Sıkıldım kim ne kadarlık hamile kim hamile olmayı bekliyor konuşalım.

Evet kürlerde o yan etki var.
Dr kontrolünde ilaç takviye var mı önerilen? Balık yağı vs gibi.
Ben doktora gittiğimde d vitamini ve folik asit vermişti. Başka bir takviye önermedi canım. Sen demir magnezyum d vitamini ve b12 e baktırdın mı? Bunlarda önemli etkenler.
Ben bu ay hayıt otu macununu deniyorum. Benim sağ yumurtada hafif pko var.

SInir, stres ateş yapmadı mı iğne?
Hiç bir şey yapmadı kilo aldırır dediler aksine zayıfladım,yan etki olarak göğüs hassasiyeti ve erken adet olma dışında hiç bir kötü yan etkisini görmedim. Ama kesinlikle vücuttan zor atılıyor ve tehlikeli asla onermiyorlar bence yapılmamalı.

Senin adetler kaç günde bir oluyor?

Adet günü hamile kalınsa adet olunuyor mu yine aynı o gün kalındığı için? Bi sonraki ay mı belli oluyor.
Hayır tuhaf değil. Geç yumurtlama görülebilir. Aslında erken/vakitli/geç yumurtlamanın pek bir önemi yok. Önemli olan yumurtanın sağlıklı olması. Gebede olabilirsin olmayadabilirsin. Mens dönemleri her ay aynı rutinde geçecek diye birşey yok. Regl belirtisi yaşdığında olur yaşamadığında. Bazen regl öncesi veya içinde mide bulantısı, baş ağrısı da olabilir veya olmayabilir. Gibi gibi...yani

Belirtilere takılıp gebelik için umutlanmayı doğru bulmuyorum. Gebe kalamayarak, tecrübelerim bu yönde.

Çatlaman bir hafta var iken gerçekleştiyse test yapsanda cıkmayacaktır. Belirtilerde kesin çözüm değil. El mahkum reglini bekleyeceksin canım. Geç yumurtlama olduğu için reglinde gecikmede olmasıda ihtimal.

İnşallah gebelik vardır ❤️
merhaba benim gebelik belirtileri var test yaptım negatif çıktı adetim 7 gün gecikti kan tahlili verdim bugün sizce kanda değişebiliyor mu testlerin yanılma payı var mı

merhaba benim gebelik belirtileri var test yaptım negatif çıktı adetim 7 gün gecikti kan tahlili verdim bugün sizce kanda değişebiliyor mu testlerin yanılma payı var mı
Ne zaman yumurtlama gerçekleştiğini biliyor musunuz?

Merhaba kızlar bendede pcos var bugün döngümün 37. Günündeyim bende test yaptım bugün ama negatif çıktı geç döllenmede olmuş olanilir belki çünkü daha geçen hafta ovülasyon testinde pozitif çıktı yani geçen hafta çatladı yumurtam bakalım sanki adet olucakmışıö gbi hiç bi belirtim yok göğüslerim şişerdi adet olucağıma yakın 2 aydır o belirtide yok şuanlık sadece ara ara bel ve kasık ağrısı birde göğüs uçlarım arada kaşınıyo başkada bi belirtim yok

Back
X