Sıkıldım.. Bunaldım..

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Sevgilimle ayrılalı 5 ay oldu.. 1 seneyi askın bir iliskimz vardı hic ayrılmycak gibydk.. Cok sevrdk birbrmzi ama önemsz bikac sey yüznden bitti.. Hicbisey kalmams icinde bana karsı cok yalvardm ama tamamen bitms onun icn.. Ve smdiki davransları cok incitio beni.. Hic düsnmüo biz hicbsey ysamamısz gibi davranıo.. Nasl olduda böyle oldk.. Hazmedemiorm ben hala onu istiorm.. Ama baska bi kızla konusuo die duydum kız bana inat olsun die yapıomus ama bundan emin diilm sdce duydm.. Kızla konstm ve sinrlerm bozuldu nelr dedi bana git sor bakalm seni mi sevioms beni mi dedi kimi daha cok sevdgini zamn göstercek faln.. Eski sevglimle konsmak istedm sevio musn onu dedm hayr dedi yalanladı ama benide sevmediğni söledi.. Ama herkes eski sevglimn o kıza msj attıgını söylüo sürekli.. Eski sevgilmde kız bana atıo dio.. Yani tmm belki beni ilgilendrmez artk ama bni terk edipte baska kızlarla bunları yasaması cok koyuyo kime nasl davrncğmı blmiorm ama cok kötü günler geciriorum bnm icmde hala bi umt vardı belki barısrz die.. Hep bekledm ama hic gelmedi.. Cok kötüym ben.. Eski sevgilm o kız ve ben hep aynı ortam icindeyz maalesf.. Onları braber görmekten cok korkuorm.. Üzgünm dargınm kızgınm.. Ne ypmalıyım ben ltfen yardm edn bna..

zor olsada hazmedip,unutacaksın.
seni istemeyeni sen de isteme.
mecbur musun o adama?

Aynı ortamda bulunmasanız hani hiç yüzlerine bile bakma diyeceğim. Canım olmuş bitmiş, ayrılmışsınız. Tamam yaşanmışlar unutulmuyor, araya özlemleer giriyor, çoğu zaman onun yaptığı kötülüğü bile unutuyorsunuz. Ama ortada olan gerçekleri de görmezden gelemiyorsun ki. Başka sevgili yapmış kendisine, sen bu saatten sonra ne o kızla nede sevgilinle muhattap olma canım.Seven insan yanında olur değilmi.kimse vazgeçilmez değildir bir gün sende unutacaksın ama yeterki uzak kal onlardan derim.

Tamam da çocuk seni artık sevmediğini söylemiş ve ilişkiyi bitirmiş.. Aradan 5 ay geçmiş.. Şimdi başkasıyla görüşüyor konuşuyor....
Bunda kızacak bozulacak ne var anlamıyorum...
Ayrılmışsınız ikinizin de ayrı hayatları var, aradan 5 ay geçmiş kendine yeni bir sevgili bulması çok normal...
Anoral olan senin onu hala kıskanıyor olman...
Üzgünüm ama sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil....

Onunla barışma hayalleri kurmayı bırakıp sen de kendi yolunu çiz....

yapman gereken tek şey unutmak...
giden gitmiştir o zaten benim için bitmiştir bu felsefeyi aklında tut ve yapabiliyosan uygula...

sevgili değiller eski sevgilmle konstuk bu konuyu o kızın gözü önünde hemde.. msjları faln gösterdi yok öyle bisey dedi.. hala bana acıklama yapıo yani.. bana hak verio.. söz verdi ikimzdede birbrmze karsı hersy bitene kdr hayatnda kmse olmycgna.. bende ona söz verdim bu konuyu büytmycegme.. ama icime atamıorum o kdr zoruma gidioki ztn o kızla her an bi catısma icindeyiz.. artk ikisinide görmek istemiorm.. kız yüzsüz görmelisiniz kendi kendine beni cileden cıkarmaya calısıo ben sustukca.. kızn bi arkadsyla konusuodum bugn geldi yanımıza arkadsna nedn ona konsmak istemdgni sölemiosn dedi orda tartıstk biraz ben aslnda fazla ileri gitmek istemiorm bi bayana yakstıramıorum bu tür seyleri.. ama sanki hala ugrasmamı istio bende kendimi tutamıorm.. karsılık vermesem inanın ezilmis hissederim anlarsınz beni.. ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum.. sessiz mi kalmalıyım bilemiyorum ama bunu kabullenemem sanırım.. gidip sacını basını yolmak var diyorum:) ancak öyle rahatlarım herhalde.. offf cok mu takıyorum bilmiorm ki.. düsünmek istemiorm ama bi an bile aklımdan cıkmıo..

