- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Laptop um bozuk yaptiriyorum o yuzden hep tel den giriyorum. Telden de pek dikkat edemiyorum yazdiklarima acikcasi zor oluyoKonu başlığı açarken keşke Türkçe karakter kullansaydınız zira böyle çok abes duruyor
Evet ya uzun zamandir dizi izlemiyorum supernatural a baslayabilirim. O boyama kitaplarinida duymustum bi arastirayim cok sagoll .dyabancı dizilerden birini seçin , örneğin supernaturaluzun soluklu ve merak uyandıran bişey olsun yani
bir de büyükler için boyama kitaplarının çok karmaşık olanları var. çok oyalıyor dinlendiriyor.
puzzle da olabilir.
Yetişkinler için 1000 nokta diye bir nokta birleştirme oyunu var, hobi gibi acayip sardım, eğleniyorum, zaman geçiyo anlamıyorum.. Bunu tavsiye ederim.
Bir de bol bol kitap okumayı.
Şu sıra
"bin muhteşem güneş" okuyorum, 2. Kez hem de..
Puzzle yapabilirsiniz..
Ramazan ayı geliyor,değişik yemekler tarifler deneyin o da terapi gibi gelir.
Benim yorumlamam bu kadar
Ben de 2 kez okudum onu her seferinde salya sümük ağlamaktan öldümYetişkinler için 1000 nokta diye bir nokta birleştirme oyunu var, hobi gibi acayip sardım, eğleniyorum, zaman geçiyo anlamıyorum.. Bunu tavsiye ederim.
Bir de bol bol kitap okumayı.
Şu sıra
"bin muhteşem güneş" okuyorum, 2. Kez hem de..
Puzzle yapabilirsiniz..
Ramazan ayı geliyor,değişik yemekler tarifler deneyin o da terapi gibi gelir.
Benim yorumlamam bu kadar
1000 nokta oyunu telefon icin mi?
Evet soyle akici guzel kitaplar almam lazim yavas ilerleyen kitaplardan da sikiliyorum artik
Düzeltebiliyorsan düzelt bence, böyle çok yanlış anlaşılır olmuşLaptop um bozuk yaptiriyorum o yuzden hep tel den giriyorum. Telden de pek dikkat edemiyorum yazdiklarima acikcasi zor oluyo
Hayır telefon için değil, hani bulmacalarda olur ya numaralandırılmış noktaları birleştirince ortaya bir resim çıkar, işte o onun kitap haline gelmiş şekli. Her resim 1000 noktadan oluşuyor, ben şuan dünyanın en güzel şehirlerinden manzaraları yapıyorum1000 nokta oyunu telefon icin mi?
Evet soyle akici guzel kitaplar almam lazim yavas ilerleyen kitaplardan da sikiliyorum artik
Ahh hayatımın kitabı, abartısız tek geçerimBen de 2 kez okudum onu her seferinde salya sümük ağlamaktan öldüm
Bende telefondan giriyorum gerçi türkçe karakter secebiliyorum ama olmasaydı bile şu şekilde yazabilirdim. "Skliyorum yardim"yada "Bunalıyorum yardim"şeklinde. .Laptop um bozuk yaptiriyorum o yuzden hep tel den giriyorum. Telden de pek dikkat edemiyorum yazdiklarima acikcasi zor oluyo
bu 4 ü de çok güzel aynı kişi üzerine. oldukça akıcı
John Verdon Romanları / Kitapları:
2011: Aklından Bir Sayı Tut
2012: Gözlerini Sımsıkı Kapat
2013: Şeytanı Uyandırma
2014: Peter Pan Ölmeli
Hayır telefon için değil, hani bulmacalarda olur ya numaralandırılmış noktaları birleştirince ortaya bir resim çıkar, işte o onun kitap haline gelmiş şekli. Her resim 1000 noktadan oluşuyor, ben şuan dünyanın en güzel şehirlerinden manzaraları yapıy
Ayy tamam onu da arastiriyorum hemenn
benim de bigün boşluktan sıkıldığım günler olurmuki acep.....
Düzeltebiliyorsan düzelt bence, böyle çok yanlış anlaşılır olmuş
İzlemediğin sinema dikmelerini izle sinema kültürünü geliştir. Yabancı dizi izle tansiyon breaking bad. National geo people da çok harika insan belgeselleri var onları izle. Kitaptan bahsetmiyorum bile kitap zaten hergün mutlaka oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?