal kırıklığı olacak. En iyisi elle tutulur gözle görülür bir ilişki. Yoksa sana büyük zarar verir. Tecrübe ile sabittir.Canim sen bitireceksin evet maalesef ki fazlasıyla taviz vermissin dünya onun etrafında dönüyor modu yaratmissin ve ego tavan yapmış kendisinde sn umursama bak ne oluyor dünya da tek kişi o değil unutma ve hiç kimse vazgeçilmez değil derslerine odaklan ve geleceğini kurtar.
hahah aynenAmannnnn salla bacım ya,sana erkek mı yok?dısarda yagız yagız delüğanlular beklıyo ,cıvır cıvır,kap bırını bak keyfıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?