cnm aradan 5 ay gecmiş.o kendi yolunu cizmeye baslamıs.sende onu unutup kendi hayatına devam etmelisin.tabii ki öncelikle kafanda bitirmelisin.sonra gör bak hersey yoluna girecek

denizbaris tuzun kuru herhalde.. ben burda destek bekliorum moralimi bozack seyler söylüosun bn bunları duymak icin anlatmadım bunları biraz olsun rahtlamk icin ugrasıorum ve elimden geldiğncede sessz kalmaya calsıorum tabiki artık beni ilgilendrmez.. benm o kızla konsmamın tek sebebi bana inat olsun die bunları yapmasydı ki benle ne derdi oldugnu ögrenmeye calısmam gayet doğal.. ztn beraber olmak isterlerse benim yapacagm bisey yok.. bende nerde durmam gerektgni biliorm.. sdce biraz destege ihtiyacm var..

birine vereceğin en büyük ceza ona cevap vermemektir

sadece sus:smiley-cool:

bu tavrın onu adam yerine koymadığını gösterir

sen tepki vermedikçe o kuduracak emin ol:lepi:

eski sevgilini de unut önüne bak. hayat devam ediyor. ayrılmışsınız tekrar barışmak yeniden ayrılmaya zemin hazırlar. sevgini hak edene sakla önüne gelene değilkaydirigubbakcemile5

kafanı başka uğraşlara yönlendir. boş kaldığın sürece aklın onlara kayacak:ecrin_bebek:

Sevgilimle ayrılalı 5 ay oldu.. 1 seneyi askın bir iliskimz vardı hic ayrılmycak gibydk.. Cok sevrdk birbrmzi ama önemsz bikac sey yüznden bitti.. Hicbisey kalmams icinde bana karsı cok yalvardm ama tamamen bitms onun icn.. Ve smdiki davransları cok incitio beni.. Hic düsnmüo biz hicbsey ysamamısz gibi davranıo.. Nasl olduda böyle oldk.. Hazmedemiorm ben hala onu istiorm.. Ama baska bi kızla konusuo die duydum kız bana inat olsun die yapıomus ama bundan emin diilm sdce duydm.. Kızla konstm ve sinrlerm bozuldu nelr dedi bana git sor bakalm seni mi sevioms beni mi dedi kimi daha cok sevdgini zamn göstercek faln.. Eski sevglimle konsmak istedm sevio musn onu dedm hayr dedi yalanladı ama benide sevmediğni söledi.. Ama herkes eski sevglimn o kıza msj attıgını söylüo sürekli.. Eski sevgilmde kız bana atıo dio.. Yani tmm belki beni ilgilendrmez artk ama bni terk edipte baska kızlarla bunları yasaması cok koyuyo kime nasl davrncğmı blmiorm ama cok kötü günler geciriorum bnm icmde hala bi umt vardı belki barısrz die.. Hep bekledm ama hic gelmedi.. Cok kötüym ben.. Eski sevgilm o kız ve ben hep aynı ortam icindeyz maalesf.. Onları braber görmekten cok korkuorm.. Üzgünm dargınm kızgınm.. Ne ypmalıyım ben ltfen yardm edn bna..

canım benim yapman gereken unutmak
biten ilişkilerin ardından sevgi kalmasa bile taraflarda bir tarafın hemen birini bulması ötekini yaralar bu durumu hazmedemez
ben çok şükür yaşmadım ama arkadaşlarımdan biliyorum ne oldu sonrasında onlar da birini buldular evlenediler ve çok mutlulatr şu an acı çekiyorsun ama gececek kafana takmamaya calış diyecem ama olmayacak ama geçecek

