Sevgilimle ayrılalı 5 ay oldu.. 1 seneyi askın bir iliskimz vardı hic ayrılmycak gibydk.. Cok sevrdk birbrmzi ama önemsz bikac sey yüznden bitti.. Hicbisey kalmams icinde bana karsı cok yalvardm ama tamamen bitms onun icn.. Ve smdiki davransları cok incitio beni.. Hic düsnmüo biz hicbsey ysamamısz gibi davranıo.. Nasl olduda böyle oldk.. Hazmedemiorm ben hala onu istiorm.. Ama baska bi kızla konusuo die duydum kız bana inat olsun die yapıomus ama bundan emin diilm sdce duydm.. Kızla konstm ve sinrlerm bozuldu nelr dedi bana git sor bakalm seni mi sevioms beni mi dedi kimi daha cok sevdgini zamn göstercek faln.. Eski sevglimle konsmak istedm sevio musn onu dedm hayr dedi yalanladı ama benide sevmediğni söledi.. Ama herkes eski sevglimn o kıza msj attıgını söylüo sürekli.. Eski sevgilmde kız bana atıo dio.. Yani tmm belki beni ilgilendrmez artk ama bni terk edipte baska kızlarla bunları yasaması cok koyuyo kime nasl davrncğmı blmiorm ama cok kötü günler geciriorum bnm icmde hala bi umt vardı belki barısrz die.. Hep bekledm ama hic gelmedi.. Cok kötüym ben.. Eski sevgilm o kız ve ben hep aynı ortam icindeyz maalesf.. Onları braber görmekten cok korkuorm.. Üzgünm dargınm kızgınm.. Ne ypmalıyım ben ltfen yardm edn bna..