sıkıldım yardım edin

miscloysea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
189
29
43
değerli kk üyeleri ,hanımlari sorum bu başlık altında olmadı ama başka yerede açtım konuyu cevap veren olmadı ; kondisyon bisikletleri nerede veya hangi mağazalarda satılır lütfen ihtiyacım var ve ben net den siparis etmiyorum nerelerde satılır? umarım cevap verirsiniz .

Carrefour, real gibi hipermarketlerede bulabilirsiniz
ayrıca mediamarkt, vatan bilgisayar, electroworld gibi yerlerde de bulabilirsiniz.
Neden internetten sipariş etmiyorsunuz acaba güvenmediğiniz icin mi?

Son düzenleme:

Valla dışarda 300 tl olan bisikleti internetten 110 liraya aldım. Neden düşünmüyorsunuz ki?

Bunun dışında hangi şehirde olduğunuza bağlı aslında biraz. Vatan computerde var, boynerde var, decathlonda var. Bir de bazen spotlarda denk gelebiliyor.

Evet ben hem internere güvenemiyorum hemde kredi kart kullanmak istemiyorum kapıda ödeme daha mantıklı geliyor ama onu da bulamadım cevabın için teşekkürler

adidas gibi mağzalar istek dahilinde getirtiyorlar yani sporla ilgili mağzalar getirtiyor

teknoaa da varmıdır acaba ?

Orda denk gelmedim valla. Bakmak lazım ama sanmıyorum.

diyetteyim zaten kondisyon ile ,560 kalori çok cazip geliyor yaa

Ben 5 aydır kullanıyorum, düzenli kullanmamam ve diyet yapmamama rağmen 5 kilo verdim. Belim falan inceldi. Tavsiye ederim açıkçası.

bende günde 1 saat yürüyüş yaparak 18 kilo verdim konuda açmıştım ama şimdi kaldı 11 kilo 2 ay kadar zamanım var ekime veya kurban bayramına zayıf çıkmak istiyorum 38 beden off be :)

media makrt vb. yerlerde bulabilirsiniz. ama netten daha uyguna getirirsiniz... kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…