:)) doğru sölüosun canm.. eskisi kadr canımı yakmıo aslında alıstım ama baska biriyle oldugunu düsnmek üzdü beni.. sonucta yasadgımz her ayrıntıyı ben bilrim ve bu konuda kimseninde beni yargılamaya hakkı yok.. eski sevgilimde benim gibi düsünüo ve bana hak verio onun böyle düsünmesi beni mutlu etti..o beni tanır.. beni anlar.. bu olaydan sonra daha cok ihtiyac duydum ona.. siz beni anlıosunz dmi.. ama artık benim ypabilcegm son seydi bu.. sonuc olarak yollarımız ayrıldı yeni bi hayat kurduk ikimzde ve bana bunu kabullenmk düsüo sanırm.. zmnla alısrım elbet bende..

canım benim yapman gereken unutmak
biten ilişkilerin ardından sevgi kalmasa bile taraflarda bir tarafın hemen birini bulması ötekini yaralar bu durumu hazmedemez
ben çok şükür yaşmadım ama arkadaşlarımdan biliyorum ne oldu sonrasında onlar da birini buldular evlenediler ve çok mutlulatr şu an acı çekiyorsun ama gececek kafana takmamaya calış diyecem ama olmayacak ama geçecek

tabiki gecicek.. sadece bu zamanı nasıl atlatırım onu blmiorum..

Lütfen çok rica ediyorum msn dili kullanmayınız. Mesajınızın hiçbir kelimesinde sesli harf yok neredeyse. Katletmeyin Türkçeyi.

Sorununuza bakacak olursak birşey anlamadım ki yorum yapayım.:umursamaz:

Valla tuzum kurumu yaş mı bilmem...
Hayatıma çok insan girdi, çok insan da çıktı... an tek kişi var o da eşim....
Benim bitirdiğim ilişkiler de oldu terkedildiğimde oldu...
Terkettiğimde nasıl ki bana yapışıp benden aşk dilenmelerinden hoşlanmadıysam ben de böyle bişeyi yapmadım..
Bi ilişki bittiyse bitmiştir.. Alışmak zaman falan gibi bişey yoktur benim kitabımda bittiği gün benim için bir yabancı olur ne benim ona ne onun bana hiçbir dorumluluğu olmaz olamaz....
Dolayısıyla da hayatına ister bir gün sonra ister 5 ay sonra kim gin girdiği beni enterese etmez....
Tabii bu nemim yapım benim karakterim.... Ben biten ilişkiye yapışıp kalmam hayatımadevam ederim, karşı tarafın da devam etmesine izin veriririm...

unutursun canim merak etme hepsini zamani gelir unutrsun ama bunun icinde caba harcaman lazim yok beni mi seviyor onu mu seviyor diye düsünme..giden gitmistir gelse ne olacak sanki hicbirsey, aynen bitecek bir erkek gercekten bitti diyorsa bittimistir..birde söyle düsün sen birine bitti diyorsun o kisi laftan sözden anlamiyor hala bitmesin diyor olur mu yeniden diyor cidden ben bunalirim,hemde karis taraf gözümden daha cok düser bence sende üsteleme artik
bos yere düsünüp kendinizi yipratmayin...

destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.. ya beni anlamamışsınz tam anlamıyla ben zaten diretmiyorum inanınki hala benimle olsn demiorum olmaz artık zaten.. bana inat olsun diye konusan eski sevgilim değil, o kızdı.. kızla konusmamn sebebide benle olan derdini öğrenmekti.. eski sevgilmle konsmamn sebebide o kız bana o sekilde konscak yüzü ve cesareti nerdn buluo mrk etmemdi onu sevip sevmedğni bilmek istedm.. kmsenin peşnde dolanck kadr aciz değilim.. kimseyide sıkmam bu konularda gittiyse bi kere dön diye yalvarmam.. öyle bişeyde yapmadm..sadece zoruma giden bazı şeyler var bidaha okursanız yazdıklarımı anlarsınız.. dahada uzatmaya niyetim yok.. gerçekten çok moralim bozulmuştu ve sizle paylaşmak istedim.. daha iyiyim teşekkürler...

Son düzenleme:
Back
X