- Konu Sahibi rainmistik
-
o ne ya seviye sifir
canim nerede yasiyorsunuz baska bir yere tasinma gibi durumunuz yokmu esinle kendi ailenle:44:
canım çok üzüldüm yaşadıklarına. heryerde var malesef bu tip insanlar. o insanları bu saatten sonra değiştiremeyeceğimize göre biraz vurdumduymaz olmak en iyisi. sen o minik kızın annesisin onun için en iyisi neyse sen bilir ve yaparsın muhakkak. o nedenle boşver söylensinler sen evinde eşin ve kızınla mutlu olmaya bak.
doğura doğura bunumu doğurdun dediler geldiklerinde.
kızım zayıf doüğduğu için birde sarılığı vardı sarıydı yavrum uzaylıymış gibi davrandılar.çirkin olduğunu ima ettiler sürekli
tokatta cnm.ben istanbulluyum.aslında buraya alıştım istanbula gitme şansımız yok.en azından burayı biliyorum işim güzel.çok iyi arkadaşlarım var.ama yakın çevremiz böyle maalesef.zaten bundan sonra çok görüşceğimi sanmıyorum çünklü artık beni sevmiyorlarmış.10 günlük lohusayken mevlüt yaptım.o kadar moralimi bozdularki.bende üzüntüden yüzüm asıldı.arkamdan bir sürü şey diyorlarmış.bizi kötü karşıladı demişler.inan öyle şeyler söylüyorlardıki.kızım zayıf doüğduğu için birde sarılığı vardı sarıydı yavrum uzaylıymış gibi davrandılar.çirkin olduğunu ima ettiler sürekli.burda güzellik anlayışı sarışın olcak çocuk renkli gözlü bide şişman .he birde erkekbizim kız baştan kaybetti yani. daha kabul etmiycem zaten .eylülde okul açılınca zaten işe başlıycam.kızıma bakıcı bakacak sürekli nasıl emanet edicen öyle döverler şöyle aç bırakırlar deyip duruyorlar.keşke fakir olsaydınızda bebeğiniz annesiz kalmasaydı diyorlar.ki ben 5 saat çalışıyorum günde.
benim ailem uzakta öyle bir problemimiz olmadı annem zaten bilir benim neler yapabilceğimi diğer akrabalarla artık görüşmüyorumkayınvaldemlerede arada götürüyoruz sevsinler diye zaten anane dede yok burda kızımın yalnız bir ortamda büyümesini istemiyorum bebişede kayınv.bakacaktı bakıcı tutacağım çünkü hayatta en sevmediğim şey birilerinin bana yetersiz hisstmeme neden olması.ben de aynı sorunları yaşadım yaşıyorum ben kendi ailemde bile yaşadım buna benzer şeyler bende anasınıfı öğretmeniyim lisede de bu işin eğitimini aldım ama yeni doğum yaptığımda yapılan bişey hakkında birşey söylüyorum yok kitaplardan okumakla çocuk büyümez,yok öyle olmaz ,sen bize güvenmiyor musun? senide ben büyüttüm, aman beli atacak ,aman bıngıldağına bişey olacak en sonunda bende yaklaşamıyordum oğluma altını açamıyordum ilk aylarda korkumdan -ki o kadar hazırdım ki anne olmaya, hiç korkularım yoktu bişey söyleyeceğim belki inanmayacaksınız bana güvenemedikleri için aylarca annem oğlumla beraber yattı:)ilk torun olduğundan mı ya da annem rahatsız(kanser hastası ama iyi çok şükür) çok bağımlılar oğluma oğlumun kendisine kemoterapi gibi geldiğini düşünüyor:) halen aynıyız annem alt katımda oturuyor oğluma o bakıyor ben okuldayken.ama aralarındaki ilişki o kadar yoğunki itiraf ediyorum kıskanıyorum bazen bana karşı öyle değil oğlum.bi sorun olduğunda direk balkona çıkıyor ağlıyor tabi anneannemiz ve dedemiz hooop yukarda ne yaptınız bu çocuğa diye.öyle işte büyüklerle beraber çocuk büyütmek gerçekten zor güzel yanlarıda var tabi ama.kusura bakmayın çok uzun oldu
9
tokatta cnm.ben istanbulluyum.aslında buraya alıştım istanbula gitme şansımız yok.en azından burayı biliyorum işim güzel.çok iyi arkadaşlarım var.ama yakın çevremiz böyle maalesef.zaten bundan sonra çok görüşceğimi sanmıyorum çünklü artık beni sevmiyorlarmış.10 günlük lohusayken mevlüt yaptım.o kadar moralimi bozdularki.bende üzüntüden yüzüm asıldı.arkamdan bir sürü şey diyorlarmış.bizi kötü karşıladı demişler.inan öyle şeyler söylüyorlardıki.kızım zayıf doüğduğu için birde sarılığı vardı sarıydı yavrum uzaylıymış gibi davrandılar.çirkin olduğunu ima ettiler sürekli.burda güzellik anlayışı sarışın olcak çocuk renkli gözlü bide şişman .he birde erkekbizim kız baştan kaybetti yani. daha kabul etmiycem zaten .eylülde okul açılınca zaten işe başlıycam.kızıma bakıcı bakacak sürekli nasıl emanet edicen öyle döverler şöyle aç bırakırlar deyip duruyorlar.keşke fakir olsaydınızda bebeğiniz annesiz kalmasaydı diyorlar.ki ben 5 saat çalışıyorum günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?